Plugin: fur plugin
-
خوب با ارتقا نسخه پلاگین لازم بود دوباره ترجمش کنم
فقط بعضی کلمات نامفهوم ترجمه شدن (توجه کنید که اول لز ژاپنی به انگلیسی و بعد به فارسی ، میخواد یه مفهوم برگردان بشه) مثلا من
jitter
رو به رقص در اندازه تعبیر کردم ، در حالیکه منظور بی نظمی و عدم یکنواختی در اندازس و یا
stiffness
رو که به معنی محکم بودن و ایستادگی و استقامته که در واقع باعث میشه فــر (یا چمن شما) سیخ و مستقیم بره بالا رو به محکمی ترجمه کردم
به هر حال اگه مایل بودین میتونین بعد از نصب خود پلاگین، این فایل رو بریزید تو فولدر پلاگینا تا فارسی بشه
لطفا تمام فایلای قبلی به شکل
fur_lang_***
رو پاک کنید
با نوت پد ++ انکدش کردم لذا امیدوارم رو همه دستگاها جواب بده
-
اینم آخرین آپدیت
فقط کافیه بریزیدش تو فولدر پلاگینا و تمام....اگه ایرادی داشت بهم بگید
-
خسته نیاشید .... آدم وقتی درگیر ترجمه میشه .. یه بدبختی فهمیدن زبان اصلا هست ... اما بدبختی بیشتر اینه که اونو فارسی بیان کنیم ... خدایی آدمو اذیت میکنه ...
خسته نباشید ...البته بچه ها توجه کنید که در صورتی که تعداد بسیار زیادی پلاگین نصب شده دارید ... با ریختن یک پلاگین غیر انگیسلس .. چینی ، فارسی ، عربی و غیره .. باعث آشفته شدن پردازش ها در اسکچاپ میشه و امکان هنگ کردن در حین پردازش های سنگین پلاگین ها میره بالا ...
این نکته ای هستش که قابل توجه هستش ... البته توجه کنید : وقتی تعداد خیلی خیلی زیادی پلاگین نصب کردیدراستی حتما اسکچاپ 8 ام 3 رو نصب کنید ... چون سرعت کار با روبی ها ش و پایداریش بیشتر شده ... تو این پلاگینها که کار سنگین میکنند این اختلاف مشهود هستش ...
-
مرسی. آره یکم انتقال معنی در کمترین کلمات دشواری داره. امیدوارم لا اقل اگه سلیس نیست ، مفهوم باشه. راستی اگه نصب کردید و ایرادی بود بهم بگید
-
قبلا نصب داشتم ... اما الان نیازی نیست .. هر وقت نیاز شد .. چشم .. کلا سعی بر این
است که همواره اس یو سبک نگه داشته شود و رم برای مدلها خالی بماندممنون از ترجمه
-
نسخه پلاگین و همچنین ترجمه فارسیش آپدیت شد
http://sketchucation.com/forums/viewtopic.php?f=323&t=28092
و واسه دانلود
http://sketchucation.com/forums/download/file.php?id=106811برای فارسی کردن طبق تصویر عمل کنید
-
وای عجب خبر خوبــــــی
استاد من متوجه نشدم فایل ترجمه رو باید از کجا دریافت کنم.. توی صفحه ی اصلی هم آدرس اینجا رو داده
لینک ترجمه ی به روز کدومه؟
تو رو خدا توی راندو هم اعلام کنید تا بقیه ی دوستان با خبر شن
سپاس -
همراه پلاگین همه ترجمه هاش هم شامل شده
منجمله ترجمه فارسی، لذا خود پلاگین رو دانلود کنید، زبانش رو عوض کنید و اسکچاپ رو دوباره بازکنید و حله -
درود بی پایان
باعث افتخار ما هستید
مرســــــــــــــی -
Advertisement