sketchucation logo sketchucation
    • Login
    ℹ️ Licensed Extensions | FredoBatch, ElevationProfile, FredoSketch, LayOps, MatSim and Pic2Shape will require license from Sept 1st More Info

Segítség - első családiház

Scheduled Pinned Locked Moved Magyar
    5 Posts 4 Posters 1.1k Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N Offline
      netswamp
      last edited by

Sziasztok!

ENgedjétek meg, hogy megosszam veletek az első próbálkozásomat. Nincs befejezve, szerintem újra tábla
      lesz a dologból, mert tényleg a készítés közben derülnek ki a turpisságok. Izgalmas a dolog, az egyszer biztos.
      És tanulságos. A make group, make component, valamint a fóliázás nagyszerű dolog, de azt hiszem kicsit mélyebben át kell gondolnom
      a működésüket, hogy jobban ki lehessen használni az előnyeiket.
      Bírom a kritikát, úgyhogy csak bátran, akinek van kedve zúdíthatja. Meg a tanácsokat is szívesen venném.Gondolom egy rutinosabb
      szem hamar észreveszi a hibákat.
      (ja nem gond hogy ebbe a topicba írom,küldöm?)

Szép estét mindenkinek!

íme az első próbálkozásom

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M Offline
        medvegy
        last edited by

Kedves netswamp!

Először is gratula. Bár nem vagyok építész, még csak köszönő viszonyban sem vagyok az architektúrával, de ha ez megvalósul, esetleg egy felépülő ház lesz, hát elsőre nem is olyan rossz.
        Kritikaként talán annyit, hogy a tetőnek mindig van eresze, és nem ér véget a falaknál, amit én úgy elsőre észrevettem. aztán meg nem a falban végződik, és legalább egy fogópárt illik beletenni.
        Mégegyszer gratula, elsőre tényleg nem rossz, szakmai véleményt meghagyom az építészeknek... 😄

Szép napot mindenkinek!

Az igazi férfiak fával dolgoznak...

• N Offline
          netswamp
          last edited by

😎 Köszönöm a kedves szavakat. Ahelyett, hogy a szerkezeti megoldásokkal kapcsolatos észrevételedre reagálnék, inkább
          idelinkelek egy épületet, lám csodát, nem hogy eresze nincs a háznak, még a teteje is "téglábúl" van 😮
          http://epiteszforum.hu/imagelist/gallery%26nid=333%26img_id=1370
          (persze hogy van eresze, csak rejtett)
          Szorítkozzunk a SU-s fogások, megoldások kritizálására,ha kérhetem. 😄 S hagyjuk meg az építészetet az építésznek. 💚

Addig is gyűjtöm a kérdéseimet, hogy rátokzúdíthassam 😄

• N Offline
            n_panni
            last edited by

Szia!

Szerintem tök jó lett! A terepet meg tudod csinálni úgy, hogy ne legyen szögletes, ez sokat dob a modellen. A 3D Warehouse-on találsz egy csomó tutorialt róla. (én is most tanultam ki a módját 😄

Sketchup blog

• GaieusG Offline
              Gaieus
              last edited by

Ha már a terepmodellezésnél tartunk, a kontúrvonalakból készülő terepmodellek mellett (ezek általában CAD importok) van egy másik módszer is Didier Bur egyik pluginja segítségével. Itt volt róla egy topic (magyarul) kb egy éve:
              http://www.sketchucation.com/forums/scf/viewtopic.php?f=50&t=43

Gai...

• 1 / 1
              • First post
                Last post
              Buy SketchPlus
              Buy SUbD
              Buy WrapR
              Buy eBook
              Buy Modelur
              Buy Vertex Tools