sketchucation logo sketchucation
    • Login
    ℹ️ Licensed Extensions | FredoBatch, ElevationProfile, FredoSketch, LayOps, MatSim and Pic2Shape will require license from Sept 1st More Info

3D Warehouse (fordításban "3D Elemek") szerver hiba

Scheduled Pinned Locked Moved Magyar
    3 Posts 2 Posters 9.5k Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • GaieusG Offline
      Gaieus
      last edited by

Szia Niels (igazán jó név; tudod-e, hogy az eredeti "mese" vagy száz éve földrajzkönyvként szolgált Svédországban kisgyerekek számára?)

Nos, ami a problémádat illeti...
      "Normálisan" az ember ilyenkor valami tűzfal vagy vírusirtó "online" működésében keresné a választ (ezekkel persze még próbálkozhatsz), de kétségtelen, hogy az utóbbi időben több, a tiédhez hasonló problémát jelentettek, így lehet, hogy valóban szerver-oldalon van a gond. Ez esetben persze meg kell várni, mit tesz a Google.

Gai...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • GaieusG Offline
        Gaieus
        last edited by

Én gyerekkoromban olvastam az eredetit - az után persze a rajzfilm elég kiábrándító volt.
        😄

Mindenesetre örülök, hogy megoldódott a probléma - bár nem tudom, miért ez lett a megoldás, mivel annak, hogy be vagy-e jelentkezve a webes felületen nem kéne köze legyen ahhoz, hogy a SU tud-e kapcsolódni a fiókodhoz. Valójában én az IE-t kizárólag olyankor nyitom meg, amikor valami újonnan gyártott weblapot kell benne (is) tesztelnem (mivel hogy ez van a legnagyobb mértékben elrugaszkodva a webszabványoktól és az ember sosem tudhatja...).

Viszont kétségtelen, hogy a SU beépített böngészője (a Windows rendszeren) az IE, úgyhogy talán mégis lehet valami köze...

Gai...

• D Offline
          dybi
          last edited by

@gaieus said:

Én gyerekkoromban olvastam az eredetit - az után persze a rajzfilm elég kiábrándító volt.
          😄

Mindenesetre örülök, hogy megoldódott a probléma - bár nem tudom, miért ez lett a megoldás, mivel annak, hogy be vagy-e jelentkezve a webes felületen nem kéne köze legyen ahhoz, hogy a SU tud-e kapcsolódni a fiókodhoz. Valójában én az IE-t kizárólag olyankor nyitom meg, amikor valami újonnan gyártott weblapot kell benne (is) tesztelnem (mivel hogy ez van a legnagyobb mértékben elrugaszkodva a webszabványoktól és az ember sosem tudhatja...).

Viszont kétségtelen, hogy a SU beépített böngészője (a Windows rendszeren) az IE, úgyhogy talán mégis lehet valami köze...

Ha minden végképp bemondta az unalmast, még mindig elővehetjük az IE-t. 😄

• 1 / 1
          • First post
            Last post
          Buy SketchPlus
          Buy SUbD
          Buy WrapR
          Buy eBook
          Buy Modelur
          Buy Vertex Tools
          Buy SketchCuisine
          Buy FormFonts