Saját alkotásaink
-
Hát nem is én vagyok hanyag... Sajna
-
Csak aztán nehogy azért ne fogadják el, mert még nincs kész (és építkezés/tatarozás közbenvan)!
Tudod, milyenek!
-
Tudom:( ,nekem is eszembe jutott...majd olyan linket rakok mellé, meg beleírom a szövegbe.
-
Amikor szerkesztesz valamit (akár csak a részleteket, leírást stb), van egy olyan rovat, hogy megjegyzések (vagy mi) és hogy mit, miért szerkesztettél. Ide beleírhatod (persze angolul), hogy ez így áll már jó ideje és nincs rá esély, hogy a közeljövőben befejezzék, de ha majd megteszik, akkor átdolgozod a modellt persze.
-
Köszönöm a tippeket (VUE)! Nagyon tetszik, remélem, hogy lesz majd rá keretem... Amint mondtam, előbb még egy jó kis asztali gépet is össze kell raknom, addig marad elsősorban a modellezés.
Visszatérve erre: "A terepmodellezéshez (szintvonalakkal vagy anélkül) vannak kitűnő pluginok, úgyhogy arra még visszatérhetünk."
Tudnál javasolni erre a problémára is valamit? A sandboxot használom természetesen, de sokszor okoz kellemetlen meglepetést ráadásul olyankor, amikor sík (rézsű) terepformákat kell modelleznie. Az eredeti (természetes állapotú) terepeknél sokszor kevesebb hibát ejt, mint a rendezettnél. Ilyenkor segédvonalakkal próbálom rávezetni, de ez gyakran többszörösére növeli a ráfordított időt. Szívesen kipróbálnék egyéb plugint is...Üdv
Kusid -
- Instant site grader van ingyenes változata, de a pro verzióért a $15 sem sok.
- Vertex tools - ez $20 de megéri, marha jó plugin
(van magyar nyelvű változata is ) - Terrain reshaper - na, ez ingyenes.
-
Ó, köszi, ilyen pluginek nekem is nagyon jól jönnek
Ja, és megint elfogadták 2 modellemet! -
Az első linknél van még két plugin; egy útkészítő és egy tetőkészítő. Azok is klasszak.
-
ismét köszönöm! megyek és kiprópálom (az ingyenest elsőként )
-
Ha már tájépítészetnél tartunk, ezt is érdemes fontolóra venni:
http://lumion3d.com/€749 lesz az ára, de úgy tűnik, megéri.
-
ez a Lumion...döbbenetes. Csak megrendelések kellenének rá...
-
Hát igen; ha volna megrendelés, amelyből visszajön az ára, nem is gondolkodnék sokat. Egyelőre marad a gondolkodás viszont.
Nekem azért inkább valami római, meg középkori emberek kellenének.
-
Gyárts Poserrel rómaiakat.
Jobban megnéztem hajnalban a Lumion-t, a 750 az nettó ár... -
Hát igen, nettó. Bruttó lenne vagy negyedmillió forint...
(Kéne egy promó-licensz...) -
Kéne...
-
Egy kis thea render
-
Na helló Gábor!
Klaszz, de valahogy az a szilkafelszín olyan töredezettnek néz ki. Rávetítetted a képet?
-
nem sajnos
-
És utólag nem tudod?
-
fogok vele még próbálkozni. ez egy teljesen elméleti terep (szerintem nehezebb fiktív terepet létrehozni), ami jó lenne az az instant site graber, hogy szépen be tudjam tenni az utakat. most azzal próbálkoztam, de az ingyenes verzió semmit nem csinál nekem. mint tudod, ez a próba csak arra volt jó hogy megnézzem, hogy itt is "halo"-sodnak-e a fák, mint a su-ban és a kerkytheában. szerintem itt nagyon szépen mutatnak.
a kép: 1024*768, tr1-es render, 40 pass 55 perc alatt.
Advertisement