پاسخ سوالات و همفکری
-
[rtl:354n16cw]اونا هاشور نیستن ترکیبی از تکسچر های مختلفن که سیاه و سفید شدن و کنتراست و روشناییشون هم دستکاری شده. فقط هرکدوم از تکسچر ها به وسیله Layer Mask مشخص شده که چه محدوده ای رو باید پوشش بدن.
[xxl-img:354n16cw]http://www.alexhogrefe.com/storage/thumbnails/3906413-20209429-thumbnail.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1347224891305[/xxl-img:354n16cw]
از این تکسچر ها هم همونطور که خودش گفته تو اینترنت زید میشه پیدا کرد.
تجربه نشون میده برای اینجور استفاده از بافت توی کارتون (گرافیک) خیلی تو قید این نباشید که از بافت چه ماده ای استفاده میکنید. در جاهای مختلف که حتی ربطی به موضوع ممکنه نداشته باشه بافت های غیر منتظره ای مثل سنگ و چوب و فلز و... گرفته تا کاغذ و پارچه و حتی دستمال کاغذی!
برای ایجاد بافت روی سطوح خلاقیت و ترکیب بندی درست از همه چی مهمتره.
[xxl-img:354n16cw]http://www.alexhogrefe.com/storage/thumbnails/3906413-20209473-thumbnail.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1347225176190[/xxl-img:354n16cw]
برای ایجاد سطوح طبیعی تر، چه در رندر های رنگی و چه در این تصویر سازی سیاه و سفید، میتونید از مجموعه ابزار های قلم مویی Dodge و Sponge و Burn در Photoshop استفاده کنید که به ترتیب برای روشن تر کردن،رنگ برداری و پررنگ کردن استفاده کنید.
[xxl-img:354n16cw]http://www.alexhogrefe.com/storage/thumbnails/3906413-20209557-thumbnail.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1347225773414[/xxl-img:354n16cw]
اینم یه منبع برای تکسچر:
http://www.photoshopstar.com/resources/nature-free-natural-textures/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+photoshopstarcom+%28PhotoshopStar.com%29[/rtl:354n16cw] -
اوه اوه اوه! دو هفته نبودما! نگا اینجا چقد عوض شده
مرسی بهنام جان بابت جواب مفیدت
من از تکسچر یه موکت استفاده کردم، کشیدمش یکم تغییرات دادم و خلاصه ماسک و این چیزا
نتیجش فوق العاده بودخودم که خیلی راضیم. نمیدونم ازتون چجوری تشکر کنم بچه ها، من خیلی از وقتی که اومدم اینجا پیشرفت کردم
-
خواهش میکنم.
ایکاش نمونه کار نهایی رو هم میذاشتید. -
سلام به همگی
زمانی که با استفاده از مچ فتو روی سطوح متریال میزارم بعد از رندر یا اعمال نمیشه یا مقیاسش تغیر کرده ؟مواقعی که از عکس به عنوان تکسچر استفاده میکنم مشکل مشابه همین دهرم که با پاک کردن و ایجاد دوباره صفحه مورد نظر مشکل حل میشه .
ممنون میشم اگر کسی
این کارو با پودیوم 2.8 رندر کردم
-
export sketchup8
-
در هنگام فتو مچ کردن ، اولا متریالتون دیستورت میشه ( یعنی اعوجاج پیدا میکنه که بیشتر موتور رندرا فعلا باهاش مشکل دارن ( فکر کنم ک.ت. مشکل نداره) و ضمنا روی سطوح صاف کارتون هم تقسیماتی ایجاد میشه که پنهانن و میتونید با فعال کردن گزینه نمایش هندسه پنهان
Hidden Geometry
مثل تصویر پایین اونارو ببینید. درواقع دیگه یه سطح تقسیم شده دارید و لذا ممکنه با پول-پوش هم به مشکل بخوره
-
سلام
استاد یگانگی شما می دونین این ماکت ها چه جوری ساخته می شن؟رو مقوا برش خوردن نمی دونم روش ساختشون چه جوری هست اگه راهنماییم کنین ممنون می شم.
-
آقا اینها خیلی جالبن
فکر میکنم مدل دستیه . اگه راهی پیدا کردید به ما هم بگید ممنون میشیم. -
سلام
.آیا بدون پلاگین هم میشه این مدل رو زد.این مدل رو با چه پلاگینی میتونم بزنم
-
سلام واقعا خوشحالم که چنین فرومی رو پیدا کردم و خسته نباشید
من در وی ری اسکچاپ تازه واردم و به دلیل انجام دیاگرام ها در مدت کم باقی مانده به تحویل پروژه دانشگاهی شروع به یادگرفتن کردم و خیلی زحمات شما برایم مفید بودهیه سؤال داشتم : من وقتی رندر می گیرم و می خوام فایل رو ذخیره کنم با فرمت پی ان جی، یا هر چی دیگه، رزولوشن کادرم ثابته و نیز کیفیت فابل رو 72 پیکسل بر اینچ دیفالته، برا من که شیت هام 300 پیکسل بر اینچ هستن چطور می شه فایل ذخیره را با کیفیت بهتر داشته باشم؟
ممنون
تا تحویل پروژه وقط زیادی ندارم
] -
ارادت. همیشه این رزولوشن ثابته. شما بایستی ابعاد خروجی رو بزرگتر کنی. این کیفیت کار رو برای چاپ بالا میبره ولی زمان رندرت رو هم بالا میبره.
بعد با فتوشاپ میتونی رزولوشن رو تغییر بدی -
@majid said:
ارادت. همیشه این رزولوشن ثابته. شما بایستی ابعاد خروجی رو بزرگتر کنی. این کیفیت کار رو برای چاپ بالا میبره ولی زمان رندرت رو هم بالا میبره.
بعد با فتوشاپ میتونی رزولوشن رو تغییر بدی[align=right:88dmmdlt]واقعا ممنونم خیلی لطف کردید[/align]
-
جناب یگانگی شما می دونین چرا برخی مواقع هنگام نصب اسکچ کیبور کار نمی کنه چه جوری می شه حل کردش ممنون
-
منظورتون شرت کاتهاست؟
اگر این مورد هست میتونید اونها رو رست کنید. برای اینکار از
windows-->Prefrences--> Shourtcut-->Reset
در داخل نرم افزار اقدام کنید
Advertisement