پاسخ سوالات و همفکری
-
make fur
پلاگین چمن ، پرز و البته آیکون آخریش بدرد انبوه جمعیت میخوره -
خیلی ممنون اما متاسفانه نمیتونم تاپیکشو پیدا کنم با اون فور معمولی که شما فرسیش کردید فرق داره نکنه پولیه؟
-
نباید فرق کنه
اینم آخرین آپدیت
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=320&t=28179&p=413096#p413096 -
salam khedmate asatid .mikham ein hajmo model sazi konam ama nemidinam az koja shoro konam .mesle yek tokhme morgh mimone ke feshar khordeh divarash az 2 jahat ghovs dare .dar zemn hich pelugini nadaram .age rahnamayim konid mamnon misham .age pelugin dare linke download va mokhtasar tozih ham bedid aliy mishe.
-
-
salam ostad mamnon az lotfeton .age sathe maghta (ez nazar ertefa)dar noghat mokhtalefe pelan motefavet bashe bayad bayad az hamin ravesh estefadeh konam bad har ja ertefash bishtareh az scale estefadeh konam ?
-
والا این پلان و مقطع، با هم اندازشون جور نبود و گیج کنندس که چیکار میخواید کنید.... مجموعه ابزارای "اکستروژن تولز" یه ابزاری داره که یه مقطع رو در 2 ریل مختلف به یه مقطع دیگه تبدیل میکنه. و به شما امکان ساخت انواع این فرمارو میده... با روش اسکیل ...زمانبره
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?t=23662
http://forums.sketchucation.com/download/file.php?id=37263&mode=view
و اینم لینک دانلود
http://forums.sketchucation.com/download/file.php?id=79039 -
plugine kheyli karbordiy bod .mer30
-
سلام بر همه به دوستان
شما می تونین کارهاتون رو در این صفحه به اشتراک بذارین -
این خیلی جالب بود
http://3khat.mihanblog.com/post/98 -
سلام عرض میکنم از دوستان عزیز
یه سوال داشتم
من برای پوسترم نیاز دارم رندری بگیرم که بدون آسمون باشه که بتونم توی فوتوشاپ تغییرات بدم .. دوستان لطفا راهنمایی نمایید.
خواستم بدونم فایلی که آلفا نام داره چه جوری در چه برنامه ای میشه استفاده کرد؟ -
خدمتتون بگم که
اول بگین با کدوم موتور رندر رندر میگیرید ...
اگر با ویری
هستش که به طور پیشفرض همراه با رندرتون یک فایل آلفا کنارش سیو میکنه ..
تازه ! اگر به فرمت
png
سیو کنید هم همون نتیجه مورد نظر رو میگیرید
رندر که گگرفته شد اون موقع که فایل تصویرشو میخواین سیو بزنین ، فرمت رو پی ان جی انتخاب کنید
آقا مجید ، این فارسی که هر کاری کردم با این تگ های جدید بازم نتونستم ینویسم
-
چندین ساله که اسکیچ هست و همه اتون هم که شاهد هستین پیشرفت های خوبی داشته متاسفانه در کشور ما هنوز جا نیافتاده و هنوز فکر می کنیم با تردی مکس و با این سیستم های داغون میشه شاهکار کرد یا در بازار کار میشه سر صاحب کارو شیره مالید بیشتر از چهار پروژه اجرایی با اسکیچ دادم و جواب هم گرفتم هرچند سوادم در حد استاد یگانگی، پژمان و بقیه دوستانم در اینجا نیست اما مبلغ کمترین قراردادم 3 میلیون بوده و این برای من یعنی خیلی زیاد و این پروژه ها رو حتی به صورت رندر هم ارائه نکردم و به قدرت اسکیچ آپ خیلی ایمان دارم ولی از اینطرف هم از این همه بی اطلاعی دانشجویان علاقه مندان داخلی خیلی تاسف می خورم مخصوصا اینکه از مهر امسال در یکی از دانشگاه های هنر اسلامی در واحد طرح 2 باید روش استفاده از اسکیچ رو بگم به همین خاطر مجبورم یاد بگیرم و لذت کار زمانی بیشتر میشه که این اجبار به علاقه تبدیل بشه و من هم دارم.
تو این فروم بیشتر از 10 یا 15 نفر نیستیم که فعالیم به همین خاطر نیمچه بلاگی داریم که قابل هیچ کدوم شمارو نداره هر کسی از دوستان هر مطلبی هر نوع کالا یا آموزش فروشی داره میتونه از وبلاگ من استفاده کنه تا افراد بیشتری از اسکیچ بهره ببرند. -
این آموزش خداست اولش تمام مبلمان و ساختمانو از اتاق ها گرفته تا حمام دستشویی تا اشپزخونه و پذیرایی رو مدل میکنه بعد میره سراغ موتور رندر ویری ومیترکونه خوشبختانه تونستم بدست بیارمش به دلایل کپی رایت اینجا نمیتونم بذارم از یکی از سایت های ایرانی خریدم
محسن جان این فیلم آموزشی رو که دیدم اسکچاپو دوباره کشف کردم مکس کی باشه با اون همه تنظیمات برید ببینید این خارجیا بااسکچاپ دارند چیکار میکنند سریع و خیلی ساده اونوقت بعضیا عمر و چشماشونو با مکس که مال عهد دغیانوسه نابودمیکنند و بهشم افتخار میکنند
%(#ff0000)[من همیشه کارهای سخت رو به آدم های تنبل میسپارم چون آنها کوتاه ترین وسریعترین و راحت ترین راه ممکن را برای انجام آن کار
انتخاب میکنند
(بیلگیتس)]
http://www.evermotion.org/modelshop/show_product/sketchup-video-tutorial-part-1/8507/3/0/ -
[rtl:1wwbn5ho]اسکچاپ تقریبا بیشتر نیازای مارو تو ایران برآورده میکنه. مع الوصف هر نرم افزاری ، به جهت رهیافت متفاوت، امکانات و محدودیتای خودشو داره
زمانی که شما مطمئنید که چی میخواید ایجاد کنید، تقریبا اسکچاپ سریعترین راه حله. ولی استفاده صحیح از [ltr:1wwbn5ho]modifiers[/ltr:1wwbn5ho] مکس هم به مدلساز امکانات وسیعی میده. شاید بشه گفت اون امکانات البته بیشتر بدرد انیمیشن میخوره تا معماری. مشکل دیگه که فعلا هست (و آیندگان ممکنه بهش بخندن) محدودیت پلی گون اسکچاپه، هرچند من پروژه های سنگینی رو هم چون با رهیافت درست (استفاده از کامپوننتا و..) کار کردم و به این مشکل نخوردم با اینحال برای برخی رخ میده. اگه بخوام منصف باشم، هیچ نرم افزاری جای اون یکیو نمیگیره و ضمنا همشون مخاطب خودشونو دارن. واسه ما معمارا که بیشترمون فعلا داریم تنهایی کار میکنیم و باید خودمون کار خودمونو پیش ببریم، شاید بشه گفت یکی از سریعترین، اسونترین و کار راه اندازترین گزینه ها واسه 3بعدی، اسکچاپه[/rtl:1wwbn5ho] -
@kahgell said:
چندین ساله که اسکیچ هست و همه اتون هم که شاهد هستین پیشرفت های خوبی داشته متاسفانه در کشور ما هنوز جا نیافتاده و هنوز فکر می کنیم با تردی مکس و با این سیستم های داغون میشه شاهکار کرد یا در بازار کار میشه سر صاحب کارو شیره مالید بیشتر از چهار پروژه اجرایی با اسکیچ دادم و جواب هم گرفتم هرچند سوادم در حد استاد یگانگی، پژمان و بقیه دوستانم در اینجا نیست اما مبلغ کمترین قراردادم 3 میلیون بوده و این برای من یعنی خیلی زیاد و این پروژه ها رو حتی به صورت رندر هم ارائه نکردم و به قدرت اسکیچ آپ خیلی ایمان دارم ولی از اینطرف هم از این همه بی اطلاعی دانشجویان علاقه مندان داخلی خیلی تاسف می خورم مخصوصا اینکه از مهر امسال در یکی از دانشگاه های هنر اسلامی در واحد طرح 2 باید روش استفاده از اسکیچ رو بگم به همین خاطر مجبورم یاد بگیرم و لذت کار زمانی بیشتر میشه که این اجبار به علاقه تبدیل بشه و من هم دارم.
تو این فروم بیشتر از 10 یا 15 نفر نیستیم که فعالیم به همین خاطر نیمچه بلاگی داریم که قابل هیچ کدوم شمارو نداره هر کسی از دوستان هر مطلبی هر نوع کالا یا آموزش فروشی داره میتونه از وبلاگ من استفاده کنه تا افراد بیشتری از اسکیچ بهره ببرند.اولا که ممنون و اختیار دارید
دوما که بله ... همه فکر میکنند تنها برنامه دنیا تری دی مکسه ... همه جا هم همه از من میخوان تری دی مکس بزنم من هم اس یو میزنم به اسم تری دی مکس کیف هم میکنند
بعدش هم اینکه اینکه این نرم افزار رو این همه همه گیز کنیم زود خز میشه .. من الان اینجا هزار تا هم آموزش مجانی میزارم .. اما ابدا به کسی درس نمیدم چون بازار اشبا میشه ... الانشم تا حدودی هست .. لاقل تو شهر رشت که اینه .. تهران هم که نمیونم اختمالا اونم باید اشباع باشه
سوما که .... جاااااااااان .. 3 میلیون اونم بدون رندر !! .. عجب کار فرمای خوبی .. یکی از اینها رو به من بدید 1 میلیون با رندر هم قبوله
عمرا تونسته باشم بیش از 300 هزار پول گرفته باشم ( از بس که احمق و ساده ام من )..
خوش به حال شما ...
و چهارم هم اینه که تمام لطف اینجا با اینه که تعدادمون کنه و همه هم تا حدی زیادی حرفه ای .. این که آدم با حرفه ای ها طرف باشه واقعا حس خوبی میده
فکر کن الان یک کار بر میومد میپرسید :
پوش پول چیه ؟!؟!؟
موفق باشید ... و خواهشن لاقل آموزش ها رو همین جا نگه دارید ..بگذاریم وقتی کسی که با اسکچاپ حرفه ای آشنا شده و مهمترین فروم اسکچاپ رو خودش با سواد خودش پیدا کرده و سرچ کرده و براش زحمت کشیده بیاد اینجا ... نه اینکه برین تو بوق و کرنا بزنیم که آی ملت همه بیاید اسکچاپ یاد بگیرید
شاید چون شما این همه درآمد دارید و زندگی براتون ردیف هستش و شاد و خوشخال
قصد پولدار کردن همه را دارید ..
-
@majid said:
[rtl:36wj295g]اسکچاپ تقریبا بیشتر نیازای مارو تو ایران برآورده میکنه. مع الوصف هر نرم افزاری ، به جهت رهیافت متفاوت، امکانات و محدودیتای خودشو داره
زمانی که شما مطمئنید که چی میخواید ایجاد کنید، تقریبا اسکچاپ سریعترین راه حله. ولی استفاده صحیح از [ltr:36wj295g]modifiers[/ltr:36wj295g] مکس هم به مدلساز امکانات وسیعی میده. شاید بشه گفت اون امکانات البته بیشتر بدرد انیمیشن میخوره تا معماری. مشکل دیگه که فعلا هست (و آیندگان ممکنه بهش بخندن) محدودیت پلی گون اسکچاپه، هرچند من پروژه های سنگینی رو هم چون با رهیافت درست (استفاده از کامپوننتا و..) کار کردم و به این مشکل نخوردم با اینحال برای برخی رخ میده. اگه بخوام منصف باشم، هیچ نرم افزاری جای اون یکیو نمیگیره و ضمنا همشون مخاطب خودشونو دارن. واسه ما معمارا که بیشترمون فعلا داریم تنهایی کار میکنیم و باید خودمون کار خودمونو پیش ببریم، شاید بشه گفت یکی از سریعترین، اسونترین و کار راه اندازترین گزینه ها واسه 3بعدی، اسکچاپه[/rtl:36wj295g][rtl:36wj295g]انصافا گل گفتید ...
حیف که اینجا دکمه لایک نداره !!!ماشا الله روز با روز این برنمه داره بهتر میشه ... با این پلاگین ها
روز اول گفتم کاش میرور داشت
بعد پلاگین میرور
بعد ش میخواستیم اشکال رو خم گنیم که قردو اسکیل اومد
بعدش کلی پبلگین دیگه
سابدیواید اسموت رو که به زور از یک جای اینترنت گیر اورده بودم
روزها خوشحال بودیم انگار حالا چی گیر اوردیم
.
.
الانم که مشکل یو وی حل شده به نسبت
.
.
همچنین موتور رندر یا بهتر بگم موتور گیم لومن آرتی هم هست که واقعا انقلابی هست برای خودش
مخصوصا نسخه 3 ... لایو رندر واقعا عالی و فوق ساده .. و خروجی ویدو بینظیر که خیلی طیبیعی اما سوپر سریع .. خیلی .. یعنی سرعت در حد رندر اسکچاپ اما کیفیت در حد 75& رندر های وقتگیر
.
میدونید یکی از خوبیهای این برنامه اینه که مقل پیتزا های سفارشی اول خمیر و بیس کار رو بهت میده
اما بعد خودت به دلخواه خودت سفارشیش میکنی .. پنیر دلخواه قارچ دلخواه..
اینشا الله این محدودیت پلیگان شم درست شه[/rtl:36wj295g] -
امان از دست تو پژمان چقدر باحال مینویسی دمت گرم
آقا منم همین جا اعتراف میکنم 100هزار تومان بیشتر نگرفتم تازه اونم رندر بود تا حالا تو این 20 -30 تا پروژه که گرفتم دوتاشو تونستم پول بگیرم بقیش پول بی پول الهی نخورند پول دانشجو جماعت خوردن نداره
واقعا هنره که حقتو بتونی از کار فرما بگیری تبریک عرض میکنم محسن جان واقعا کارت درسته
پژمان نسخه 3 این نرم افزار چه فرقی با قبلیاش داره؟ من نسخه ی 1.3 دارم تا میاد اکسپورت کنه یه عالمه طول میکشه درواقع چند روزی کامپیوتر نابود میشه
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=320&t=44160همینه دیگه -
والا من این نسخه 3 رو دانلود کردم که ترایل هست و 15 روزه ... متاسفانه پیجی گیر نیوردم ... اما خیلی فرق کرده
نسخه 2 رو دیده بودید ؟ گرافیکش خیلی ریالیستیک شده بود و سرعتشم خیلی بیشتر
اما اولا تنها نور نور خورشید بود و متریالها تنها ریفلکشن و بامپ داشتن .. و نور و متریال ایمیسیو در کا نبود
دوما که اگه درخت و ماشین و اینها داشتی اولا که اکسپرت میشد و کلی طول میکشید
و آخر سر هم همون گرافیک اسکچاپ بود ...http://www.lumenrt.com/contentpack/
اما الان اولا که با نصبش یک سری کمپوننت هم نصب میشه که یک درخت 2 بعدی پی ان جی اش رو که میگذاری ، خود به خود میشه یک درخت متحرک .. رقیبش لومیون رو دیدید ؟!؟ .. شده عین اون .. با گرافیک طبیعی تر .. آدم در حال راه رفتن ، ماشین متحرک ، درخت تکون خورنده در باد ، پرنده پراز کننده
همه چی داره .... تازه متریال ایمیسیو هم داره !! یعنی یک نیمچه نور پردازی هم میشه کرد .. گرافیکشم که واقعا به عنوان گرافیک زنده خوبه .. فیلم شو دیدید ؟اکسپورت کردن
Youtube Videoنمونه پروژه ... درخت و اینها شو ببینید ..
http://www.youtube.com/watch?v=JY6V5r-G8H0
ما شا الله عجب سیستمی هم داشته
این هم نمونه رندر زنده اش
Youtube Videoمتریال های منیر برای تلویزون ها که میشه باهاش انواع چراغ ها و نور ها رو ساخت
دقت کنید ، توی این رندر میشه عین بازی های کامپیوتری چرخید
-
[rtl:3swydlc0]به نظر من اسکچ آپ با تمام محبوبیتی که برای کاربراش داره اتفاق بدی داره براش می افته و اون از بین رفتنشه! (یا لااقل از بین رفتن بازار به وجود اومده بین کاربراش)
متاسفانه اسکچ آپ توی چند سال اخیر اشتباهات زیادی کرده که اون رو به لبه نزدیک تر کرده:
1- اسکچ آپ به روز نیست: باید قبول کنیم که رابط کاربری اسکچ آپ بروز نیست (البته این اصلا ربطی به ساده بودن یا نبودن نداره)2- اسکچ آپ از هسته قوی برخوردار نیست: مطمئنم که هممون تجربه تلخ کار کردن با فایل های بزرگ رو داشتیم. کافیه چند تا کامپوننت داخل پرونده اضافه کنید تا نرم افزار به انفجار نزدیک بشه. که این برای یه نرم افزار سه بعدی خیلی بده.
3- عدم استفاده صحیح از منابع: یکی (تنها) از بزگترین مزیت های اسکچ آپ قابلیت اضافه کردن پلاگین به اونه که متاسفانه با بیفکری این سرمایه داره از بین میره.
عدم وجود سایت مرجع برای یافتن و دانلود پلاگین ها (مثل استورهای سیستم عامل ها یا لااقل مثل انبار سه بعدی گوگل)، عدم امکان نصب و حذف راحت پلاگین ها، عدم وجود سیستم دسته بندی و مدیریت پلاگین ها داخل نرم افزار (کافیه چندتا پلاگین نصب کنید تا دور صفحه پر بشه از نوار ابزار و آیکان های مختلف - برای نصب هر پلاگین مجبورید نرم افزار رو ریستارت کنید - کافیه بخواید یه پلاگین رو که مشکل داره پاک کنید تا دردسر رو درک کنید)4- توسعه نیافتن: طی سالهای اخیر یا به اسکچ آپ چیزی جدی اضافه نشد یا اگر هم اضافه شد در حد خیلی محدود با نواقص زیاد باقی موند و توی ورژن ها و اپدیت های بعدی هم تغییر نکرد (نمونه ـش نوار ابزاهای گوگل و سند باکس و یا سیستم کامپوننت های پویا است که فوق العاده پیچیده ـس و در حد اولیه باقی مونده)
5- واردات و صادرات ضعیف: متاسفانه اسکچ آپ توی بخش وارد کردن طرح از نرم افزار های دیگه و حتی صادر کردن مدل به نرم افزار ها مشکلات زیادی داره (هنوز من یه راه حل منطقی کامل و جامع برای وارد کردن یه طرح خطی که با اتوکد کشیده شده به اسکچ آپ پیدا نکردم)
البته موارد دیگه هم هست، به نظرم انتشار نسخه 9 میتونه یکی از آخرین فرصت ها برای سازندگان اسکچ اپ باشه.
واقعا باید قبول کنیم توسعه دهندگان خیلی جلوتر از سازندگان اسکچ آپ هستند.
امیدوارم اسکچ آپ توی خونه جدیدش یکم جهت فکریش رو عوض کنه چون زمانی که تحت شرکت گوگل بود به نظر میرسید امکانات و قابلیت هاش عمدا محدود نگه داشته شده بود و هدف اصلی نرم افزار در حد ساخت نمای ساختمان های سه بعدی گوگل ارث پایین اومده بود.[/rtl:3swydlc0]
Advertisement