Egy kis világörökség...
-
Pécsett van vagy két tucat kisebb-nagyobb sírkamra, meg egyéb temetői épület a római korból. Régészként dolgoztam is egy csomónak a feltárásán, de mostanában inkább csak építgetem őket (igaz, két hete épp egy régészeti konferencián voltam előadni).
Na mindegy, itt van a legújabb "művem", bár ez még nagyon gyerekcipőben jár - rengeteg részletet még ki kell dolgozni, még több hibát kijavítani és végül az egész környezetet rendesen felépíteni (itt pl. két patak is kéne folyjon).
[flash=640,380:yawk1ioq]http://www.youtube.com/v/6CjKXFQXGOw[/flash:yawk1ioq]
A modellek természetesen SketchUp-ban készültek (kivéve a végén, az ajtóban álló csajt) és a filmet Lumionban rendereltem.
-
Na, mivel ezt azért eléggé sebtiben kellett összeraknom annak idején, azért dolgoztam rajta egy kicsit. Itt van két-két kép két épületről.
Most majd a valódi, régészetileg rekonstruálható talaj/járószint modellezése lesz a következő lépés, aztán az egyes épületeknek további finomítgatása, részletek kidolgozása...
-
Why is this hidden away here?
Lookin' good
[Sorry I can't speak Hungarian]
-
I am still working on it. Not really "gallery stuff" yet.
-
aw ez nem semmi Oo nagyon szép képek. (egy aprócska kérdés itt is ha nem gond, azt h az épület éles, a háttér meg homályos egyik képen azt utómunkával csináltad v render beállítás? )
-
Renderbeállítás.
Gondolom, lehetne utómunka is (sőt, vannak olyan renderelőprogramok, amelyek képesek "depth mask"-ot rendreleni és azt lehet aztán utómunkában használni, mint a Twilight-ban a depth render pl. lásd lent).
Advertisement