Nem tudom, h. néz ki egy sinkofa, szoval nem annak keszult Csak próbálkozom a modellezéssel .
Latest posts made by Proponit
-
RE: Bambusz teto
-
Sajnos az ami a kepen van modell nem mentettem el, szoval csinaltam meg 1et annyi kulonbseggel, h. amikor megtekertem fredoval a number of slicingnál megnoveltem a szamot igy valosabbnak tunnek az arnyekok.
-
RE: Üdv a "magyar sketchup fórum"-on!
Udv mindenkinek. Jó rég voltam itt utoljára. 1 év kihagyás után ujra elovettem a sketchupot . Remélem sikerul tovább fejlodnom, ahogy elnézem van pár uj plugin is, szoval lesz mit teszelgetni..
-
Udv Csaba
Megprobaltam ezzel az UV pluginnal csinalni de lehet vagy en nem ugy csinalom ahogy kell de egyszeruen nem teszi ra a texturat normalisan a testre mikor restore UV-t nyomok. Folosztottam a testet, majd a felosztasokba beallitottam a tegla texturajat a maltecsikok koze, aztan kijeloltem egesz testet es remember Uv, utana elhajlitom, letrejon a hajlitas egy komponensben majd abba belemegyek, kijelolom es restore UV. Erre semmi sem tortenik... Foldobom a fajlt is. Meglesned, ha van ra par perced ?
-
RE: Virtuális valóság
Udv Péter
Szerintem a lepcsofokok szelessege nem 1 jo valasztas. Felmenni meg fel lehet rajta de szerintem lejonni egy 10 cm szeles lepcson hat maga a remalom. A 2. dolog, h. a korlat 4 cm szeles es es nem rajzoltad le a befogatast rendesen de szerintem vki izombol elkapja es kitorik, foleg ha fabol lesz es folulre fogatod be:Dinkabb az oldalara legyen felfogatva. A 3. dolog, a lepcso magassaga sem optimalis altalaban 15-17 cm a normalis. 4. eszrevetel a jobb oldalan X alakban rakj be egy merevitest ezzel stabilabb lesz.
-
Koszi szepen, sikerult megcsinalnom az elso modszerrel. Az Uv texturazoval meg nem probaltam. Gondolom ahhoz eleg letoltenem thomtomtol a plugint? es aztan gepeszkedhetek is. A felosztast manualisan csinaljam vagy van ahhoz is vmi plugin h felosztja?
-
Melyik verzio a gyorsabb, egyszerubb??
Texturaval is eleg lenne de azert csatolom a fajlt is.