Na mi van, csak én szedek itt Béres cseppet?
-
Nagy a csönd itt manapság. Hogy fogjuk igy beérni a franciákat, meg németeket?
Na mindegy...
Feltöltöttem amúgy a 3D Warehouse-ba az első, valóban a Google Earth-re szánt modellemet. Na jó, egyszer megcsináltam a pécsi TV tornyot is, de nem fogadták el és azóta sem javítottam ki.
Érdekes, hogy csak most kezdtem el "komolyabban" foglalkozni a GE-ös modellezéssel, pedig vagy három éve eleve úgy akadtam a SU-ra, hogy láttam 3D-s modelleket a GE-ön és teljesen felizgultam tőlük (pedig nem volt rajtuk szexkép).
Na, itt a modell, ha valakit érdekel. Hozzáteszem, hogy az a hosszú fal, amely északi irányban "kilóg" belőle, nem a végleges változat, csak valamit oda kellett tennem, ahol kezdődik a középkori városfal (ezt viszont, bár nem látszik a modellen, sokkal tovább megépítettem -majd ez is felkerül egyszer).
-
Meg én is!
-
Ha kell szedek én is.
Miben kell beérni a franciákat vagy a németeket? -
Hát, kérem, aktivitásban...
-
Üdv.
Mi az a déli kacsap?
-
Hát, kérem az egy "újság" - napilap - ha úgy vesszük. Valójában mind tőlünk, de az egész világon mindenünnen közli a SketchUp-pal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Úgy is mondhatnánk, hogy "kinőttük magunkat" egy kicsit immár, és valóban "itt futnak össze a szálak". De mert szerények vagyunk, ilyen persze nem mondunk (csak gondolunk).
Lehet, hogy lesz magyar verziója is (mint esetleg más nyelvűek is) no ha nem is napi- de talán "hetilap" megoldásban. De erre azért alszunk még egyet-kettőt...
Nézegetted amúgy? Tetszik?
-
Nagyszerű!
Az a helyzet, hogy ma nézegettem a magyar fórumot és mivel nem volt semmi
új bejegyzés, az első angol nyelvűek között leltem rá.
Nekem tetszik, csak nem volt sok időm nézegetni.
Igyekszem figyelemmel kisérni.
Sokat dolgoztok Ti ezen, gratula.
Advertisement