2 Gb-nyi textúra
-
Üdv!
Adalék:
Sajnos az első két link nem műxik, de a többi letölthető.További szép napot!
-
@medvegy said:
Üdv!
Adalék:
Sajnos az első két link nem műxik, de a többi letölthető.További szép napot!
szokott ilyen előfordulni.de a hibát orvosolni lehet:)
-
Köszönjük Csaba!
GoGabi:
Hogyan is lehetne ezt orvosolni?
-
@mdk01 said:
Köszönjük Csaba!
GoGabi:
Hogyan is lehetne ezt orvosolni?
Hát ezt a srác tudja csak,vagyis ha ujra feltölti azta elsőkét fálj anyagot és ellenörzi hogy letölthető e.Igaz én másban jártam meg de mindig ellenöriztem, ha volt hiba azt orvosoltam.
-
Inkább gyorsan igyekezzetek letölteni a többit. A RapidShare legújabb hülyesége, hogy ha nem "Premium" (vagyis fizetős) tag tölt fel, akkor az max 10-szer tölthető le. Itt is ez (lehet) a helyzet, legalábbis az alapján, amit a link után a honlap ír.
Lényeg a lényeg, hogy azt mondta a gyerek, a jövő héten valami más helyre is feltölti.
-
Már nem megy....nekem.
-
Akkor én még szerencsés volrtam (nekem mind lejött)

De mondom, fel fogja rakni máshova is (a többiek ugyanígy panaszkodtak a topikban)
-
Bocs mindenkitől - közben a srác felrakta a 4shared.com-ra is, ahonnan viszont most már letölthető. Linkek kicserélve az ereteti topikban:
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?p=224838#p224838 -
Köszönjük!
Áttételesen is!

-
Letöltve, felhasználva

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement