@gaieus said:
Na, akkor jĂł. Tartsd meg ezt a SU 6-ot, mert egy csomĂł program mĂ©g csak azt a kmz file-t tudja megfelelĆen hasznĂĄlni.
rendben.megtartom!!
@gaieus said:
Na, akkor jĂł. Tartsd meg ezt a SU 6-ot, mert egy csomĂł program mĂ©g csak azt a kmz file-t tudja megfelelĆen hasznĂĄlni.
rendben.megtartom!!
@gaieus said:
HĂĄt, sajna itt megĂĄll a tudomĂĄnyom; sosem hasznĂĄltam a pepakurĂĄt. PrĂłbĂĄltad az összes kmz export lehetĆsĂ©ggel, amit fentebb emlĂtettem?
megtalåltam a hibåt és mostmår jolett.beolvassa a kmz fåljt a pepakura a su nål fålj elmentésénél az exportnål van kettö kmz egy sima google eart kmz és egy google eart4 kmz.csak én hirtelen nem jóra ållitottam.ugy szégyelem magam emiatt.
@gaieus said:
Ne haragudj, de ezt most nem Ă©rtem. Mi nem jelenĂti meg a kmz-t?
AmĂșgy a SU 6-ban kĂ©tfĂ©le Google Earth export is van, prĂłbĂĄld ki mindkettĆt!
szoval a sketchupba mikor elmentek valamit kmz be majd azt megnyitom a pepakura designerbe ott nem jelenik meg a kmz fålj.betölt de semmi,nem jelenik meg.
@gaieus said:
Megvan még a SU 6-osod? Vagy a 7.0? Az a "baj", hogy a 7.1-es kmz-jével még nem minden program kompatibilis. Ha gondolod, megpróbålhatom neked a SU 6-tal exportålni és meglåtod, hogy az mƱködik-e (ha neked nincs meg). De éppenséggel még letöltheted azt is a Google honlapjåról.
a Su 6ost felraktam probaként,de a kmz-t a p k d az nem jeleniti most meg betölt és semmi måst,a 3d fålj beolvassa viszont
@mdk01 said:
KöszönjĂŒk Csaba!
GoGabi:
Hogyan is lehetne ezt orvosolni?
HĂĄt ezt a srĂĄc tudja csak,vagyis ha ujra feltölti azta elsĆkĂ©t fĂĄlj anyagot Ă©s ellenörzi hogy letölthetĆ e.Igaz Ă©n mĂĄsban jĂĄrtam meg de mindig ellenöriztem, ha volt hiba azt orvosoltam.
@medvegy said:
Ădv!
Adalék:
Sajnos az elsĆ kĂ©t link nem mƱxik, de a többi letölthetĆ.TovĂĄbbi szĂ©p napot!
szokott ilyen elĆfordulni.de a hibĂĄt orvosolni lehet:)
@gaieus said:
Megvan még a SU 6-osod? Vagy a 7.0? Az a "baj", hogy a 7.1-es kmz-jével még nem minden program kompatibilis. Ha gondolod, megpróbålhatom neked a SU 6-tal exportålni és meglåtod, hogy az mƱködik-e (ha neked nincs meg). De éppenséggel még letöltheted azt is a Google honlapjåról.
okés.
@gaieus said:
nem probåltam még a 6 -ost ki sem a 7.0 .viszont a 7.1 es van meg
@gogabi79 said:
@gaieus said:
Gabi, itt segĂt mindenki ahogy tud. Vannak szabĂĄlyok viszont - azokat be kell tartani. MĂ©g csak azt sem mondom, hogy "sajnĂĄlom", mert ez Ăgy kĂ©ne mĂĄsutt is normĂĄlis legyen, csak hĂĄt nem az.
Ăn prĂłbĂĄltam valamikĂ©ppen "lĂĄjtosan" felhĂvni a figyelmed erre (ahelyett, hogy mint fĂłrum adminisztrĂĄtor, rögtön valami hivatalos figyelmeztetĂ©ssel Ă©ltem volna - mint hogy rendszeresen szoktuk) Ășgyhogy kĂ©rlek, te is könnyĂtsd meg az Ă©n dolgomat!
ok.rendben!Szép és kellemes hétvégét és pihit mindenkinek!
miĂ©rt nem olvassa be a pepa a kmz-t?mi lehet a hiba,a gond vele?egy idĆben mindig beolvasta amit elmentettem a su-ppal kmz be
@gaieus said:
Gabi, itt segĂt mindenki ahogy tud. Vannak szabĂĄlyok viszont - azokat be kell tartani. MĂ©g csak azt sem mondom, hogy "sajnĂĄlom", mert ez Ăgy kĂ©ne mĂĄsutt is normĂĄlis legyen, csak hĂĄt nem az.
Ăn prĂłbĂĄltam valamikĂ©ppen "lĂĄjtosan" felhĂvni a figyelmed erre (ahelyett, hogy mint fĂłrum adminisztrĂĄtor, rögtön valami hivatalos figyelmeztetĂ©ssel Ă©ltem volna - mint hogy rendszeresen szoktuk) Ășgyhogy kĂ©rlek, te is könnyĂtsd meg az Ă©n dolgomat!
ok.rendben!Szép és kellemes hétvégét és pihit mindenkinek!