Virtuális valóság
-
@medvegy said:
Renderelőnek én a jól bevált Hyundai és Makita formázókat használom, néha használva a Kilinger plugint .
Ezt jól benyaltam
Fejlesztenem kell a humorérzékemet
Bár tegnap újra megnéztem és szinte biztos voltam benne hogy ez csak kép, csak nem akartalak letámadni.
A sarkait elcsiszoltad a fenyőnek.
-
Üdv!
Végre valaki észrevette!
Elméletben már zsenge gyermekorom óta vonzódom a kerekded formákhoz . A gyakorlatban a "hamar munka ritkán jó" elv alapján, nem vettem észre ragasztáskor, hogy az egyik sarok elcsúszott, így hát mentve a menthetőt, csiszoláskor ezért lekerekítettem, tompítva a hibát. Azóta már használatban van, legjobb tudomásom szerint, panasz nem érkezett. Ha mégis, csinálok egy másikat.További szép napot mindenkinek!
-
@medvegy said:
Végre valaki észrevette!
Abból jöttem rá hogy ez egy fotó.
Ettől legalább egyedivé válik.Bárcsak én is mindig fával dolgozhatnék, mint az igazi férfiak...
-
Engem meg itt jól lóvá tesztek!
-
@gaieus said:
Engem meg itt jól lóvá tesztek!
De drága Főnök Úr!
Már hogy tennénk, amikor a ló csak a jövő héten esedékes projektben van benne...
További szép napot mindenkinek!
-
Üdv!
Úgy látom, ezt a topikot, leginkább magamnak szerveztem...
Akkor itt még egy VV példa (virtuális valóság), nem összekeverendő a médiában futó... jobb ha nem minősítem, mert még ki lennék moderálva.
Itt a képernyőn:
Itt a térben:
-
@medvegy said:
Úgy látom, ezt a topikot, leginkább magamnak szerveztem...
Én azért örömmel lapozgatom - mostanság viszont kevesebb az időm itt aktívkodni. De azért nézelődöm (és örömmel látom, hogy szépen alakult a dolog)
-
Üdv!
Ha már mindenki csak hallgat itt. Akkor most egy kis újdonság.
Híven a topik témájához:
Itt a terv...
majd ugyanez a megvalósítást követően:
Az érdeklődők megnyugtatására, su-val tervezve, de nem az itt, egy másik topikban lévő plugin(ok)-al kidolgozva, némi módosítgatás exportálás-importálás után került a cnc gépre.
Hát már ezt is tudom. -
A sufniprojekt csúszik egy kicsit, de a virtuális valóságba azért sikerült belépnem.
A lányaim hirtelen befogadtak egy bús képű lovagot. Nos, kell neki egy ház.
-
... és a végeredmény!
Advertisement