V-RAY آموزش
-
منو ببخشید ، یکم اینروزها سرم شلوغه ولی میتونیم از بالاترین بخش یعنی فایل شروع کنیم که 4تا گزینه داره. گزینه
load
به شما اجازه میده که تنظیمات پیشفرض رو فراخوانی کنید. اسمهای این پیشفرضها روشنه مثلا
یا دفالت و دفالت اسکچاپ یعنی پیشفرضای مناسب و اصلی خود اسکچاپ که واسه محیط خارجی بهتر از فضای داخلی عمل میکنن. بقیه اونها هم شامل کلمات مخفف هستندو مثلا
GI
یعنی گلوبال ایلومینیشن ( یا درنظر گرفتن نور غیر مستقیم) و یا
irmap= Irradiance map, qmc= quasi monte carlo= Deterministic monte carlo, lc=light cache
که در مورد این الگوریتمها هم قبلا گفته شد.و میتونید به این تاپیک مراجعه کنید
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=320&t=21728&st=0&sk=t&sd=a
کلمات بعدی مثل لا، مدیوم و های هم که به ترتیب کیفیت از کم به زیاد رو نشون میده. در همین منوی فایل گزینه
Save
به شما اجازه میده که تنظیمات خودتون رو برای استفاده های بعدی ذخیره کنید و بعدها فراخوانی کنید گزینه "رستور دفالت" هم همه تنظیمات رو به پیشفرض خام بر میگردونه -
سلام آقای یگانگی این قسمت از عکس زیر چه عملی در رندرگیری ما انجام میده!
-
batch renderباید برای انیمیشن گرفتن فعال باشه
low thread periority باعث میشه هنگام رندر ،وی-ری کل کامپیوتر رو زیر سلطه نگیره
show proggress window یه پنجرس که حین پیشرفت رندر داره به شما اطلاعات فنی میده
lighting تو این بخش میتونید نورای پیشفرض رو(وقتی هیچ نوری نگذاشتید حتی وی-ری خودش یه نور مخفی میگذاره) و یا نورایی که خودتون گذاشتید رو ، یا سایه اونها رو غیر فعال کنه تا رندرتون (بی سایه) ولی سریعتر بشه
gamma روشنی تصویر رو برحسب شدت تابش مونیتورتون تنظیم میکنهاینها تنظیماتین که دونستنشون خوبه ولی کاربرد چندانی ندارن خود وی -ری تنظیمات مناسب رو انجام میده
-
-
والله ما که دست به دهن موندیم آقا مجید مرسی که برا ما زحمت می کشین ممنونم منم اموزش هایی که شما اینجا می دین رو طبق اجازه ی شما تو کلوب برای بچه های معماری هم می ذارم شاید به دردشون بخوره! مطالب شمارو به جد دنبال می کنم ممنونم آقا مجید
-
@kahgell said:
.... ممنونم منم اموزش هایی که شما اینجا می دین رو طبق اجازه ی شما تو کلوب برای بچه های معماری هم می ذارم شاید به دردشون بخوره! مطالب شمارو به جد دنبال می کنم ممنونم آقا مجید
خواش میکنم دوست گرامی. این وظیفه بندس و خوشحال میشم که آموزشا رو دنبال میکنید و امیدوارم مفید باشن....چه خوب که اونهارو گسترش میدید....و امیدوارم یه روزی رو ببینم که بسیاری از بچه های ایران ،بسیار بهتر از ماها ،کار کنن
-
@majid said:
@kahgell said:
.... ممنونم منم اموزش هایی که شما اینجا می دین رو طبق اجازه ی شما تو کلوب برای بچه های معماری هم می ذارم شاید به دردشون بخوره! مطالب شمارو به جد دنبال می کنم ممنونم آقا مجید
خواش میکنم دوست گرامی. این وظیفه بندس و خوشحال میشم که آموزشا رو دنبال میکنید و امیدوارم مفید باشن....چه خوب که اونهارو گسترش میدید....و امیدوارم یه روزی رو ببینم که بسیاری از بچه های ایران ،بسیار بهتر از ماها ،کار کنن
منم آرزو امیدم همین هست! ایشالله
-
فقط اضافه کنم که برای اینکه محیطمون توی وی-ری درنظر گرفته بشه و مثل بعضی از رندرها قسمت سایه سیاه نشه باید به وی-ری یک محیط معرفی کنیم که طبق اون ، توی بخشهای سایه رو روشن کنه.
گزینه آسمان فیزیکی ،یه آسمان بدون ابر ،که از افق تبدیل به زمین میشه (اونهم یک زمین قهوی ای صاف) برای شما دورتادور محیطتون فرض میکنه
تنضیمات بکگروند رو هم که قبلا گفتیم و بسیار شبیه تنضیمات آسمانه
-
سلام آقا مجید دستتون درد نکنه اما گاهی اتفاق می افته که عکس بزرگتر می افته و فقط آسمون می افته زمینش نه ،براتون می فرستم که منظورم چیه عکساشو می ذارم
-
سرورم،ممکنه عکس رو به عنوان تکسچر به بکراند داده باشید ،نه به عنوان محیط (تصویر پائینی، مورد3 ،به تیکش دقت فرمائید) و نهایتا بازهم اگه نشد ،در خدمتم
-
سلام
اینم رندر از وی ری ...الان چطور می تونم نور بیرون رو به صورت مستقیم وارد اتاق کنم و محدوده ی نور رو پراکنده کنم؟!اینم نرم افزار ساخت متریال وی ری
ٍEdited
-
سلام. مطابق ردیف پایین تصاویر (آخرین 2تا تصویر )صفحه پیش، تصویر اول ، عمل کنید. برای مطابق شدن نور وی-ری با نور اسکچاپ ، در سمت راست تصویر توضیحی داده شده. اگر درست شد و یا نه، به هر صورت لطفا ما رو هم درجریان بگذارید. سپاس
-
سلام بر استاد یگانگی
آقا مجید فرق این دوتا لایه انعکاس یا همون رفلکس چیه؟ تو تصویر زیر مشخص هست؟!آقای یگانگی اگه میشه در مورد settings در محیط داخلی و خارجی بگین اینکه وی ری در داخل باید چطور تنظیم بشه و در خارج یعنی فضای روباز چطور؟!
ما منتظریم آقا یگانگی گرچه می دونیم شما خیلی کار دارین اما ماهم امیدمون شمایین -
آقا مجید آیا کنورتورهایی هستن که بتونیم متریال های سایر نرم افزارهایی مثل تردی مکس رو تنبدیل به فرمت وی ری گوگل بکنیم؟ یا نه اینکه متریال وی ری تردی مکس با متریال وی ری گوگل با یک فرمت هستن و نیازی به کنورتور نیست! اگه میشه راهنماییمون کنین ممنون!
-
سلام. من اين هفته رو آزادترم اما تصويري كه گذاشتيد رو متاسفانه نمي بينم. اگه ممكنه دوباره بگذاريد
-
سلام آقا مجید اینم عکس اگه میشه دوتا موضوعی که با کادر قرمز مشخص کردم رو معرفی کنین خیلی ها مشکلشون اینجاست! منم که مستثنا نیستم.
اگه باز نشه اینم آدرس عکس
http://up.iranblog.com/2/1256447896.jpgو اینکه اگه زحمتی نیست هر یک از قسمتهای مشخص شده با کادر قرمز رو برامون بگین که هر یک از این بخش ها چه کاری رو انجام میدن! ممنونم آقا مجید
اینم آدرس عکس اگه باز نشه
http://up.iranblog.com/2/1256413368.jpg -
reflection
یعنی انعکاس و رابطه مستقیم داره با ضریب انعکاس یا
IOR , Index Of Reflection
و
Refraction
یعنی شکست نور، و واسه متریالای شفاف معنی میده و مستقیما با ضریب شکست در ارتباطه که بشه
IOR, Index of Refraction
ضریب شکست بیشتر اشیا بین 1.2 تا 2.8 هستش و هرچی این عدد بالا بره جسم بیشتر نور رو میشکنه و از خودش عبور میده. مثلا آب 1.3 و شیشه ها از 1.5 تا 1.8 تغییر میکنن. اما فلزات معمولا از 5 تا 20 هستن مثلا استیل 20 و الومینیوم مات5 میشه
توی تصویر،متریال جلویی شکست نور و استوانه های عقبی انعکاس دارن
اما بخش قرمز توی تصویر پایینی: وقتی به وی-ری میگید که یه کاری رو طبق یه طرح یا"مپی" انجام بده ،یعنی
m
رو میزنید به شما اجازه انتخاب مپهای مختلف رو میده و پس از اینکه مپی رو انتخاب کردید از "ام" کوچیک به "ام"بزرگ تغییر میکنه یعنی هر جا دیدید وی-ری
M
داره بدونید داره از یه مپی تبعیت میکنه. معروفترین مپها یکیش "بیت-مپ" یا همون فایلای تصویریه. یا اینکه میخواهید از یه تکرنگ تبعیت کنه که میشه
AColor
و یا
ّFresnel
که لازمه مفصل توضیح بدم (بمونه تا اولین فرصت).امیدوارم واضح باشه -
سلام آقا مجید خسته نباشین
میشه فرمت و روش ایجاد آینه یا بهتر بگم چطور می تونیم تو وی ری آینه بسازیم؟! و همینطور بافت هایی که زبری داشته باشن
ممنونم آقا مجید -
سلام مهندس یگانگی
در تصویر زیر مشاهده می کنین اولین گزینه بعد از حالت عادی گزینه ی بیت مپ هست من شرمنده ام که به صورت فارسی می نویسم این اصطلاحات رو ! در این گزینه شماره 1 نشون می ده که از بافت استفاده کنیم یا یک تصویری که دارای تاروپود هست در روبرو در شماره های 3 و 4 که شماره 4 خودش سه تا گزینه داره که بصورت کر کره ایی هست و گزینه ی 3 اگه امکان داره گزینه های 2 و 3 و 4 رو میشه معرفی کنین و کاربردشون چی هست؟بعد از این راهنماییتون یه چن صدتا سوال دیگه دارم
خدا عمرتون بده آقای یگانگی ممنونم از راهنمایی هاتون -
آقای یگانگی وقتی من بیت مپی رو استفاده می کنم بعنوان تکس تور این گوشه هارو که در تصویر یر هم مشاهده می کنین بصورت نامنظم نشون میده این ایرادش از کجاست؟
Advertisement