پاسخ سوالات و همفکری
-
آقا مجید یه دنیا ممنون .
-
سلام بر آقا مجید گل
یک سوال فوری دارم چطور میشه در محیط گوگل یک منحنی رو طوری صاف کرد که وقتی رندر می گیریم شکسته دیده نشه اینم یه عکس که می تونه بهتر منظورمو برسونه!
من چه تنظیماتی رو انجام بدم تا این دایره ها و خطوط منحنی واقعا منحنی و سافت بشن هنگامی که با وی ری رندر می گیرم.
به دایره روی زمین نگاه کنید همون که تو محوطه هست
-
@kahgell said:
سلام بر آقا مجید گل
یک سوال فوری دارم چطور میشه در محیط گوگل یک منحنی رو طوری صاف کرد که وقتی رندر می گیریم شکسته دیده نشه اینم یه عکس که می تونه بهتر منظورمو برسونه!
من چه تنظیماتی رو انجام بدم تا این دایره ها و خطوط منحنی واقعا منحنی و سافت بشن هنگامی که با وی ری رندر می گیرم.
به دایره روی زمین نگاه کنید همون که تو محوطه هستسلام دوست عزیز
بذارید من کمکتون کنم به طور پیش فرض تو اسکچ آپ محیط دایره شما از 24 ضلع تشکیل شده مثل رندرتوون واسه اینکه بتونید این تعداد رو زیاد کنید در زمانی که فرمان دایره رو اجرا کردید قبل از ترسیم دایره میتوونید این مقدارو با دادن عدد مثلا 50 و بعد با زدن اینتر از پیش فرض 24 به 50 تغییر داده و بعد دایره خود رو ترسیم کنید و ازوون به بعد پیش فرض شما 50 خواهد بود ،تا زمانیکه باز تعداد اجزا رو به عدد جدیدی تغییر بدید. عدد 24 برای خیلی از موارد خوبه، با اینحال در صورت لزوم میتونید اونرو به 3 تا 999 ضلعی تغییر بدید( واسه مکث پیشفرض 16 هست و بسیاری اوقات هم خوبه)راستی وقتی این کارو میکنید هنوز دایره رو ترسیم نکردین در قسمت پایین سمت راست بهتوون نشوون میده که از چند قسمت تشکیل میشه
و اگر دایره رو از قبل ترسیم کردین و هنوز حجمش نکردین میتوونید با انتخاب محیط دایره وراست کلیک روی آن گزینه اول(انتیتی اینفو کلیک کرده و بعد صفحه اطلاعات باز می شود و میتوونید فقط واسه هموون دایره عدد 24 رو به هر عددی که خواستین تغییر بدین
امیدوارم توونسته باشم کمکتوون کنم
Edit by Yeganegi:فکر کنم میتونم اینجوری تشکر کنم،ممنون از کمکتون -
اگه بازم تقدیر و تشکرم کم هست بگید هم از شما هم از مهندس یگانگی
-
من یه پیشنهادی هم دارم خدمت دوستان مخصوصا برای آقای یگانگی که خب مدیریت اینجارو برعهده دارند.
مدل سازی خودش یک فن و یک شاخه هست گویا تا اونجایی که اطلاع دارم در دانشگاه های خارجی مورد تدریس و یک شاخه و رشته هست آقای یگانگی می شه ترتیبی بدیم که هر کسی در مورد مدل سازی هر اطلاعاتی داره اینجا نشون بده مخصوصا در محیط گوگل که هم باعث میشه با پلاگین ها آشنا بشیم و طریقه استفاده درست از اونها و هم باعث میشه که با روش های سریع و دقیق مدل سازی آشنا تر بشیم. -
با ایدتون در مورد بخش مدلسازی کاملا موافقم. میشه یه تاپیک با همین موضوع راه بندازیم و به ترتیب یه سری تمرین از پایه تا پیشرفته بگذاریم. مرسی بابت نظر خوبتون. حتی میشه ار تاتوریالای موجود توی سایت استفاده کنیم و اونا رو فارسی کنیم
-
سلام بر همه
یه مسئله ایی که در محیط گوگل خیلی مهم هست مثل بقیه محیط های نرم افزاری، سرعت ترسیم که ظاهرا به دو عامل بستگی داره یکی به سیستم سخت افزاری یعنی قدرت و سرعت و دقت پردازش قطعاتی که داریم و دیگری آگاهی از روش های ترسیمی درست و سریع که موجب توسعه چشمگیر در روند طراحی و رندرگیری هست! عامل اول خب یه چیزی هست که متناسب با هزینه های بالاست! اما عامل دوم میتونه مهمتر باشه چرا که داشتن یک سیستم فوق العاده اما عدم آگاهی از ترسیمات فنی و صحیح خب نتیجه ی مطلوبی نخواهد داشت. اون ایده ایی هم که در بالا عرض کردم و مهندس یگانگی هم تائید فرمودند به این لحاظ بود.
خلاصه ایشالله که یه تایپیکی رو تهیه ببینیم و بهترین روش های ترسیمی رو با انواع فرم ها با هم به اشتراک بذاریم که البته سهم من بیشتر یادگرفتن هست.
ممنونم از زحمات همه شما مخصوصا مهندس یگانگی -
سلام آقا مجید .
پلوگین یا روشی هست که بشه باهاش چند خط رو که در
امتداد همدیگه هستن به یک خط تبدیل یا چند صفحه در امتداد هم رو به یک صفحه تبدیل کنیم؟
یا بهتر بگم به هم جوینشون کنیم که یه شکل منسجم پیدا کنن؟؟؟ -
صفحات. اتوماتیک با پاک کردن خط مابینشون ،یکی میشن. گاهی خطها هم همینطور. با اینحال پلاگین
weld
که هم لینک دانلودش تو بخش پلاگینا هست و هو توی نوار ابزارای اضافی هستش ،خطوط، قوسها و.. رو حتی اگه هم صفحه نباشن، با حفظ نعدد اجزا به یک شیئ تبدیل میکنه که رفتاری مثل پولی لاین داره
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=320&t=21369
نوار ابزارهای کدفادر در سومین پست مونده به آخر صفحس -
سلام آقا مجید . یه مشکلی برام پیش اومده
پروژه ای که داشتم روش کار میکردم دیگه آخرای کارشه
حالا باید برای ارائه پروژه من از حجمام رندر بگیرم بعد به صورت عکس سیو کنم.
ولی من باید کارم رو با مقیاس سیو کنم یا خروجی بگیرم.
من ترسیماتم رو با مقیاس یک به صد ترسیم کردم از جمله دو بعدی و سه بعدی
حالا اگه بخوام یه فایله
jpeg
درست کنم که مقیاس یک به چهارصد باشه چی کار باید بکنم .؟؟؟؟؟اینو برای اینکه منظورم رو بهتر برسونم میگم.
من میخوام از نمای ساختمانی که سه بعدی طراحی کردم ومقیاس یک به صد داره
یک پلات دو بعدی بگیرم از روبرو(نما) با مقیاس یک به چهارصد(به عنوان مثال) حالا
بعد از اینکه زاویه دوربین رو آماده کرم چجوری باید یه خروجی بگیرم که بشه
با مقیاس جدید پلات گرفته بشه .قبل از هر چیزی نهایت تشکر رو از شما دارم
-
دو راه هست. بسته به اینکه با کدوم نرم افزارا راحتید.
میتونید توی کد یه کادر به مقیاس بکشید. عکستونو ببرید اونجا، و با اسکیل (رفرنس اسکیل) اونو با اون کادر متناسب کنید و ...
یا از برنامه لی-اوت خود اسکچاپ استفادهکنید . ازز اسکچاپ مدلتون رو به اون بفرستید. سایز کاغذ رو انتخاب کنید.(یا حتی کادر مناسب+سایز کاغذ)... بقیه دستورات مثل اسکچاپه...مثلا کنترل+موو = کپی و... میتونید ضمناچندتا ویو از مدلتون رو توی کادرایی که میکشید بگذارد، تو بعضیاش سایه رو فعال کنید، بهشون استایلایی که تو اسکچاپ به مدل اعمال کردید بدید و کلی امکانات دیگه، از جمله انتخاب مقیاس،چیدن درخت،آدم، ماشین و... در واقع شما با یکی از بهترین نرم افزارای لی-اوت دنیا کار میکنید و نهایتا خروجی تصویری پی-دی-اف ، جی-پی-جی و.. بگیرید. ضمنا یوتیوب هم چندتا فیلم آموزشی خوب لی-اوت داره -
خیلی گلی آقا مجید ما که نمیتونیم جبران کنیم چون شما استادی ما شاگرد
ولی انشالله جبران کنیم.
خیلی ممنون -
سلام من وقتی وی ری رو نصب میکنم وقتی و هر بار که سیستم رو روشن میکنم
این ارور میاد بالا .
این چی هست و چی کار باید بکنم؟؟؟دوباره هم پاک کردم و نصب کردم ولی بازم همین ارور رو میده.
-
اين خطا نيست. فكر ميكنم واسه رندر گرفتن شبكه ايه.
-
سلام این لینک رو ببینید:
یه روش برای درست کردن مدل یک خونه تو اسکچاپ بوسیله نما و برش هست که خیلی روش عالی ای هست
میشه یه آموزش برای چگونگی استفاده از نما ها و برشها برای ایجاد یه مدل مثل خونه بزارید -
سلام آقا مجید من این سه تا پلوگین رو نیاز دارم
هرچی گشتم پیدا نکردم
ترکیب این سه تا پلوگین وارد کردن نقشه های کد رو به اسکچاپ و آماده سازیشونو راحت میکنه
1.Intersect overlapping lines
2.extend close lines
3.delete short linesمیتونید اگه دارید یه جا آپلود کنید بسیار کارامد هستن
-
فکر میکنم اینا جزو پلاگینای تجارین و ما اینجا فقط پلاگینای رایگان رو تسهیم میکنیم. اما توی سایت
http://www.smustard.com/باید قابل تهیه باشن.
برای تریم چمفر و اکستند میتونید از این پلاگینای رایگان استفاده کنید: تریم و اکستند:
http://www.crai.archi.fr/RubylibraryDepot/Ruby/extend11
http://www.crai.archi.fr/RubylibraryDepot/Ruby/EM/BzRoundEdge_v1.zip
و فکر کنم توی این مجموعه هم ابزارایی واسه تریم و اکستند بود
http://www.crai.archi.fr/RubylibraryDepot/Ruby/EM/tooling.zip
و همچنین تاپیک ابزارهایی مثل کد توی همین بخش فارسی، توش ابزاری داره که کار چمفر و فیلت رو انجام میده
واسه سهولت پیدا کردن جاهایی که خطها به هم نرسیدن هم میتونید اونا رو انتخاب کنید و از
http://www.crai.archi.fr/RubylibraryDepot/Ruby/label_stray_lines
استفاده کنید و نهایتا پس از ویرایش ،اون راهنماها رو پاک کنید
.قبل از نصب این مجموعه پلاگینا، فولدر پلاگینتون رو جایی از دستگاهتون ذخیره کنید و اگه این مجموعه مناسب بود و درست کار کرد بعدا اونو پاک کنید -
مرسی از راهنمایی .
سلام آقا مجید جدیدا یه چیزایی راجع به یه پلوگین جدید به اسم
maxwell render
شنیدم.
میگن یه موتور رندر قوی هست .
میشه یکم توضیح راجع بهش بدین؟
شنیدم یه موتور جداست با حجم زیاد که یه برنامه رابط بین برنامه های دیگه داره مثل
sketchup or 3dmax
میخوام اسم دقیق برنامه و اسم دقیق رابط اسکچاپ و مکس رو بهم بدید که بدونم دنبال چی میگردم.
پیشاپیش تشکر . -
مكسول رندر ،كه گمونم يه موتور رندر ايتالياييه جزو معدود دسته موتور رندرهاي آنبياسد به حساب مياد. بود اما قوي ميدم با آمدن تيارقباي تجاريش فراي رندر و اينديگو و توي-لايت (كه همون ك.ت. انطباق يافته با اسكچاپه) و رقباي رايگانش لوكس رندر و ك.ت محسوب ميشن و مسلما نرم افزارهاي تجاري ساپورت و امكانات بيشتري دارن. موتور رندراي آنبياسد كمترين تنظيم و بيشترين زمان رندر رو دارن
و شايد عاقلانه باشه كه در موارد تك فريم و نه انيميشن استفاده بشن،هرچند باهاشون انيميشن هم ساخته ميشه. كار با مكسول بيشتر حس كار با دوربين عكاسي رو ميده و نه يه موتور رندرو. خوبه كه بگم تا الان مكسول بينظير و بي رقيب بود ولي با آمدن تيا فكر ميكنم چيزي قابل رقابت با تيا نباشه .تيا فعلا در مرحله بتا تستينگه و منهم اتفاقا جزو معدود افراديم كه افتخار همكاري با تيا رو دارم و كاش مجاز بودم نمونه رندراي باورنكردنيش رو بهتون نشون بدم. با اينحال اين لينك هم ارزش ديدن داره
http://www.thearender.com/forum/viewforum.php?f=21
http://www.maxwellrender.com/gallery/gallery.php -
آقا مجید من دارم از روی یه پی دی اف یه سری تمرین رو انجام میدم
تو تمرین با
dispaly setting dialog box
کار میکنه که تو منو
window
هستش ولی من اصلا
display setting
رو ندارم.تو هیج کدوم از منوها نیست .
توی منوی
model info