Ez nagyon-nagyon szuper! Pont egy ilyent kerestem!!! Csak azt nem értem miért nem kapok értesítést az új hozzászólásokról. Mindjárt ki fogom próbálni.
(rájöttem, be kell kapcsolni minden hozzászólásnál, hogy értesítést kérek?)
Ez nagyon-nagyon szuper! Pont egy ilyent kerestem!!! Csak azt nem értem miért nem kapok értesítést az új hozzászólásokról. Mindjárt ki fogom próbálni.
(rájöttem, be kell kapcsolni minden hozzászólásnál, hogy értesítést kérek?)
Találtam egy jó leírást amin el lehet indulni a Kerkythea renderelő programmal, hátha másnak is jól jön: http://www.kerkythea.org/KT-Tutorials/Getting-Started_KT2008_1-01.pdf
Köszi a részletes leírást! Én sem gondolnám, hogy ezt egy nap alatt meg lehet tanulni Sőt már az elért eredményeknek is örülök! De szuper a program! Majd próbálkozok a leírtak alapján.
Na valami olyasmi képeket várnak tőlem mint amiket belinkeltél A fényeket a Kerkythea-ban kell beállítani? Ez még teljesen homály nálam. A letöltött jpg textúrákat a sketchup-ban is berakhatom? látom jó nagyok. Vagy jobb a Kerkythea-ban változtatni? És mindnent egy nap alatt kéne megtanulnom szorít a határidő
De azért tudok mutatni is valamit, ez az első Kerkythea renderelésem, semmilyen beállítást nem változtattam
Nem olyan gyorsan ) Még vannak gondjaim. A modellre rávetített képek nemigen jönnek össze, nagy üres lyukak lesznek a rendereléskor. Ha meg bekapcsolom a matched photo-t az exportáláskor, akkor semmilyen modellt nem hoz be a Kerkythea.
Aha ez volt a gond. Nem hozta létre a könyvtárat, vagy nem találta. Most újra próbáltam, megvan a könyvtár, úgy néz ki így jó lesz.
Rendereltem egy képet, de minden szürke. Azt hittem, hogy átviszi a textúrákat is. Itt mindent újra be kell állítanom?
Aha, ez volt a gond, köszi a megoldást!
Valóban ékezetes nevű könyvtár volt, most az asztalra raktam és megcsinálta a fájlt.