Segítség kérés...
-
Szia!
Nem tudom, találtál-e, amióta a kérdésedet feltetted, én ezt találtam:
http://www.finewoodworking.com/item/112614/screw-threads-in-sketchup
Üdv, László Viktor
-
Üdv!
Szükség lenne egy kis segítségre.
Létrejött egy másik SU fórum is az indexen, Ott van egy illető, aki problémába keveredett az SU-val. Elméletben egy méretvonalhoz két méretet jelenít meg a program, meg valami kockát is mellé. Pontosabban négyzetet. Nekem még a 8-as verzió nem nyitja, értelemszerűen, ha valaki át tudná konvertálni kisebb verzióra, vagy esetleg rá tudna nézni, mi lehet a probléma, mert így látatlanban elképzelhető valami program hiba is, elvileg valamiféle bug-ot jelez neki a gép, de mit konkrétan, azt nem tudom. Ne szidjátok a postást, én pusztán próbálok segíteni neki, hátha ki jön belőle valami...
Előre is köszönöm.
-
Mijen verziot használ? a 2014esbe minden rendbe látszik,képbe exportálva igy néz ki. feltenném de nem tudom a képet betölteni
-
na ugy néz ki összejön
-
Üdv!
Köszönöm, hogy ügyködtél vele, de közben úgy tűnik, megoldódott a "rejtély". A Win és a SU videomegjelenítés beállításai tértek el egymástól, ez okozta a problémát. Ha minden igaz, 2014-es verziót használ(t).
További szép napot!
-
Tiszta szivesen
-
Gaieus!
Egy egész triviális gonddal zavarlak, remélem tudsz nekem segíteni.
SU8-at használok már régóta, nekem elég volt. De mostanában annyit nyaggatott a program, hogy váltsak magasabb verzióba, hogy megpróbáltam. Ez volt a hiba.
A 15-ös közölte, hogy VISTA feleleten nem hajlandó dolgozni, így maradt a MAKE2014.
De ez meg azt hiszi magáról, hogy PRO változat, mert felhasználói kulcsot követel.
Mit csinálok rosszul?Kösz:
abraxas -
@abraxas: Emlékeim szerint a 2014 make úgy működött, hogy az installálás utàn 8 óra használatig a pro funkciók működtek. Ez után elkezdett kiabálni a liszensz kulcsért. De itt volt egy olyan választási leketőség, hogy make-ként használom tovább. Ha ezt választottam, nem nyaggatott többé.
Ha esetleg az a probléma, hogy ezt a választási lehetőséget nem találod, küldj egy képernyőképet légyszi arról az ablakról, ahol a kulcsot kéri. -
Üdvözlet
Az érdekelne, hogy hogyan tudok topográfiai térképről (pl.scannelt térkép)
SU terep képet készíteni? Könnyebben - egyszerűbben annál, hogy én rajzolom meg az alapoktó... kb.10 hektáros a terület erdővel, tisztásokkal, dombbal, tóvalKöszi
-
Üdvözletem! Újra kellett telepítenem a Sketchupot és elfelejtettem hogy kell a vonalhúzást nem folytonosra beállitani.Tehát, ne húzza a vonalat mint a gumit, hanem egy kattintás után csak egy vonalat húzzon. Hogy kell úgy beállítani a vonalhúzást?
Advertisement