مکسول رندر
-
دوستان من پک مکسول خریدم اما اسکچاپش .... نداره هر چی میگردم نیستش تو نت لطفا اگه پیدا کردید خبر بدبد
http://softpsg.ir/index.php?route=product/product&product_id=89
اسدیوی مکسول با تمام پلاگینارو داره ولی اسکچاپش اونو که گفتم نداره اگه پیداش کنید خیلی خوب میشه -
سلام به همه بالاخره اسکچاپ مکسول رو پیچوندد خدارو صد هزار مرتبه شکراونم آخرین ورژن 2.7 واااااااااااااای
پیچشو میذارم تو وبلاگمون میپیچونیم در ضمن مکسول هم مثل تیا مسابقه گذاشته موفق باشید دوستان
-
منم یه مدتی دارم با مکسول ور میرم
از خلاصه بودنش خوشم میاد. اما تو رندرای داخلی هیچ نتیجه خوبی ازش نگرفتم همونطور که بقیه هم گفتن منم این نتیجه رو گرفتم که مکسول به درد محیط داخلی نمی خوره
من فکر می کردم به خاطر کم نور دادن باشه اما الان می بینم با نور های کم هم کارای تمیزی در میارن از توش!
شما اینو ملاحضه کنین:[rtl:dwagnjnm]به هر حال مطمئنم در مورد مکسول نکته خیلی مهمی وجود داره که من نمی دونم... :/[/rtl:dwagnjnm]
**و یه چیز دیگه:**شما معمولن عدد اس ال رو چقدر می زارید؟
-
یه نکته کوچیک در مورد مکسول هست (ازونجائیکه نور موضعی، نقطه ای و .... نداره و فقط از متریال منیر باید همه نورارو بسازیم) و متریال ادیتور مکسول اسکچاپ نمیتونه نورای قوی بسازه (یا لا اقل قبلا اینطور بود) بایستی تو این مورد از متریالایی که تو متریال ادیتور خود مکسول میسازید استفاده کنید. این نتیجه تجربه من بود و جواب داد. رندرتونم خوب شده
-
این رندر من نیست! مربوط به همون مسابقه رنده که یکی گذاشته بود
همونطور که گفتم وقتی این رندر رو دیدم احساس کردم مشکل من فقط نور دادن نیست
یه جای دیگه کار می لنگهیه چیز دیگه: تو قسمت متریال ادیتور، اون قسمت
character -> type
کلی حالت داره که تو راهنمای رسمیش هیچی در موردشون گفته نشده!! آموزشی در این مورد سراغ دارید؟ -
این آدم رو اگر بر میداشتید خیلی خیلی کارتون بهتر میشد به خدا ...
Advertisement