Gyorsbillentyűk
-
Hello
eleg sok shortcutot hasznalok es eppen ezert jo, hog belehet allitani szinte mindenre egyet... Nagyon sokat kell ugye szerkesztes kozben hasznalni a Reverse Face parancsot, eddig nagyban megkonnyitette a dolgomat, hogy csak egy gombot kellet megnyomni a jobbklikk helyett.... De most valamiert a 7.1 ujra telepitese utan nem talalom a beallitasok kozott, ... nincs benne a listaban a reverse faces parancs... Eddig valszeg azert ment mert a hatosbol atvette a beallitasaimat, de hogy teljes windows install is volt, igy nincs mit atvenni:(
persze az is lehet csak vak vagyok (haromszor neztem at a listat), ha barmi megoldasa lenne barkinek erre, szivesen vennem... koszi szepen
-
Helló!
Először is legyen egy "face" kiválasztva hozzá. Bizonyos gyorsbillentyűk csak akkor érhetők el a listán, ha valami ki van választva (tipikusan a jobb egérgombos menüelemek ilyenek általában). Aztán már menni fog.
Ehhez a parancshoz azért ajánlanék egy plugint mindenesetre:
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=323&t=13380
Csak el kell indítani a "Start front face" plugint a Plugin menüből és minden felület, amelyen átsuhansz a kurzorral megfordul (még csoportokon belül is). Ha valamilyen textúra van a "back face-en, azt szépen átrakja a "front face"-re, mikor megfordítja. Összekutyult modellekre nekem eddig ez a plugin jött be leginkább a "hasonlók" közül. Az a Tomasz Marek írta, aki amúgy a su2kt plugint is (a Kerkythea renderelőhöz való exportert) és hát nyilván a rendereléskor a "Back face"-ekből adódó gondok miatt. -
Koszi meglett... erre nem gondoltam volna:) minek kellett eldugni azt nem ertem...
a plugint is koszi... igazan en rajzolas kozben folyamatosan forgatom az oldalakat, ahol kell es pont ezert jo a shortcut... de biztos vagyok benne hogy egyszer meg jol fog jonni a plugin is:)
Advertisement