MSPhysics magyar topic
-
Igen, de így is lehet:
if csuszka_1 > 0.8 @@elsolab = @_Elso_lab_fok else @@elsolab = 0 endAmelyik tetszik. Nekem inkább az a kérdőjeles verzió jön be.
-
A utobbi az c-ben van igy, de a kerdojeles az melyikbol szarmazik?
-
Az is C. A múltkor, mikor kérdezted, hogy "melyik nyelvet használja", én azt írtam, h ruby.
Ez igaz, csak a Ruby is a C-t használja. Úgy, mint a Javascript és sok más. Szóval az operátorok és az Array funkciók ugyanazok, mint C-ben. -
Hello Pityu
Ha megkerhetnelek valamire, csinaljal mar 1-2 peldat az osszes lehetseges/fajta kotesekre (joint-okra) egy kicsit megspekelve scriptekkel, hogy mire jo, mikor es hogyan.
elore is kosz
zcsaba
-
Szevasz Csaba. Bocsi de már eljöttem otthonról, most dolgozom és itt nem tudok Sketchup-ozni.
Legközelebb majd jövőhét szombaton megyek haza, addig sajnos nem tudok modellezni, csak így írásban tudok segíteni. Melyik kapoccsal nem boldogulsz? -
Szevasz Pityu
Nincs semmi konkret, ra er, majd ha gepnel leszel es raersz otthon, jo munkat
zcsaba
-
Hello
Egy kicsit pihentem, a szek project megvalositas folyamatban, addig itt egy felig kesz planetaris fogkerek meghajtas.
zcsaba
-
Oké. Kösz.
-
Na itt vagyok
Jó lett a fogaskerék. -
hello
jah, de rajottem hogy a planetaris fogas attetel 1:2 vagy 1:5 lehet vagy ezeknek a szorzata, habar ha 2 fogas kerek volna a kozepso es a perem kerek kozt akkor barmilyen attetel lehet.
zcsaba
-
Valaki itt van még?

-
Szia István,
Én itt vagyok, viszont az MSPhysics-hez nem értek

-
Helló Gábor, kérdezhetsz, ha valami nem világos.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement