Bútorok robbantott ábrái
-
Csaba!
Találkoztál már olyan pluginnal ami ilyen robbantott ábrát tud csinálni?
Az angol woodworks(vagy vmi ilyensmi) topikból vettem a képet de plugin linket nem találtam.

Köszönöm
Üdv.
-
Nem, ezeket (azt hiszem) kézzel igazgatják ilyen helyzetbe.
-
Értem, végülis nem egy nehéz dolog kézzel sem de azért megkérdeztem.
Köszönöm
-
-
Igen, úgy tűnik. Ha gondoljátok, megpróbálhatom megkérni Todd-ot, hogy adjon egy "példányt" és megnézem, mire képes (aztán persze "jelenteném" itt.)
-
üdv néktek
kipróbáltam ezt az ingyenes cuccot de nem működött nekem

-
pedig működik
kipróbáltam: http://www.youtube.com/watch?v=U86aZupRPEg
-
Üdv!
Én is kipróbáltam, teljesen jó. Legalább is nekem is működik.
Azért idebiggyesztettem, hátha valaki itt figyel fel rá.
További szép napot!
-
Sikerült nekem is működésre bírni.
Dybi:
A translation X-hez írd be mondjuk hogy 10.
Így sikerült látványos eredményt elérni, de még majd most fedezem fel igazán.Csaba: Azért ha tudsz jelentsél légyszíves, mert én kíváncsi volnék mit tud az a 20dolcsis változat.
Köszönjük szépen!
Üdv.
-
Kösz srácok az infót - ezt a másik plugint teljesen elfelejtettem.
Aztán a másikkal sem csináltam semmit - majd megpróbálom...
-
@mdk01 said:
Sikerült nekem is működésre bírni.
Dybi:
A translation X-hez írd be mondjuk hogy 10.
Így sikerült látványos eredményt elérni, de még majd most fedezem fel igazán.Csaba: Azért ha tudsz jelentsél légyszíves, mert én kíváncsi volnék mit tud az a 20dolcsis változat.
Köszönjük szépen!
Üdv.
Természetesen igazolódott a régi tétel "a számítógép nem a kívánságaink hanem az utasításaink szerint működik". Az a lépés kimaradt, ez group szinten robbant.

üdv dybi
-

-
Butor tervezeshez en is hasznalom ezt a plug-int sokat segit Az Ikeabol vet oszeserelheto butoroknal latni ilyen rajzokat
A muhelybe ahol ossze rakjak a butorokat a sracok ertekelik az ujj rajzot mivel nem kell ket rajzot nyomtatni 1 ik ahol latszik az eges butor es meg egy ahol leszedem az ajtokat es a belseje is latszik igy 1 rajzal belathato az osszes komponens.
Jo volna ha letezne 1 beepitheto plugin ami a robbantot buttora ra tenne a mereteket . -
Sziasztok.
Nem rég használom a sketchupot, butortervezésre, most tanulom és gyakorlom a z alapdolgokat, viszont olvasva a topikokat rátaláltam a robbantás lehetöségére. letöltöttem a plugint, bemásoltam a program könyvtárába, viszont nem jelenik meg sehol. Mit nem csináltam jol? Más pluginok összejöttek, nem volt ijen gondom
Köszi a segitséget -
A jobb gomb menüben kell megjelennie - vagyis amikor jobb gombbal kattintasz a modellre. Nézd meg a videót a plugin oldalán (valamiért képtelen vagyok ide beilleszteni)
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?p=208807#p208807 -
Ok. Köszi megvan, már csak használni és megtanulni kell. És még egyszer minden elismerésem az itt végbemenö tevékenységedért.
-
Ez egy fórum. Többen vagyunk.

-
Sziasztok!
Letöltöttem én is, de nekem az istennek nem akar működni... hiába group, hiába component... megadom az adatokat, leokézom, és max odébbmozgatja a modellt, de nem csinál mást.
Megnéztem az ide linkelt .rb-t, de leszedtem az eredeti fórumról is az összeset, no luck.
Sketchup verzióm 8.0.4811. Ötletek?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement