New Sketchup Artist webpage
-
majid
I really like the sketchup artists site. Well done.
-
Dear James your job is respectable,also Sepo is right , but I was not aware from other, similar jobs , that were done by him and also Zem. then I explained, and Sepo accepted verry friendly.(thanx to him),also even I asked him to give links to those tips, and it would be nice if he gives linkes
I like our friendly forum, it is great place -
great job Mateo & James.... looks great!!
-
@marked001 said:
great job Mateo & James.... looks great!!
I'm here to thank again from Mateo & James for their great job and also inform you about my new mini tut , there: http://www.sketchupartists.org/?page_id=2981
hope you like it ( thank James for editing) -
@majid said:
Dear James your job is respectable,also Sepo is right , but I was not aware from other, similar jobs , that were done by him and also Zem. then I explained, and Sepo accepted verry friendly.(thanx to him),also even I asked him to give links to those tips, and it would be nice if he gives linkes
I like our friendly forum, it is great placeسسلام جناب آقای یگانگی
این ساایت بخش فارسی ندره؟ -
سلام. واستون پی-ام گذاشتم
موفق باشید -
جناب یگانگی من وقتی با یوزرنیم وارد بخش فارسی خرد انجمن میشم میگه شما اجازه برای این قسمت را ندارید
-
salam
man nemetonam bakhshe farsir peyda konam chera -
سلام آقای مهندس یگانگی
من به تازگی و به پیشنهاد یکی از دوستانم عضو این سایت شدم. اینطور که به من گفتن شما یک فوروم فارسی در این سایت راهاندازی کردین. اما من نتونستم پیداش کنم. ممکنه راهنمایی کنید
ممنونم
-
سلام به همه دوستان فارسی زبان
ببخشید، دیر دیدم
همواره میتونید بهم پیام بدید یا با شمارم تماس بگیرید
به سایت راندو دات آی-آر هم میتونید سر بزنید، تقریبا تمام دوستان باتجربه اینجا که ایرانی هستند اونجا هم هستند و اطلاعات رو تبادل میکنند. اون سایت بخاطر محدودیتهای ما در بحث کپی رایت در اینجا راه اندازی شد و لذا محدودیتی نداره
با اینحال درصورتی که مایلید همواره به روزترین اخبار رو داشته باشید، اینجا محل صحیحهاما در مورد گره فارسی. پس از ثبت نام به بخش یوزر کنترل پنلتون وارد بشید و در بخش یوزر گروپس، گروه فارسی رو انتخاب کنید. به اینترتیب این گروه برای شما قابل دسترس خواهد بود
همواره موفق باشید
Advertisement