Lenne néhány kérdésem amire szeretnék választ kapni, de neten nemigen találtam rá a választ.
Előszöris:
LehetsĂ©ges-e a sketchupban az, hogy egy felĂĽletet kedvem szerint hajlĂtgassak, hogy domborĂş, esetleg egy fĂĽggöny gyűrödĂ©sĂ©hez hasonlĂł lodellt csinálni? Valami pluginnal, vagy valami, lehetĹ‘leg a legegyszerűbb fĂ©lĂ©t Ă©s hogy honnan lehetne beszerezni hasonlĂłt?
Meg:
Modelleket szeretnĂ©k be konvertálni Unreal Development Kitbe, ami nem is problĂ©ma, berakok akármit, de textĂşrát nem tudom át rakni. Sketchupban szĂ©pen textĂşrázom minden, de ha átkonvertálom a tárgyat Ă©s kijelölöm, hogy a textĂşrát is, akkor csak beteszi egy mappába azokat a textĂşrákat amiket felhasználtam, ráadásul elĂ©g kicsibe. Ebben valaki tudna segĂteni?
Na meg: Ha már egy tárgyat agyon részleteztem stb, vagy többminden van rajta, a program képregény szerűen belassul már. Olvastam valahol, hogy erre van valami megoldás, de mi lenne az?
Van még jó pár kérdésem, de nem akarom egyszerre feltenni mind. Válaszokat előre is köszi.