Üdv a "magyar sketchup fórum"-on!
-
Szervusz Tamás és üdv a fórumon!
Hehe... épp láttam a "Who is online" link alatt, hogy a magyar fórumra írsz, így már előre tudtam, hogy van még egy tag.
Nos, a regisztráció, meg a megerősítő email sajnos szükséges; még így is elég "spam"-et kapunk nap minnap - képzeld, ha ez nem lenne... Itt egy szomorú példa, az első üzenet azt mondja, hogy nem szükséges regisztráció ahhoz, hogy valaki beírjon... Nézd csak meg az összes többit! Mi itt ugyanazokat a szemeteket kapjuk manapság.
-
Tudom illetlenség ilyet kérdezni, de az a képen Te vagy?Nagyon hasonlítasz a Kereszt apámra vicces egybeesés.Látom sokan csak be-be köszöntek és ennyi volt az aktivitás, Velem nem jártok majd ilyen jól.Máris felteszem valamelyik topikba a kérdésem mert van egy pár
-
Nekem van ugyan egy Tamás nevű keresztfiam, de az nemKövesdi (és jelenleg nem BP-en él)
Amúgy igen, én vagyok a képen (de alatta ott a nevem is - így hívják a keresztapádat? )Csak kérdezz bátran, de ha teljesen új kérdésed van, kezdj inkább új "Topic"-ot, hogy jól kereshető legyen a fórum.
-
Tényleg, a kép alatt vannak az infók.Neeem, Őt Varga Tamás-nak hívják, de akkor ebben az esetben(Tamás keresztfiad) még viccesebb a dolog
Először végig olvasom a topikokat és ha nem lelek választ a kérdésemre akkor kérdezek majd
-
hello..
csak gondoltam bekoszonok en is... Most vettem eszre, hogy van magyar szekcio.. SketchUpot mar idestova harom eve nyuzom majdnem napi szinten, de mindig van egy ket trukk amit az ember tanulhat ilyen helyeken...
egyenlore csak ennyi.. jah es BUEK:) -
Szia és üdv (meg BÚÉK persze).
Nagy a forgalom itt mostanság - nagyon örülök!
-
szia amonserrano!
Akkor remélem Tőled is tanulhatok majd valami jót.Mi a "szakterületed" a SU-n belül?
BÚÉK Neked is! -
szakteruletem?:) amugy hazakat modellezgetek vele tobbnyire, tehat epiteszet...
hat majd megprobalok segiteni, ha tudok:)) bar azert nekem is van meg mit tanulni...
-
Üdv Mindenkinek!
Két hete, hogy letöltöttem ezt a programot. Ez valami fantasztikus. Ingyenes, egyszerű a használata (kis gondolkodással) nem olyan megnyitás után mintha egy vadászgép pilóta fülkéjébe csöppent volna az ember:)
üdv dybi
-
Üdv Dybi, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb te is "megszállott" leszel!
Mire használod alapvetően/elsősorban?
-
Elsősorban építészeti látványtervezésre. Kifejezetten szórakoztató dolognak találom. Vagy mondhatnám úgy is nem érzem munkának. (Csináltam is gyorsan egy most tervezés alatt álló házat.)
üdv dybi
-
Na hát igen, arra kitűnő és alkalmas. Sajnos sokaknak, akik mindent ezzel akarnának megoldani az építészeti tervezésben, sok frusztrációt is okoz, de hát nem való természetesen mindenre.
-
Szerintem, ezért kell ismerni néhány programot, hogy a legalkalmasabbal végezhesd a feladatot.
(Kapával is lehet gereblyézni csak kicsit macerás)
Te miket csinálsz, és miket használsz hozzá? -
Én eredetileg régészeti leletek (zömében nyilván épületek) rekonstrukciójára kezdtem el használni. Ebből a szempontból hasonló, amire használom, mint amire te, csak itt a meglévőből indulunk ki és úgy készítjük el a "látványtervet", nem pedig egy még csak elképzelt dologból. Ez ugyan most is tart, de itt a fórumon is elég sokat vagyok, úgyhogy tekinthető ez is amolyan "munkának".
Ebben a pillanatban pedig épp Dunaszekcsőn, a "Teleházban" ülök, ahol egy állomást tartunk fenn a "Lugio napok" keretében gyerekeknek. Itt mindenki rómait játszik ilyenkor (én is egy szál tunikában számítógépezem)
Viszont a kölkök nagyon ügyesek a római katonai táborok építgetésében - természetesen SketchUp-ban.
-
Irigylésre méltó foglalatosság, és egyben szórakoztató is gyerekekkel bíbelődni.
-
@gaieus said:
...Itt mindenki rómait játszik ilyenkor (én is egy szál tunikában számítógépezem)
...Ezt a tunikás verziót megnézném! Eetleg ez már SU 7.0.MMIX?
-
Na, ez itt épp Gábor, ahogy magyarázza a római erőd építésének fortélyait.
Csináltam rengeteg képet, majd rakok fel valami válogatást az internetre is. -
-
Na igen ismét üdv.
Nem volt egyszerű menet ezzel a bejelentkezéssel de Tibivel megoldottuk.
Jelenleg ott tartok, hogy a mozzilát is visszabutítottam ,de akkor sem láttam mozzila alatt a confimation code-ot.Sütit is kitöröltem ahogy Gai írta.
Ezután megpróbáltam az IE-t.Ez egy ősrégi IE mert soha nem volt frissítve és itt látszik a Confirmation code bár nem a legszebb mert sztem 256 színű, de olvasható.
Itt sikerült bejelentkeznem a jelszót is átírtam a generáltról és jelenleg is itt írok.
Viszont a probléma az, hogy ha most visszamegyek a mozzilába és megpróbálok ott bejelentkezni akkor kiírja hogy You have been successfully logged in. de a valóságban ez nem történik meg, mert így akár 100x is bejelentkezhetek akkor sem tudok írni a fórumba.
Ilyenkor mi a teendő?Köszönöm.
-
@mdk01 said:
Viszont a probléma az, hogy ha most visszamegyek a mozzilába és megpróbálok ott bejelentkezni akkor kiírja hogy You have been successfully logged in. de a valóságban ez nem történik meg, mert így akár 100x is bejelentkezhetek akkor sem tudok írni a fórumba.
Ilyenkor mi a teendő?Köszönöm.
Ehhem, megvan!
Az IE-ből logout-olj, s majd úgy lépj be a firefox alá. A server nem tudja korrektül kezelni egyidőben mindkét felületet.
Fordítva próbáltam ki. Mozillában login-oltam, majd nyomás az IE alá, hogy lássam, mit is tehettél - így nekem épp fordítva mutatta ugyanazt a jelenséget. Mozillából engedett Neked válaszolni, IE alól nem, pedig kiírta, hogy korrektül és totálisan be vagyok jelentkezve.
Azt hiszem ez lesz a baj, de ha mégsem, hát van itt egy Gaieusnevű úriember, akitől még nem tapasztaltam meg, hogy valamilyen problémát megoldatlanul hagyott volna...
Advertisement