بخش نمایش رندر
-
من پنجمین دید رو دوست دارم.... فقط پرسناژه نورش درست نیست و یکم چتر زیاد تو دیده ... تقریبا واقعی شده...از نظر من
البته همیشه رندر بیرونی سخته و با کلک میشه واقعیش کرد ، یا با کلی کار -
ممنونم که نظرتون رو گفتید
من به شخصه از هشتمی بیشتر از همه خوشم اومده.
و از بایت آسمون از آخری و هفتمی خیلی خوشم اومد
البته همه آسمون ها با فتوشاپ درست شدن. -
سلام منم اول از همه بهتون خوشامد میگم ومن یکی عمرا بتونم با پودیوم اینجوری رندر بگبریم
اما یه پیشنهاد برای سرامیک کف دارم مپ سرامیک اگه عوض بشه خیلی بهتره
این مپ رو بذارید فکر کنم نتیجه بهتر بشه البته سعیتونو بکنید مثل این باید بشه
اینم خود مپ سرامیک که توی اسکچاپ ایمپورت میکنید وبرای بامپ و دیسپلیسمنت هم از همین باید استفاده کنید
واینم مپ رفلکشنش یا همون انعکاس خودمون
وبه قول بهنام جان یه کمیم رفلکشنو کم کنید خیلی خوب مییشه
راستی اگه میشه لطفا توی تاپیک آموزش پودیوم تنظیمات رندر و متریال رو آموزش بدید آخه نمیدونم چرا وقتی خودم رندر میگیرم بی روحه واصلا خوب نمیشه اما رندر شما واقعا جون داره وپیداست راهو چاه پودیومو یاد گرفتید لطفا یاد ماهم بدبد بازم تبریک میگم راستی اینم ادرس تاپیک
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=320&t=28948
از شهرام عزیز هم میخوام که بیاد کمک به امید روزی که با پودیوم 2.9رندر توپ بگیریم هوراااااااا
موفق باشید -
آقا احسنتم
بهنام جان مرسی خیلی خوب بود. حالا خوبه میگی بلد نیستیااااا
به آقا محسن عزیز هم توصیه می کنم توایلایت رو امتحان کنن که پودیوم در مقابلش سوسکه!!! و خیلی هم سادست و اگه مشکل یا سوالی هم داشتن در خدمتیم. تاپیک آموزشش هم هست و خودش رو هم می تونن از وبلاگمون دانلود کنن
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=320&t=43268 -
یه خبر خوش نوروزی که کلا البته آفتاپیکه و بی ربط و تا رسیدن خودش پاک خواهد شد اینکه به زودی رندر اینتراکتیو رو تو پلاگین اسکچاپ تیارندر و داخل خود محیط اسکچاپ خواهیم داشت
Edit:
تبریک عید به همگی و اینکه خبر رسمی این بهبود رو تا 2 هفته دیگه تو سایت تیا خواهیم داشت -
وای مثل سینما فور دی جالبه که دومین نرم افزار اسکچاپ انتخاب شده خیلی باحال میشه
-
واااااااااااااااااااای خییییلی عالیه
عجب خبری بود استاد مرسی مرسی مرسی
بی صبرانه منتظریم -
salam manam eydo be hame tabrik migam va arezoye movafaghiat baraye hame daram .
-
hanoz gheleghe podiuom 2.8 dastam nayomade baraye hamin ba 1.7 render gereftam .
-
این آشپزخانه خیلی کجو کوله بودش بگذریم راستش بیشتر از این میترسم که اگه حسابی نور وآبجکت بگذا رم رم کم بیارم و وی ری پیغام خطا بده و ناچارم ببرم تو مکس واونجا رندر پر نور و پر آبجکت بگیرم راستی سرامیک کف سالن و سرامیک آشپزخانه و همینطور کاشی های آشپزخانه همشو مدل سازی کردم و**(البته یه کاشی رو با بند کشی هاش کامپومنت کردم و یه عالمه کپی گرفتم)**و
سرعت رندر خیلی بیشتر از زمانیه که دیسپلیسمنت میدیم ونتیجه هم واقعی تر شدش
خلاصه از من به شما دوستان نصیحت کاشی و سرامیک و پارکت رو مدل سازی کنید پشیمون نمیشید
واینکه ایمیج سمپلرمو گذاشتم رواداپتیو دی ام سی ومینیمم 3ماکزیمم 8 هدفم هم مشخص شدن خطوط کاشی ها وسرامیک هام بودش اگه به نظرتون رسید که روی حالت دیگه ای باید میگذاشتم لطفا بگید و من رو از گم راهی نجاتم بدید وکلا هر نظری برای بهتر شدن این صحنه دارید بفرماییدvray for sketchup8
-
خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم ..... چه رونقی گرفته ما شا الله ....
خوب ...اینم دو تا کار رندر خارج ساختمان ... که با ویری اسکچاپ گرفته شده ...
برای درس طرح فنی ....
نمونه داخل اسکچاپشم میذارم ...
-
بسسسیییار عالی.... خیلی خوب شده. تبریک. فقط کمی بافت آسفالت درشته
-
با تیا رندر گرفتم و 20دقیقه طول کشید تا یک بار پر بشه ومن هم کمبود وقت داشتم ولی تجربه خوبی با تیا بود و یکمی ترسم ریخت ولی خیلی سئوال دارم
تیا معروفه به اینه که سرعتش از وی ری و مکسول بقیه بیشتره ودرعین حال کیفیت عالی تحویل آدم میده پس چرا بعد از 20دقیقه اینقدر پیکسل پیکسلیه
-
تو حالت
Baiased
از وی-ری سرعتش بیشتره و در حالت رندر
Unbiased
از مکسول سرعت بیشتری داره و امکاناتی مثل نور نقطه ای و نور موضعی رو که مربوط به موتور رندرای بیاسده رو داره (که مثلا مکسول، فرای و ... ندارن) بی اینکه لزوم به تغییر تنظیمات متریال باشه. برای رندر سریعتر رو حالت بیاسد بگذارید و برای رندر دقیقتر و نورپردازی دقیق روی حالت آنبایاسد.با اینحال رندرتون خیلی پیشرفت کرده ها -
مرسی استاد
راستش یه آزمایش کوچولو انجام دادم در یک صحنه ساده
پیریست رندر( توی تب بالا) رو گذاشتم روی اخرین حالت یعنی
Final Gathering (Illuminance)
بعدش در قسمت سمت راست قسمت رندر وقسمت جنرال سوپر سمپلینگ رو از روی اوتو گذاشتم روی های
نتیجه باور نکردنی بود رندری که 2دقیقه و78 ثانیه طول کشیده بود در حالت های 30.67ثانیه زمان رندرم شد ودیگه خبری از پیکسل پیکسلی نبود اما متاسفانه زمان رندر 10 برابر زیاد شده بود -
یک کار تجاری ... یک آپارتمان
پلانشونم افتضاحه ... به زور یک نما بهش خوروندیم ...اما رندرش زیاد بد هم نشد گفتم بزارم اینجا ...
رندر با ویری
... مدلسازی هم که خوب صدر درصد با اس یو ی عزیز خودمون .. ...
never CAD !!!
ور در نهایت پست پرسس و تنظیم رنگ در فوتوشاپ
و اضافه کردن یک آسمون باحال
گیاهان هم هنگام مدلسازی گذاشته شده استراستی برای کامپوزیت ها مدلسازی انجام شده : اول صفحه ها را با خط تقسیم میکنیم مثل آدم ... سپس با پلاگین
protrude
که توسط جیم فولتز نوشته شده
همشون رو با هم آفیت و پوش پوی میکنیم
برای سطوح منحنی هم با
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?t=11212
افست مکنیم و سپس با
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?t=6708
پوش پول میکنیم همشونو با همبافت کمپوزیتش هم خوب نشده
حیفاما یک کار خوب که کردم این بود که از همون اول جلوی پنجره طبقه اولش محافط دزد گذاشتم ... شما ها هم اگه طراحی نما به تورتون خورد ابنکار رو یادتون نره ... بعدا مردم خودشون میله های آهنی بیریخت میزارن و گند میزنند تو کارتون
خیلی مهمه .. -
اینم یک نمونه کار دیگه هستش که تو بخش انگیلیسی پست کردمش ...
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=81&t=46092
نظری چیزی نمیدین ... ؟
-
دو نوع نظر میتونم بدم
از نقطه نظر معماری
من ازت چیز یاد گرفتم درمورد حفاظ های طیقه اول ولی کلا با نمای پوسته ای مخالفم مثل یه وصله میمونه که آدم به یه قوطی کبریت چسیونده باشه
البته توی کار شما ناچار شدید به این ساختما ن به قول خودتون یه نما بخورنید چون پلانش مشکل داشته ولی اگه بعضی جاها توی نما عقب نشینی میکردید وبعضی جاها کنسول میدادید وبه جای پوسته سازی کار فرمارو قانع میکردید که نمای حجمی براش اجرا کنید(که باید خیلی مخ زن حرفه ای باشی تا بتونی قانعش کنی ) خیلی بهتر بود
شاید اصلا پلان هاشم عوض میشد و نمای خارجی به طراحی داخل دوخته میشدش
اما در کل توی نما های پوسته ای کارت خوبه
برای مدل سازیم ازخود ابزار های اس یو میشد استفاده کرد من اگه بود یه دونه ازاون باکس های کامپوزیت آلومینیومی رو کامپومنت میکردم وازش کپی میگرفتم اینجوری حجم مدلم میامد پایین وسرعت میرفت بالاتر
اون قسمت هی قرمز هم بایه پول پوش ساخته می چرا پلاگکین پژمان جان پلاگین مال وقتیه که با ابزار های خود اس یو نشه کاری کرد
واما اون درخت های خوشکلت رو خیلی دوست داشتم اگه میشه اشتراک بگذار
ودرآخر هم رندر واقعی شده خیلی دوست داشتم
لطفا زمان رندر ونحوه ساختن متریال آلومینیومو بگو
good job
واااااااااااااااااااااااااااای عجب این رندر شبت منو گرفت پسر وااااااااااای
چقدر آبجکت اسکچاپ نپکید
نمیگفتی فکر میکردم با لومیون رندر گرفتی دمت گرم استادی
اینجام اشتراک بگذار ودرباه نور داخل اتاق ها و این که درختا و ماشین کدومشون تو فوتوشاپ و کدومشون تواس یو بودن بگو من خودم درمقابل شماها خیلی آماتورم -
اره والا .... این یارو کار رو ساخته بود ... و با بدبختب اینو بهش خوروندم ... مخ زنی هم واقعا کار سختیه ... من بدبخت که هنوز تو کار مخ زنی از جنس مخالف خود مانده ام ... مخ کارفرما رو زدن برام مثل رویا میمونه والا
اینم از تکسچراش که براتون میزارم ... توی وی ری بردارید ویفلکشن بدید و مقدار
ior
برابر با
1.35 ~ 1.4 ~ 1.45
بزارید ... مثلا اینجا کم گذاشتهبودم که حوصله دوباره رندر گرفتنشم نیود ...
حالا
glossiness
رو بزارید رو
0.85 ~ 0.9 ~ 0.95
تا یک کم تار بشه ... با همون دیفایتش رندر بگیرید خوب میشه .. فقط باید
A.O
رو از گلوبال ایلیمینیشن روشن کنید تا لبه هاتون رو تیره و قشنگ کنه
اگر خواستید تو همون ویری آسمون داشته باشید ، بروید
envornment
و مقدار ب ج کالر رو بکنبد 12 - 13 و یک مپ بیتمپ هم بدید و آسمون او کی هست ...
اما من برا سرعت کار بدون آسمون رندر گرفتم و
PNG
خروجی گرفته و روی فوتوشاپ بهش یه آسمون اضافه کردم ... اینجوری کنترل بیشتری هم داریددر نهایت اینکه برای طبیعی بودن انعکاس ها و محیط و اینها ، یک ساختمون از تریدیورهاوس دانلود کنید و بندازید کنار ساختمونتون تا بشه ساختمانهای اطراف ... همچنین چند تا کپی از اون ساختمون رو بگذارید روبه روی کار تون تا انعکاسش تو شیشه ها و کامپوزیت ها و اینها بیفته ...
راستی اگه سرعت رندر رو دوست دارید همیشه از درختان پی ان جی که کمپننت شده اند و
alwase face camera
هستند استفاده کتید .... فقط در دید پرنده بد بختی هستش یک کم ... اکا برا دید از کناره ها عالیه ..عالیاین رندر در بیست دقیقه رندر شده و ابعادش 1600 در عرض متناسبش بوده است ... اما مقداری کار با فوتوشاپ روش شده که باید وقت اون رو هم در نظر گرفت ... حیف که بدون لامبورگینی نمیشد
اما اگر اون ماشین خوشگل رو هم بی خیال شده بودم بازم سریعتر کار انجام میشد ... وی ری هم هست 1.48.83 اما نوشته ام 1.49 چونکه هر وقت میرم انجمن ویری و یه سوالی میپرسم و میپرسند وی ری ت چنده و میگم 1.48 میگن برو آپدیتش کن ... اما از وی ار 1.49 به بعد ما خیری ازش ندیدیماینم از متریال کامپوزیت
که من متاسفانه موقع تکسچرینگ یه کم زیادی بزرگ انداخته بودمش
-
ممنون از توضیحاتت
ویری جدید 1.49.03رو آقا محسن خان پوراکبری گذاشتند تو میپیچونیم بهتر از قبل شده به نظر من البته
Advertisement