Új Kerkythea Echo "Boost"
-
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a KT-nek van-e beépített "material" könyvtára? Én nem találtam.
-
Vannak letölthető könyvtárak itt:
http://www.kerkythea.net/joomla/index.php?option=com_remository&Itemid=42&func=select&id=3
illetve a fórumon, a tagok által közreadott textúrák itt:
http://www.kerkythea.net/forum/viewforum.php?f=19&sid=11c08edc680c80a70181844f1381d628
(Ebben a topicban szépen össze is van szedve egy csomó):
http://www.kerkythea.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=6425Mondjuk elég macera így összeszedegetni, de megéri.
Ne a "Report", hanem a "Reply" gombbal válaszolj!
-
Levettem egy *.zip fájl, és amikor installálni akarom ezt kapom:
"The following archives had problems in installation:
xxx.zip - Unknown extension - can not extract library type!"Mit kellene tennem?
Köszi: K
-
Honnan és melyik zip fájlt?
-
-
Ezeknek *mat.zip kiterjesztésük van. A Kerkytheában a Fájl > Install library menüpontból kell elindulni és akkor ezt látod
-
Erre meg ez volt a válasz....
-
Elnézést, ez volt:
-
A zip fájlon belül van a mat.zip fájl. Csomagold ki a zip fájlt valahova és az így keletkezett mappából telepítsd a mat.zip fájlt.
Mondjuk ez egy egy szál matéria, nem is tudom, érdemes-e vesződni vele.
-
... ez a négerek harca az alagútban...
Most végigjátszottam újra, de megint az alábbiakkal szembesültem:
majd a szokásos, baráti üzenet:
KundK
-
Fene tudja. Én ezeket mind szépen beimportáltam.
Azt hiszem, simán ki is lehet csomagolni a megfelelő helyre - majd megpróbálok utána nézni (most el kell mennem valami kölkeket okítani...)
-
Előre is köszönöm!
Üdv: K
-
OK, gyoran kipróbáltam, mert holnaptól meg egy konferenciára megyek...
A Lis Misc.mat.zip archívumban van egy további mappa. Ezt simán másold be oda, ahol a Kerkythea material könyvtáraid vannak a program fájlok alatt (nekem felül sárgával jelölve).
-
Meg van a hiba, köszönhetően a csatolt képnek:
Nem is volt ilyen alkönyvtáram!
Most hogy létrehoztam, KT-ből tudom installálni, és nem kell copyzni.Köszönettel: K
-
Ah, nem is tudtam, hogy ezt nekem kéne létrehozni. Valószínűleg már gépek és újratelepítések óta hurcolom magammal!
-
Kérnék még egy kis segítséget:
Szerettem volna telepíteni "Global"-okat, de itt is hibát jelzett. Megadnád a könyvtárstruktúrát amit kézből létre kell hoznom?
Valamint az INSERT menü alatt láttam egy "MODEL" almenüt is. Ehhez is szerintem alkotnom kell egy könyvtárat...Nekem most az alábbi struktúrám van:
Lassan csak összeáll...lassan...
Köszönettel: K
-
Hm, fene tudja... Én tényleg nem emlékszem, hogy kézzel kellet volna létrehoznom ezeket. Itt van mindenesetre
-
Pedig nekem nincsenek ilyenek...
Köszi:K -
Nézegettem oktató videókat, és azt vettem észre, hogy az alábbi beállításoknál nekem nincsenek alternatívák.
Tudsz segíteni?
K -
Hát, szerintem itt valami gubanc van. Az egész olyan, mintha nem lenne teljes a telepítésed. Én először megpróbálnám teljesen újratelepíteni a programot (amit azóta adtál hozzá, az érintetlen marad).
Mindenesetre itt van a "Render settings" mappa tömörítve. Ide kell átmásolni:
Advertisement