Egy kis világörökség...
-
Pécsett van vagy két tucat kisebb-nagyobb sírkamra, meg egyéb temetői épület a római korból. Régészként dolgoztam is egy csomónak a feltárásán, de mostanában inkább csak építgetem őket (igaz, két hete épp egy régészeti konferencián voltam előadni).
Na mindegy, itt van a legújabb "művem", bár ez még nagyon gyerekcipőben jár - rengeteg részletet még ki kell dolgozni, még több hibát kijavítani és végül az egész környezetet rendesen felépíteni (itt pl. két patak is kéne folyjon).
[flash=640,380:yawk1ioq]http://www.youtube.com/v/6CjKXFQXGOw[/flash:yawk1ioq]
A modellek természetesen SketchUp-ban készültek (kivéve a végén, az ajtóban álló csajt) és a filmet Lumionban rendereltem.
-
Na, mivel ezt azért eléggé sebtiben kellett összeraknom annak idején, azért dolgoztam rajta egy kicsit. Itt van két-két kép két épületről.

Most majd a valódi, régészetileg rekonstruálható talaj/járószint modellezése lesz a következő lépés, aztán az egyes épületeknek további finomítgatása, részletek kidolgozása...
-
Why is this hidden away here?
Lookin' good

[Sorry I can't speak Hungarian]
-
I am still working on it. Not really "gallery stuff" yet.

-
aw ez nem semmi Oo nagyon szép képek. (egy aprócska kérdés itt is ha nem gond, azt h az épület éles, a háttér meg homályos egyik képen azt utómunkával csináltad v render beállítás? )
-
Renderbeállítás.
Gondolom, lehetne utómunka is (sőt, vannak olyan renderelőprogramok, amelyek képesek "depth mask"-ot rendreleni és azt lehet aztán utómunkában használni, mint a Twilight-ban a depth render pl. lásd lent).

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement