3D Warehouse (fordításban "3D Elemek") szerver hiba
-
Szia Niels (igazán jó név; tudod-e, hogy az eredeti "mese" vagy száz éve földrajzkönyvként szolgált Svédországban kisgyerekek számára?)
Nos, ami a problémádat illeti...
"Normálisan" az ember ilyenkor valami tűzfal vagy vírusirtó "online" működésében keresné a választ (ezekkel persze még próbálkozhatsz), de kétségtelen, hogy az utóbbi időben több, a tiédhez hasonló problémát jelentettek, így lehet, hogy valóban szerver-oldalon van a gond. Ez esetben persze meg kell várni, mit tesz a Google. -
Én gyerekkoromban olvastam az eredetit - az után persze a rajzfilm elég kiábrándító volt.
Mindenesetre örülök, hogy megoldódott a probléma - bár nem tudom, miért ez lett a megoldás, mivel annak, hogy be vagy-e jelentkezve a webes felületen nem kéne köze legyen ahhoz, hogy a SU tud-e kapcsolódni a fiókodhoz. Valójában én az IE-t kizárólag olyankor nyitom meg, amikor valami újonnan gyártott weblapot kell benne (is) tesztelnem (mivel hogy ez van a legnagyobb mértékben elrugaszkodva a webszabványoktól és az ember sosem tudhatja...).
Viszont kétségtelen, hogy a SU beépített böngészője (a Windows rendszeren) az IE, úgyhogy talán mégis lehet valami köze...
-
@gaieus said:
Én gyerekkoromban olvastam az eredetit - az után persze a rajzfilm elég kiábrándító volt.
Mindenesetre örülök, hogy megoldódott a probléma - bár nem tudom, miért ez lett a megoldás, mivel annak, hogy be vagy-e jelentkezve a webes felületen nem kéne köze legyen ahhoz, hogy a SU tud-e kapcsolódni a fiókodhoz. Valójában én az IE-t kizárólag olyankor nyitom meg, amikor valami újonnan gyártott weblapot kell benne (is) tesztelnem (mivel hogy ez van a legnagyobb mértékben elrugaszkodva a webszabványoktól és az ember sosem tudhatja...).
Viszont kétségtelen, hogy a SU beépített böngészője (a Windows rendszeren) az IE, úgyhogy talán mégis lehet valami köze...
Ha minden végképp bemondta az unalmast, még mindig elővehetjük az IE-t.
Advertisement