@gaieus said:
Nálam még rosszabb a helyzet: 20 oldalra akarja nyomtatni. Próbálkozom LayOutba exportálni és onnan kinyomtatni, de egyelőre onnan meg üres lapok jönnek. Meg kell mondjam, ez a kép így beillesztve nem a legalkalmasabb vagy ideális dolog. Nem tudnád kihúzni a vonalakat SketchUpban legalább?
Próbáltam én, de sehogy se ment
Felvettem a felmérési koordinátákat, aztán megpróbáltam összekötni azokat.
Egyik görberajzolási megoldással sem tudtam követni ezeket az összetett íveket. Csak a sima vonalas megoldás ment pontosan ponttól pontig. Próbáltam kis szakaszokra bontani, és bevetettem a bezier plugint is, amivel az eredeti model készült, de egyik sem vezetett sikerre
Ugyanakkor meg kell mondjam, egy hasonló méretű téglalap nyomtatási kísérlete ugyan ezt az eredményt adta. Gyanítom az lehet a gond, hogy a rendszer az egész oldalt megpróbálja kinyomtatni, az üres részekkel együtt Végül is logikus.
... kipróbáltam. Felvettem az origóhoz egy 500x80cm-es téglatestet. Kinagyítottam teljes képernyőre, aztán a bal felső sarokba rajzoltam egy pici négyzetet. És bizony, az első oldalon ott virított a kis négyzet, a 3-4 oldalon meg a nagy
Ui: ha van tipped, mivel tudnék összekötni 10 pontot egy harmonikus ívvel, azzal sokat segítenél
Ui2: Nagyon köszönöm, hogy még hétvégén is próbálsz segítenia magamfajta lámernek