FredoScale
-
A FredoScale 2.2-ben véltem felfedezni egy "hibát".
Mégpedig ha a stretching tool eszközzel nyújtok egy több groupból álló komponenst, akkor a az attribútumban a méret nem változik. (Ez azért gond, mert már alkalmazom a SU által létrehozott méretlistát.)
Ezért ezt megírtam az angol nyelvű fórumra http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?p=426149#p426149.
Ahol ezt a választ adták:
"If more than one instance of the component is in drawing, stretching creates a new component definition--so the original component is unchanged"Gaieus!
Ezt pontosan lefordítanád? Mert a Google fordító az nem száz százalékos. -
dinamikus komponensről van szó?
Amúgy a fordítás valahogy így hangzana:
If more than one instance of the component is in drawing, stretching creates a new component definition--so the original component is unchanged
@unknownuser said:
Ha az [eredeti] komponens több példányban is bent van a modellben, a nyújtás új komponenst hoz létre, így az eredeti komponens érintetlen marad.
-
igen, dinamikus komponens
-
Gondolom, a "külső beavatkozás" tönkre teszi a formulákat benne. Tudod, hogy hülye vagyok a dinamikus komponensekhez, úgyhogy nagy valószínűséggel nem tudok ennél többet segíteni ebben.
-
Köszi a fordítást.
@gaieus said:
Gondolom, a "külső beavatkozás" tönkre teszi a formulákat benne.
Ez elképzelhető. Elég sok összetevőből állt a komponensem. Groupokból, és 1-2 komponensből. De most már működik, csak kicsit szét kellett bontanom az egészet.
Apropó... Lehet nem fogsz örülni a kérdésemnek de...
Mitől dinamikus egy komponens egyáltalán? (Én is csak az attribútum részét kapizsgálom valamelyest )Maga a meghatározás érdekelne.
Tehát ha egy komponens több groupból/komponensből tevődik össze az már dinamikus vajon?
Vagy attól lesz azzá hogy felruházom tulajdonságokkal?
-
Ha több group-ból vagy komponensből tevődik össze, akkor csak "nested" komponens. A dinamikus az, amelyet aztán a felhasználó - előre beállított paraméterek alapján (vagyis a formulák segítségével) módosítgathat.
Advertisement