Rejtett vonalak láthatóvá tétele
-
Segítség!
Hogyan lehet rejtett (hide) vonalakat ismét láthatóvá tenni?
-
@hegylakó said:
Segítség!
Hogyan lehet rejtett (hide) vonalakat ismét láthatóvá tenni?
View menü - Hidden geometry bejelölésével, így minden eddig rejtett vonal láthatóvá válik. Ha sikerül az adott élt, vagy felületet kijelölni, egér jobb gomb - Entity info Hidden jelölő négyzetben a pipa eltörlésével. Ez folyamatosan is megjeleníthető Window - Entity info alatt is.
Remélem segítettem.
További szép napot! -
Kösz a segítséget.
Neked is szép napot! -
Ha már láthatóvá tetted a rejtett vonalakat, akkor a Shift+Ctrl+Eraser (radír ) segítségével ismét látható vonalakká lehet őket tenni. Az egyszerű "gyorsgombok" a radírhoz:
minden nélkül: töröl
Crtl: simít ("soften/smooth")
Shift: elrejt ("hide")
Shift+Ctrl: a Shift és a Ctrl ellenkezőjét csinálja (ha rejtett volt, láthatóvá teszi, ha simított volt, akkor élessé...) -
@gaieus said:
... a Shift+Ctrl+Eraser (radír ) segítségével ismét látható vonalakká lehet őket tenni. Az egyszerű "gyorsgombok" a radírhoz: ...
Köszönöm, Mester!
Ezzel én is tanultam valamit.
-
Hát igazán nincs mit... Tele van a SU ilyen kis "apróságokkal"

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement