من کوچیک شمام
نیان دوباره دستگیرمون کنن!
)
Latest posts made by behnamazizi
-
RE: Ran2.ir خانه ی جدید دوستان بخش فارسی اسکچاپ
-
نفرمایید شهریار جان!
اتفاقا مشکل خودمم همینه که زیادی و پراکندس دونسته هام ولی نتونستم تاحالا ازش خوب استفاده کنم. -
ممنونم ازت شهریار جان
البته هنوز انجمن خیلی ابتداییه و از مطالب ارزشمند شما تهی.
اما... قراره با هم تکمیلش کنیم. -
RE: آموزش حرفه ای رندریبگ با تیا رندر
ممنون بابت جواب سوال قبلی
من یک مجموعه از متریال های تیا رو دانلود کردم که همشون فرمتش
.mat.pack
هست
هر کاری کردم نتونستم وارد تیا کنمشون - شاید راهی داشته باشه و من بلد نیستم؟
البته خودم یه راهی پیدا کردم و اون اینه که پسوندش رو به
zip
تغییر دادم و بازش کردم که توی هرکدوم چندین متریال کامل بود.
اما فکر میکنم باید راهی باشه که خود این فرمت رو وارد تیا کنیم و از متریال های داخلش استفاده کنیم. -
RE: تیا رندر
[rtl:1z6qjha8]
@unknownuser said:دوم اینکه چرا وقتی از سکچاپ توی تیارندر میبرم حجمها توخالی نشون داده میشه؟میخوام توپر باشه که دید بهتری روی کارم داشته باشم؟
فکر میکنم منظورشون Wire frame باشه؛ اگه اینطوره میتونید با زدن کلید V به Solid تغییر حالت بدید تا دیدتون روی پروژه بهتر باشه.
@unknownuser said:
سوم اینکه شنیده بودم اگر بایاس د تیارندر فعال باشه .رندرش مثل وی ری سکچاپ میشه...ولی من این بایاس رو پیدا نکردم...نمیدونم کجاست؟
این رو هم فکر میکنم منظورشون موتور رندر Biased باشه؛ از پنل Setting سر برگ Render سربرگ General متغیر Engine Core اگر گزینه Adaptive رو انتخاب کنید، موتور رندر به حالت Biased که شبیه Vray ـه تغییر میکنه.[/rtl:1z6qjha8]
-
RE: آموزش حرفه ای رندریبگ با تیا رندر
[rtl:24ixp9wb]یه سوالی برام پیش اومده و اون اینه که تو تیا امکان این هست که به اجسام قابلیتی مثل Always face camera که داخل SketchUp وجود داره بدیم؟
چون در غیر این صورت استفاده کردن از اجسام 2بعدی (CutOut)در کار خیلی سخت میشه.[/rtl:24ixp9wb] -
RE: پاسخ سوالات و همفکری
[rtl:354n16cw]اونا هاشور نیستن ترکیبی از تکسچر های مختلفن که سیاه و سفید شدن و کنتراست و روشناییشون هم دستکاری شده. فقط هرکدوم از تکسچر ها به وسیله Layer Mask مشخص شده که چه محدوده ای رو باید پوشش بدن.
[xxl-img:354n16cw]http://www.alexhogrefe.com/storage/thumbnails/3906413-20209429-thumbnail.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1347224891305[/xxl-img:354n16cw]
از این تکسچر ها هم همونطور که خودش گفته تو اینترنت زید میشه پیدا کرد.
تجربه نشون میده برای اینجور استفاده از بافت توی کارتون (گرافیک) خیلی تو قید این نباشید که از بافت چه ماده ای استفاده میکنید. در جاهای مختلف که حتی ربطی به موضوع ممکنه نداشته باشه بافت های غیر منتظره ای مثل سنگ و چوب و فلز و... گرفته تا کاغذ و پارچه و حتی دستمال کاغذی!
برای ایجاد بافت روی سطوح خلاقیت و ترکیب بندی درست از همه چی مهمتره.
[xxl-img:354n16cw]http://www.alexhogrefe.com/storage/thumbnails/3906413-20209473-thumbnail.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1347225176190[/xxl-img:354n16cw]
برای ایجاد سطوح طبیعی تر، چه در رندر های رنگی و چه در این تصویر سازی سیاه و سفید، میتونید از مجموعه ابزار های قلم مویی Dodge و Sponge و Burn در Photoshop استفاده کنید که به ترتیب برای روشن تر کردن،رنگ برداری و پررنگ کردن استفاده کنید.
[xxl-img:354n16cw]http://www.alexhogrefe.com/storage/thumbnails/3906413-20209557-thumbnail.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1347225773414[/xxl-img:354n16cw]
اینم یه منبع برای تکسچر:
http://www.photoshopstar.com/resources/nature-free-natural-textures/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+photoshopstarcom+%28PhotoshopStar.com%29[/rtl:354n16cw] -
RE: آموزش ساخت کامپوننت های داینامیک
[rtl:pl1o24so]این هم یه کامپوننت پویای دیگه که دست پخت خودمه.
یه جور کابینته که میتونید انواع کابینت زمینی و دیواری و قفسه و بوفه و کمد و... با همین کامپوننت درست کنید.برای کنترل ابعاد و شکلش ابتدا کامپوننت رو انتخاب کنید بعد از منوی Window پنجره Component Options رو باز کنید تا پارامتر های قابل تنظیم رو ببینید.
و برای کنترل در ها از منوی Tools ابزار Interac رو انتخاب کنید و روی در ها کلیک کنید.[/rtl:pl1o24so]
-
RE: بخش نمایش رندر
[rtl:s9va480u]به به خیلی خوب شده.
خسته نباشی
ایکاش اگر میتونستی یه توضیح کوچولو راجع به تکسچر و متریال خیابون و اینکه درختا رو با چی (از کجا) درست کردی و اینکه HDRI ـه یا کار فتوشاپ هم توضیح میدادی.[/rtl:s9va480u]