Új Kerkythea Echo "Boost"
-
Erre meg ez volt a válasz....
-
Elnézést, ez volt:
-
A zip fájlon belül van a mat.zip fájl. Csomagold ki a zip fájlt valahova és az így keletkezett mappából telepítsd a mat.zip fájlt.
Mondjuk ez egy egy szál matéria, nem is tudom, érdemes-e vesződni vele.
-
... ez a négerek harca az alagútban...
Most végigjátszottam újra, de megint az alábbiakkal szembesültem:
majd a szokásos, baráti üzenet:
KundK
-
Fene tudja. Én ezeket mind szépen beimportáltam.
Azt hiszem, simán ki is lehet csomagolni a megfelelő helyre - majd megpróbálok utána nézni (most el kell mennem valami kölkeket okítani...)
-
Előre is köszönöm!
Üdv: K
-
OK, gyoran kipróbáltam, mert holnaptól meg egy konferenciára megyek...
A Lis Misc.mat.zip archívumban van egy további mappa. Ezt simán másold be oda, ahol a Kerkythea material könyvtáraid vannak a program fájlok alatt (nekem felül sárgával jelölve).
-
Meg van a hiba, köszönhetően a csatolt képnek:
Nem is volt ilyen alkönyvtáram!
Most hogy létrehoztam, KT-ből tudom installálni, és nem kell copyzni.Köszönettel: K
-
Ah, nem is tudtam, hogy ezt nekem kéne létrehozni. Valószínűleg már gépek és újratelepítések óta hurcolom magammal!
-
Kérnék még egy kis segítséget:
Szerettem volna telepíteni "Global"-okat, de itt is hibát jelzett. Megadnád a könyvtárstruktúrát amit kézből létre kell hoznom?
Valamint az INSERT menü alatt láttam egy "MODEL" almenüt is. Ehhez is szerintem alkotnom kell egy könyvtárat...Nekem most az alábbi struktúrám van:
Lassan csak összeáll...lassan...
Köszönettel: K
-
Hm, fene tudja... Én tényleg nem emlékszem, hogy kézzel kellet volna létrehoznom ezeket. Itt van mindenesetre
-
Pedig nekem nincsenek ilyenek...
Köszi:K -
Nézegettem oktató videókat, és azt vettem észre, hogy az alábbi beállításoknál nekem nincsenek alternatívák.
Tudsz segíteni?
K -
Hát, szerintem itt valami gubanc van. Az egész olyan, mintha nem lenne teljes a telepítésed. Én először megpróbálnám teljesen újratelepíteni a programot (amit azóta adtál hozzá, az érintetlen marad).
Mindenesetre itt van a "Render settings" mappa tömörítve. Ide kell átmásolni:
-
Nekem 2.5.2 van.
Esetleg letölthető valahonnan frissebb verzió is?
KPs: .. bemásoltam és működik..Thx.
-
Nekem is 2.5.2. Ez a legfrissebb verzió. Nekem viszont már egy korábbi is fel volt telepítve és el tudom képzelni, hogy ez a legújabb verzió nem tartalmazza ezeket a mappákat/fájlokat???
(És hogy nekem ezek régebbről vannak benne???)Fene tudja. Tudsz angolul?
-
Jelek szerint valóban nem tartalmazza. Én az általad ajánlott linkről telepítettem, de ha nem segítettél volna akkor tuti uninstall!
egyébiránt itt ezt olvastam:
http://www.kerkythea.net/phpBB2/viewtopic.php?t=10661KundK
-
Hát igen, itt a Windows 7-et említi (hogy ott máshogy települ, meg hogy 32 és 64 bit...) Nekem a régi, XP-s gépemen van csak telepítve egyelőre, úgyhogy nincs tapasztalatom a Windows 7-tel.
Amúgy ez a verzió még mindig csak Béta, de persze érdemes ezt használni inkább, mert sokkal gyorsabb az előzőnél (és 64 biten is működik, ami nem hátrány nagy méretű rendereknél, mert több memóriát tud használni).
-
Szia,
Kerkythea:
Haladtam, küzdöttem, valami sikerült - mellékeltem két képpel a jelenlegi szintemet...
és:
Apropó: nem tudod véletlenül, hogy Su8-ban hogy miként tudok kiemelni -megjeleníteni- egy adott színt (lehet hogy 92 helyen használtam), és miképp tudom az összes felületen egy mozdulattal más színre cserélni?
Talán egy jó kis plugin?Üdv: K
-
Nem rossz, nem rossz...
Ami a színek igazítását illeti, ha valóban "szín"-ről van szó, az egyszerű. Az "In model" (kis ház) mappában kiválasztod az adott színt és az "Edit" fül alatt olyanra igazítod, amilyenre akarod.
Ha kép alapú textúrát akarsz cserélni (és persze meg akarod tartani a korrekt méreteket), akkor ezt a plugint ajánlanám:
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?t=13192Mindenképp csak olyan textúrára tudsz cserélni, amely már benne van a modellben. Nem nagy cucc: bármelyik könyvtárban jobb klikk egy textúrára és "Add to model" - anélkül, hogy igazából be kellene festened vele valamit is.
Advertisement