Stoppolás-foltozás
-
Keresem az összefüggést, hogy mikor kell figyelembe venni a találkozási pontok sokaságát domború felület kialakításakor, és mikor mellőzhető - azaz mikor elég kevesebb vonal?
(Azt hiszem, a helyes válaszhoz jobb térlátásra van szükség, mint amivel én pillanatnyilag bírok.)
-
Próbáld ki azt a pléugint, mondom!
Nagyon megkönnyítené a dolgod! -
Tavaly feltettem a Round Edges plugin-t javaslatodra. Ilyen munkánál azonban eszembe sem jutott használni, mert tökéletlenül dolgozik. Azzal legfeljebb néha egyenest tudok kerekíteni, de csak 5 mm rádiusz felett.
Javasoltál még egy másik plugint, ami a körök középpontját bejelöli. Hát bejelöli, az igaz, de néha úgy teleszórja középpontokkal a teret, hogy a rajzom inkább egy galaxishoz hasonlít, mint fajáték modellhez.
Ezért aztán leszoktam a pluginokról menten.
Most azonban bogarat ültettél a fejembe ezzel a Round Corner-ral. Ha az korrekt lenne, én rengeteget használnám. Csakhát a fene emlékszik már, hova kell másolni a letöltött fájlt, és franciául, angolul se tudok.
Ha nekifutok, segítel beüzemelni, ha elakadnék?Letöltöttem a RoundCorner2.1c-t és hiányzik a következő:
-
kb így
üdv dybi
-
Igen, ugyanott, ahol csatolta a Roud Corner-t Fredo, írja is, hogy a LibFredo plugint is telepíteni kell vele együtt.
És valóban, a korábbi pluginja elég tökéletlen volt, de ez a mostani sokkal megbízhatóbb.
-
@gaieus said:
Igen, ugyanott, ahol csatolta a Roud Corner-t Fredo, írja is, hogy a LibFredo plugint is telepíteni kell vele együtt.
És valóban, a korábbi pluginja elég tökéletlen volt, de ez a mostani sokkal megbízhatóbb.
Rendben is lenne minden, ha találnám, hogy honnan tölthetem le a LibFredo6 3.3, v magasabb verziójú plugint.
Tud ez a plugin egyébként egyazon testen különböző éleket különböző rádiusszal kerekíteni? -
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=180&t=17947#p144178
(jobb felső sarok/search) ez lesz a Te barátod
-
Ennek a posztnak (??? hogy mondják ezt mnagyarul ???) a legalján van a LibFredo 3.4b - azzal kell működnie.
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=180&t=17947#p144178A "baj" vele az, hogy ha azt akarod, hogy a sarkokat is szépen lekerekítse, akkor a csartlakozó éleket mindig egyszerre kell kerekíteni. Ilyenkor viszont csak egy rádiuszt használhatsz egy időben.
Dyby megelőzött, de azért már nem törlöm ki...
-
Elnézést, hogy kéretlenül belekotyogtam.
-
Ne bolondozz már - ez itt a Magyar Fórum - mindenki azt kotyog magyarul, amit akar!
Advertisement