Üdv a "magyar sketchup fórum"-on!
-
"Magyar sketchup fórum"? Na, ez is beindult. Mindenkit szívesen látunk!
Személyes kérdésekkel, javaslatokkal bátran forduljon mindenki hozzám (lent a "pm" - "private message" - gombon keresztül lehet elérni) vagy egyenesen bármelyik moderátorhoz (bár a többiek nem tudnak magyarul...)
Kérlek, ha új témát akartok kezdeni, használjátok a "New topic" gombot, hogy az egyes témák ne keveredjenek! Adott esetben szét tudom választani az összekeveredett témákat (és alkalmasint meg is teszem).
Sajnos nem tudom vállalni, hogy a fórum lévő rengeteg információt mind lefordítgassam itt, de azért ha valamiről kétségeitek vannak - a lehetőségekhez képest -, szívesen segítek.
-
szia
ezt is megéltük !!
Elsö kérdésem : találtam egy plugint ami felületeket köt össze SKIN.RB a neve , nem tudom használni , hogyan kell ??
A Kapolcsi kiállitás megnyilt.
tibor -
Szia!
Éppenséggel nem volt nehéz "elérni"!
Én sem tudtam használni (bár volt, akinek működött), de a srác amúgyis most dolgozza át.
Klassz lehet ez az Országpark, bár kár, hogy csak magyarul van (egyrészt), és hogy nincsenek képek róla (másrészt).
-
szia
tipikus magyar hozzáálás !
Az én képeim szerdára lesznek készen , és akkor rakok fel belöle .
tibor -
bocs most találtam !!
http://www.orszagpark.hu/18visegrad.html -
Na, legalább néhány kép!
Kösz! -
oh boy! nagy nehezen meg ertetem, csak epen nem tudok irni magyarul. Lehet hogy igy meg fogom tanulni!
-
Well, Susan (Zsuzsa ),
If I could understand you, it cannot be that bad!
I sent a PM, too. -
Zsuzsika, csaladal es baratokal
-
Na igen, de az valószínűleg az édesanyád volt, aki így hívott. Én mégsem hívhatlak így!
-
okay, akor hivatalosan, Zsuzsanna.
-
Az meg talán túl hivatalos. Nem szereted a Zsuzsát?
-
Nem banom, de az angoloknak ugy hangzik mint hogy ha pruskoltemvolna
(hagh-hagh-hagh zusza!!! "God Bless You!)
(ez nagyon nehez volt irni, meg erteted?)Eredekes hogy a "Magyar" nagy betuval kesdodik de "angol" meg, kanada, meg, amerika, nem.
-
Nem, a magyar sem kezdődik nagybetűvel (lehet, hogy elrontottam). Minden melléknév (adjective) kisbetűvel kezdődik. Az angol is melléknév, de az Amerika, Kanada, nem. Viszont az amerikai (American) és a kanadai (Canadian) az kisbetű, mert melléknév.
Igen, megértettem.
-
Sziasztok!
Azért valahogy én is ide találtam, a sketchup.lap.hu-n találtam a linket ))
Átnéztem a magyar nyelvű fórumot, igazából csak ketten vagytok aktív tagok?
Nekem sajnos mostanában nagyon kevés időm van a sketchup-al foglalkozni, de ha nekiállunk építkezni, akkor a tervezés szakaszában ezt fogom használni.Németh Panni
-
Szia Panni
Három ember az már tömeg !!
Tibor -
@unknownuser said:
Sziasztok!
Azért valahogy én is ide találtam, a sketchup.lap.hu-n találtam a linket ...Nono, Panni, nam te (ti) szerkesztitek azt a sketchup.lap.hu oldalt?
Hát mindenesetre üdv a fórumon (azért itt van "kephalos" is, csak mostanság még hétvégén is dolgoznak az autópálya-ásatásokon, amíg lehet a szép időben...)
-
@gaieus said:
@unknownuser said:
Sziasztok!
Azért valahogy én is ide találtam, a sketchup.lap.hu-n találtam a linket ...Nono, Panni, nam te (ti) szerkesztitek azt a sketchup.lap.hu oldalt?
De én (mi).
Mikor megjelent a Sketchup (még a Google bevásárlása előtt), mint építész nagy intenzitással vetettem bele magam a szkecsapozásba, nagyon megtetszett a dinamizmusa, még sosem találkoztam ilyen programmal előtte. Sajnos azóta ritkán volt időm követni az eseményeket.
Szerencsére van egy nagyon aktív látogatója a sketchup.lap.hu oldalnak Gaieus személyében, aki ellát a legfrissebb információkkal és linkekkel. Köszi!
És ezúton szeretném közzétenni, hogy ha van ötletetek az oldal átszervezésére, vagy esetleg hiányoltok róla témákat, nyugodtan írjátok meg.
-
Hát, egy lap.hu oldal szerkezete többnyire adott, ugyebár.
Jó, nyilván, ha esetleg fölmerülne olyan dolog, amely új dobozt kívánna... De hát ilyesmi nem nagyon van (az újdonságokat meg amúgyis megküldöm). -
Sziasztok!
Sajnos csak most találtam ide, de nagyon tetszik a fórum. Hobbi szinten régóta foglalkozom már a SketchUppal. Sok hasonló programot kipróbáltam már (a "nagy" Blendert is), de egyszerűségben és használhatóságban verhetetlen a SU.
Magamról annyit, hogy jelenleg egy műszaki szakközépiskolában tanulok, később a BME mechatronikai mérnök karának szeretnék hallgatója lenni. Ezen kívül szeretem az idegen nyelveket, valamint a természettudományokat és a kozmológiát.
Advertisement