FredoScale
-
A FredoScale 2.2-ben véltem felfedezni egy "hibát".
Mégpedig ha a stretching tool eszközzel nyújtok egy több groupból álló komponenst, akkor a az attribútumban a méret nem változik. (Ez azért gond, mert már alkalmazom a SU által létrehozott méretlistát.)
Ezért ezt megírtam az angol nyelvű fórumra http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?p=426149#p426149.
Ahol ezt a választ adták:
"If more than one instance of the component is in drawing, stretching creates a new component definition--so the original component is unchanged"Gaieus!
Ezt pontosan lefordítanád? Mert a Google fordító az nem száz százalékos. -
dinamikus komponensről van szó?
Amúgy a fordítás valahogy így hangzana:
If more than one instance of the component is in drawing, stretching creates a new component definition--so the original component is unchanged
@unknownuser said:
Ha az [eredeti] komponens több példányban is bent van a modellben, a nyújtás új komponenst hoz létre, így az eredeti komponens érintetlen marad.
-
igen, dinamikus komponens
-
Gondolom, a "külső beavatkozás" tönkre teszi a formulákat benne. Tudod, hogy hülye vagyok a dinamikus komponensekhez, úgyhogy nagy valószínűséggel nem tudok ennél többet segíteni ebben.
-
Köszi a fordítást.
@gaieus said:
Gondolom, a "külső beavatkozás" tönkre teszi a formulákat benne.
Ez elképzelhető. Elég sok összetevőből állt a komponensem. Groupokból, és 1-2 komponensből. De most már működik, csak kicsit szét kellett bontanom az egészet.
Apropó... Lehet nem fogsz örülni a kérdésemnek
de...
Mitől dinamikus egy komponens egyáltalán? (Én is csak az attribútum részét kapizsgálom valamelyest
)Maga a meghatározás érdekelne.
Tehát ha egy komponens több groupból/komponensből tevődik össze az már dinamikus vajon?
Vagy attól lesz azzá hogy felruházom tulajdonságokkal?
-
Ha több group-ból vagy komponensből tevődik össze, akkor csak "nested" komponens. A dinamikus az, amelyet aztán a felhasználó - előre beállított paraméterek alapján (vagyis a formulák segítségével) módosítgathat.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement