sketchucation logo sketchucation
    • Login
    Oops, your profile's looking a bit empty! To help us tailor your experience, please fill in key details like your SketchUp version, skill level, operating system, and more. Update and save your info on your profile page today!
    🛣️ Road Profile Builder | Generate roads, curbs and pavements easily Download

Gyorsbillentyűk

Scheduled Pinned Locked Moved Magyar
    3 Posts 2 Posters 8.8k Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A Offline
      amonserrano
      last edited by

Hello

eleg sok shortcutot hasznalok es eppen ezert jo, hog belehet allitani szinte mindenre egyet... Nagyon sokat kell ugye szerkesztes kozben hasznalni a Reverse Face parancsot, eddig nagyban megkonnyitette a dolgomat, hogy csak egy gombot kellet megnyomni a jobbklikk helyett.... De most valamiert a 7.1 ujra telepitese utan nem talalom a beallitasok kozott, ... nincs benne a listaban a reverse faces parancs... Eddig valszeg azert ment mert a hatosbol atvette a beallitasaimat, de hogy teljes windows install is volt, igy nincs mit atvenni:(

persze az is lehet csak vak vagyok (haromszor neztem at a listat), ha barmi megoldasa lenne barkinek erre, szivesen vennem... koszi szepen

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • GaieusG Offline
        Gaieus
        last edited by

Helló!

Először is legyen egy "face" kiválasztva hozzá. Bizonyos gyorsbillentyűk csak akkor érhetők el a listán, ha valami ki van választva (tipikusan a jobb egérgombos menüelemek ilyenek általában). Aztán már menni fog.

reverse-faces.png
        Ehhez a parancshoz azért ajánlanék egy plugint mindenesetre:
        http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=323&t=13380
        Csak el kell indítani a "Start front face" plugint a Plugin menüből és minden felület, amelyen átsuhansz a kurzorral megfordul (még csoportokon belül is). Ha valamilyen textúra van a "back face-en, azt szépen átrakja a "front face"-re, mikor megfordítja. Összekutyult modellekre nekem eddig ez a plugin jött be leginkább a "hasonlók" közül. Az a Tomasz Marek írta, aki amúgy a su2kt plugint is (a Kerkythea renderelőhöz való exportert) és hát nyilván a rendereléskor a "Back face"-ekből adódó gondok miatt.

Gai...

• A Offline
          amonserrano
          last edited by

Koszi meglett... erre nem gondoltam volna:) minek kellett eldugni azt nem ertem...

a plugint is koszi... igazan en rajzolas kozben folyamatosan forgatom az oldalakat, ahol kell es pont ezert jo a shortcut... de biztos vagyok benne hogy egyszer meg jol fog jonni a plugin is:)

• 1 / 1
          • First post
            Last post
          Buy SketchPlus
          Buy SUbD
          Buy WrapR
          Buy eBook
          Buy Modelur
          Buy Vertex Tools
          Buy SketchCuisine
          Buy FormFonts