Thea Render
-
Úgy tűnik, most már az ún. "displacement"-tel sem lesz sok gondom (hacsak nem renderlelési idő...)
-
Tényleg szépen dolgozik...
-
Látom, szíved csücske ez a Nagyvázsony!
(Igaz, szép is - mind az "eredeti", mind a modell! )És hogy tetszik az interaktív render? (Látom, használod...)
-
Persze, hogy a szívem csücske, ezen tanultam a SU-t és már 2 éve készül, mint a Luca széke (szívok is sokszor a régi tapasztalatlanságom miatt, bár a modell élete még a SU6-tal kezdődött...)
A Thea tetszetős, ha jön valami pénzes meló, akkor meg is veszem, mert tényleg jónak tűnik. Vajon mozgóképsort lehet vele gyártani? Ilyet még sohasem próbáltam. -
Itt egy videó-tutoriál, hogyan lehet egy autó mozgását animálni (elég nagy képernyő kell hozzá).
http://www.thearender.com/resources/Car_Animation/index.html
Kameramozgást természetesen amúgy is lehet. Jelenleg viszont az exporter plugin még nem tudja a SU Scene-eket (és az ezzel járó animációs utat) egy-az-egyben exportálni, de hamarosan (a fejlesztő szerint a következő verzióban) ezt is fogja tudni. Természetesen a Theá-ban beállított kamerákkal már most is meg lehet csinálni.Amúgy ebben az alfórumban van egy csomó egyéb tutoriál is:
http://www.thearender.com/forum/viewforum.php?f=61Ezek mind feliratos videók - ha kicsit gyors, állítsd meg, olvasd végig (angolul van), aztán menj tovább.
-
Köszönöm szépen
-
Csaba, a Thea nem kezeli a .png-k alfa csatornáját, vagy csak én vagyok béna?
-
Kezeli. Töltsd le a legújabb exportert (mert amúgy kézileg kell beállítani, hogy olvassa).
-
Köszönöm szépen
-
Nincs mit. Én még nem telepítettem ezt a változatot, mert hibás.
(Na jó; valakinéljelzett hibát...)
-
Nézd meg a "Privát üzeneteidet". Csatoltam az előző változatot.
-
Ez jó. Tényleg hibás.
Kipróbáltam. -
Gábor, nézd meg a legújabb plugin változatot. Azt mondja:
"...Windows permissions issues improved\fixed..." -
Megnéztem, köszi. Ugyanaz a kusza export-ablak, olyan töredezett, mint a reklamáción, a képeken...picit próbálgattam az Explorert, de nem jártam sikerrel.
-
Hm. Igazán nem tudok mit javasolni. Azt írta, amit, ugyebár. Azt mondja a Tomasz, hogy ez valami javascript dolog az IE-ben. Próbálj meg mindenféle engedélyeket adni javascriptek végrehajtására...
-
Igen, a fórumon volt egy check-list, hogy miket kell beállítani, végignézni
-
Visszatérve az exporter pluginhoz - ha esetleg IE 7-esed van, telepítsd az IE 8-at (legalább). Azt mondják, az IE 9 még jobb lesz, de talán nem érdemes béta változatokkal bajlódni, amíg minden simán nem megy velük. Az IE 7 tele van hibákkal, amelyeket úgy "javítottak" ki, hogy inkább kiadták az IE 8-at.
Na a lényeg amiért írok: február 21-én (módosult időpont szerint március 1-én) lesz a hivatalos, 1.0-es verzió kiadása. Ez persze azt is jelenti, hogy az eddigi (45%-os) kedvezmény felmegy a végleges, (100%-os) árra, tehát ha valaki meg akarja venni, az most tegye!
-
Tudom, hogy lehet, hogy a falnak beszélek, de úgy tűnik, megvan a hiba gyökere itt:
http://www.thearender.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=4864&view=unread#unread -
Ne hidd azt én itt vagyok és figyelek.
Amúgy ezzel a 45%-os kedvezménnyel az ember megkapja az 1.0-át vagy egy közel ugyan olyan jó bétát?
Köszi
-
Jól van, csak a Gábornak voltak gondjai, de rég nem láttam. Lehet, hogy érdemes volna neki küldeni egy emailt, ha esetleg csak emiatt nem akarta megvenni, mert hogy az óra ketyeg.
Amúgy igen. Aki megvette a bétát, annak az 1.0-ért nem kell fizetnie (illetve az összes alverzió, vagyis 1.x ingyenes lesz).
Advertisement