Kezdés
-
sziasztok! honnan tudnék vmi használati utasítást szerezni, vagy nem tudtok vmi tanfolyamot mert én most kezdeném.köszönöm!!!!!!!
-
-
Translation from Hungarian to english with Google : "
Hi! instructions on how you can use past, or past course because I do not know kezdeném.köszönöm now !!!!!!!"
I think he needs help...but I don't Understand. -
@luis esteves said:
Translation from Hungarian to english with Google : "
Hi! instructions on how you can use past, or past course because I do not know kezdeném.köszönöm now !!!!!!!"
I think he needs help...but I don't Understand.
Sorry Luis, that was for "Google translate" (or what you used). I've often wondered what happens when I try to use it for Spanish or French (sometimes it happens due to forum posts here) and now I can imagine...So the translation more exactly:
"Hi, where can I get some user manual or do you know a training course because I would start [i.e. SketchUp] now. Thanks."
Thanks guys for the help anyway - it's my "forte" from now on, I'll take care of him/her.
To MnOka / "Manókának" (jó kis név!)
Szia és üdv a fórumon!
Van egy Magyar fórumunk is; beregisztráltalak, hogy oda írhassál. Ott majd bővebben megbeszéljük a dolgot - a "használati utasítás" esetében pl. sok múlik azon, mennyire tudsz angolul.
Egy kérdésem azért lenne: tavaly jelent meg a SketchUp 7-es verziója. Te tényleg a 4-est használod? Az mostanra már kb. 4 éves és azóta azért sok minden történt SketchUp berkekben!
-
The translator power
- topic:timeago-later,26 days
-
Sziasztok, sajnos én se jöttem rá, hogy tudnék regisztrálni a magyar részlegen. Ezen felül, már elég sokat olvasgattam a fórumot meg a User's Manualt de nem találtam megoldást arra, hogyan lehetne SU-ban vastag vonalat, vagy szaggatottat húzni.
-
@trevize said:
Sziasztok, sajnos én se jöttem rá, hogy tudnék regisztrálni a magyar részlegen....
Szia! Sebaj, regisztráltalak! Üdv a fórumon!
@unknownuser said:
Ezen felül, már elég sokat olvasgattam a fórumot meg a User's Manualt de nem találtam megoldást arra, hogyan lehetne SU-ban vastag vonalat, vagy szaggatottat húzni.
A Magyar Fórumon válaszoltam is.
- topic:timeago-later,12 months
-
Hello! A magyar nyelvű fórúmra szeretnék eljutni ...
segítenétek? köszi!
-
Látom, már ott vagy. (Vagy én raktalak oda menet közben - ahogy szoktam, ha felfedezek egy újabb magyart - vagy te magad fedezted fel a módját - már nem emlékszem).
Üdv a fórumon mindenesetre!
-
Hello Csaba could you add me too to the hungarian forum? - i would like to see whats going on there...
Thx!
-
I have a feeling that Hungarian might be harder to learn than French..
-
@pg09 said:
Hello Csaba could you add me too to the hungarian forum? - i would like to see whats going on there...
Thx!
Anyone can add him-/herself to any open usergroups in the User Control Panel .
@chrisjk said:
I have a feeling that Hungarian might be harder to learn than French..
I don't know... If so, Hungarians must be very smart as even little kids can fluently speak the language here.
(True however that I have never heard a foreigner speak Hungarian well and correctly)
- topic:timeago-later,13 years
-
Sziasztok!
Nem kis erőfeszítés árán jutottam el idáig. Mindent beleértve!
Működik még ez a fórum, mert komoly segítségre lenne szükségem és eddig senki és semmi nem működött!
Advertisement