@gaieus said:
Ăgy tƱnik, az elsĆ kĂ©t kĂ©rdĂ©s megoldĂłdni lĂĄtszik (az elsĆ sorozaton -1 Ă©rtĂ©kkel kell ĂĄtmĂ©retezni a komponenst, hogy egy szerkeszthetĆ, szimmetrikus darabot kapj).
A furatos dolgot nem egészen értem, Nem tudnål legalåbb képeket csatolni? (A modell még jobb lenne).
Ami a Fredoscale-t illeti; EGY csoportot vagy komponenst nem tudsz vele hajlĂtani. NĂ©zd meg a videĂłjĂĄt, hogy Ć is egy csomĂł csoportot (vagy mit) rak egymĂĄsra, illetve olyan geometriĂĄt hajlĂt, amelyik összetettebb, azaz nem egy vonalbĂłl ĂĄll az oldala. Csak az ilyen "segĂ©dgeometriĂĄval" lehet arĂĄnyosan görbĂtgetni.
Kattints oda, ahol el akarod kezdeni a görbĂtĂ©st, majd oda, ami a vĂ©ge kell legyen Ă©s kezdd el hĂșzni valamelyik irĂĄnyba.
Szia Csaba!
A hajlĂtĂł gomb nem aktĂv. Ha rĂĄklikkelek, akkor egyet villan az ikon ugyan, de ezzel vĂ©ge is az elĆadĂĄsnak. AttĂłl mĂ©g az elĆzĆ, (utoljĂĄra hasznĂĄlt) eszköz marad a kezemben, Ă©s a problĂ©ma a rĂ©gi. A mĂĄsodik tippeddel mĂĄr tegnap prĂłbĂĄlkoztam, h. pl 5db hasĂĄbot mĂĄsolok egymĂĄsra, de a helyzet nem vĂĄltozik akkor sem.
MĂĄsik:
A furatos dolgot lengén ugyan, de lemodelleztem.
Most azzal a problémåval még nem untatnålak Benneteket, h. hogy a kakåba tudom azt ide beilleszteni.
A bringådról képzeletben szereld le az egyik hajtókart.
Forgasd a kezedben. Ezen az alkatrészen, két lyukat fogsz talålni, amelyek részben metszik egymåst:
-az egyik, (a nagyobbik furat) a forgattyĂșs tengely helyĂ©nek a furata, a mĂĄsik azĂ© a rögzĂtĆĂ©kĂ©, ami ennek az elfordulĂĄsĂĄt gĂĄtolja.
/ValĂłban nem fĂĄrasztanĂĄlak, ha be tudnĂĄm ide biggyeszteni, az alkotmĂĄnyt/ VizuĂĄlis vagyok Ă©n is.