آموزش ساخت کامپوننت های داینامیک
-
یه چند روزی درگیر یه پروژه بودم و نمیتونستم قسمت بعدی جزوه رو آماده کنم.
حالا که وقتم آزادتر شده دارم روش کار میکنم اما به دلیل اینکه حجم این قسمت از جزوه واقعا زیاده و چند برابر قسمتهای دیگس. شاید چند روز طول بکشه تا حاضرش کنم.
توی قسمت بعدی جزوه لیست تمام توابع قابل استفاده در اسکچآپ به همراه توضیحات و مثال از اونها رو خواهید دید. -
دوست عزیزممنون که اینقدر اهمیت میدید و ما بی صبرانه منتظریم در ضمن بازم ازاون فروشگاه ها معرفی کنید خوشحال میشیم
-
خوشحالم که دوباره اومدی
دست گلت درد نکنه گل پسر
بهنام تو که نبودی ریختند اینجا میخواستند هممونو ببرندزندان مورد عنایت الهی قرارمون بدن
داستانش مفصله
احتمالا دیدند دستشون به تو نمیرسه تورو هم محدود کردند پی ام های منو هم محدود کردند
اما مابازم میپیچیونیم اخه چاره ای هم نداریم
هرکجا باشم آسمان ما من است
بازم ممنون -
خواهش میکنم
حالا که بحث معرفی شد اینبار بهتون یه سایت خوب معرفی میکنم که توش میتونید کتاب و مجلههای مختلف پیداکنید. که بیشترش در زمینه آموزش نرم افزاره و البته در زمینه معماری و علمی و... هم هست.
واقعاً کتابهای عالی در زمینه نرمافزارهای مختلف من تونستم توی این سایت پیداکنم که هیچ جا پیدا نمیشدن.
برای دانلودشون هم میتونید هم از تورنت استفاده کنید و هم از دانلود مستقیم. که البته دانلود مستقیم ازش یکم دردسر داره.(چون این سایت به احتمال زیاد کپیرایت رو نقض میکنه؛ به صورت مستقیم اینجا لینکش رو نمیزارم.برای دونستن آدرسش به من ایمیل بدید)
bh.azizi@gmail.com
. -
خب مثل اینکه درست شد
با همه تاخیر ها بلاخره قسمت اصلی جزوه رو که خیلی وقت بود تقریبا حاضر بود رو تکمیل کردم و ... بفرمایید:
4
-
آقا واقعا زحمت میکشید. کاشکی اینجا واقعا یه دکمه تشکر داشت. بسیار مرتب و قشنگ ارائه شده و سلیس ترجمه یا تالیف شده
-
ممنونم
-
[rtl:2f16uofe]این یه نمونه کامپوننت پویاست که قبلا ساختم (پیچیده ترین چیزیه که ساختم).
پیش از این توی بخش انگلیسی گذاشته بودم گفتم اینجا هم بذارم.
نکته ای که توی این کامپوننت وجود داره اینکه این یک متریکس سه جهتس. اگر به نمونه های کامپوننت موجود نگاه بندازید میبینید که نهایتن تونستن یک جسم رو در دو جهت تکرار کنن. (مثل موزایک)
اما این در هر سه جهت X و Y و Z تکرار میشه.
برای کنترلش ابتدا کامپوننت رو انتخاب کنید بعد از منوی Window پنجره Component Options رو باز کنید تا پارامتر های قابل تنظیم رو ببینید.فایل های پیوست شده یکی خود کامپوننته و یکی یه نمونه ساخته شده با این کامپوننت.[/rtl:2f16uofe]
-
دستت دردنکنه پژمان جان خیلی زحمت کشیدی.
ممنونم -
[rtl:pl1o24so]این هم یه کامپوننت پویای دیگه که دست پخت خودمه.
یه جور کابینته که میتونید انواع کابینت زمینی و دیواری و قفسه و بوفه و کمد و... با همین کامپوننت درست کنید.برای کنترل ابعاد و شکلش ابتدا کامپوننت رو انتخاب کنید بعد از منوی Window پنجره Component Options رو باز کنید تا پارامتر های قابل تنظیم رو ببینید.
و برای کنترل در ها از منوی Tools ابزار Interac رو انتخاب کنید و روی در ها کلیک کنید.[/rtl:pl1o24so]
-
دستتون واقعا درد نکنه ...
این فایل شامل همه جزوه های استاد بهنام است که
همه شان داخل یک فایل پی دی اف جمع شده و در نتیجه مطالعه آن راختتر میباشدفایل های نمونه هم پیوست شده است ... فایل یک فایلی است که در بخش یک پیوست شده بود و فایل 2 هم مربوط به بخش دو است
Learn SketchUp Dynamic Components.rar
ادیت :
اینجا که دکمه تشکر نداره ... یا لایک ... از زدن پست بیخودی هم که بیزارم ... پس در همین جا کمال تشکر خویش را از مطالب پایین اعلام میکنم
Advertisement