Segítség - első családiház
-
Sziasztok!
ENgedjétek meg, hogy megosszam veletek az első próbálkozásomat. Nincs befejezve, szerintem újra tábla
lesz a dologból, mert tényleg a készítés közben derülnek ki a turpisságok. Izgalmas a dolog, az egyszer biztos.
És tanulságos. A make group, make component, valamint a fóliázás nagyszerű dolog, de azt hiszem kicsit mélyebben át kell gondolnom
a működésüket, hogy jobban ki lehessen használni az előnyeiket.
Bírom a kritikát, úgyhogy csak bátran, akinek van kedve zúdíthatja. Meg a tanácsokat is szívesen venném.Gondolom egy rutinosabb
szem hamar észreveszi a hibákat.
(ja nem gond hogy ebbe a topicba írom,küldöm?)Szép estét mindenkinek!
-
Kedves netswamp!
Először is gratula. Bár nem vagyok építész, még csak köszönő viszonyban sem vagyok az architektúrával, de ha ez megvalósul, esetleg egy felépülő ház lesz, hát elsőre nem is olyan rossz.
Kritikaként talán annyit, hogy a tetőnek mindig van eresze, és nem ér véget a falaknál, amit én úgy elsőre észrevettem. aztán meg nem a falban végződik, és legalább egy fogópárt illik beletenni.
Mégegyszer gratula, elsőre tényleg nem rossz, szakmai véleményt meghagyom az építészeknek...Szép napot mindenkinek!
-
Köszönöm a kedves szavakat. Ahelyett, hogy a szerkezeti megoldásokkal kapcsolatos észrevételedre reagálnék, inkább
idelinkelek egy épületet, lám csodát, nem hogy eresze nincs a háznak, még a teteje is "téglábúl" van
http://epiteszforum.hu/imagelist/gallery%26nid=333%26img_id=1370
(persze hogy van eresze, csak rejtett)
Szorítkozzunk a SU-s fogások, megoldások kritizálására,ha kérhetem. S hagyjuk meg az építészetet az építésznek.Addig is gyűjtöm a kérdéseimet, hogy rátokzúdíthassam
-
Szia!
Szerintem tök jó lett! A terepet meg tudod csinálni úgy, hogy ne legyen szögletes, ez sokat dob a modellen. A 3D Warehouse-on találsz egy csomó tutorialt róla. (én is most tanultam ki a módját
-
Ha már a terepmodellezésnél tartunk, a kontúrvonalakból készülő terepmodellek mellett (ezek általában CAD importok) van egy másik módszer is Didier Bur egyik pluginja segítségével. Itt volt róla egy topic (magyarul) kb egy éve:
http://www.sketchucation.com/forums/scf/viewtopic.php?f=50&t=43
Advertisement