آموزش - شروع سریع موتور رندر کی تی برای معماران Kerkythea
-
ممنون دوستان
-
میبینم که امتحانات تموم شده و فروم یکم فعال تر شده بابا خداخیرتون بده داشتیم افسرده میشدیم از سوت وکوریاینجا
-
یه سئوال ؟کی تی با پروژه تیا مربوطه؟آخه من اسم گیانیسو توفرومش دیدم
مشکوک میزنه دوستان
محیطشونم یه شباهت های کوچیکی باهم داره شایدم من توهم زدم
-
منم خوشحالم که اینجا فعال و سر پاست
آره شهریار جان.
کی تی ، توایلایت و تیا هر سه با هم خواهر و برادرن! بزرگشون کی تیه و ته تغاری شون هم تیاست
فک کنننننن؟ -
عجب پس که اینطور
-
وای چه خوب .... بعد مدتی که اومدم اینجا کلی تاپیک و فعالیت جدید دیدم خستگیم در رفت ممنون مجتبی جان ، چه خوب و روون ترجمه کردید و ممنون که لینکای توی فایل پی-دی-اف فعاله. اینجوری راحت میشه پلاگین واسطه و بقیه موارد رو دانلود کرد..... بعد از مدتی که کار کردین میتونید مطابق معمول بقیه پلاگینا، ورژن جدید پلاگین
SU2KT
رو که خبراش تو فروم خودش یا اینجااعلام میشه رو بگیرید و بریزید تو فولدر پلاگینا که هربار امکانات بیشتری میده خصوصا واسه وقتایی که میخواین از یه پروکسی جای یه مدل 3بعدی سنگین استفاده کنین و غیره و غیره ....
راستی تا یادم نرفته بگم جد همه اینا موتور رندر "فوس" بوده، بعدش ک.ت. و تویلایتم همون ک.ت. توی اسکچاپ و تیا نسل بعدیه...که از اول بازنویسی شده و کلی چیزای خوب و این حرفا و همشو هم گیانیس پیش میبره.... واقعا دمش گرم -
سلام خیلی ممنون از توضیح کاملتون وخوشحالم از این که اومدید جاتون واقعا خالی بود
-
به به خییییلی خوشحالیم از خوندن نوشته های جدید شما توی فروم استاد. واقعا اینجا بدون شما مثه خونه ی بدون پدره!!! جدا عرض می کنم
سپاس از لطفتون، من کار خاصی نکردم بخدا، نوشته ی اصلی خودش روون و عالیه
خیلی خوشحالم از این حرکت. یادمه یه بار گفتین توانایی های کی تی دست کم گرفته میشه و مظلوم واقع شده، منم موافقم و دوس دارم بچه ها باهاش کار کنن و کارای کی تی و بعد هم تیا رو ازشون ببینیم. بحر حال ممنون از زحمات شما
مرسی از توضیحاتتون ، خداییش من دیگه قبل از کی تی رو نمیدونستم
خدا گیاتیس رو حفظش کنه -
اینم برای تزریق انرژی به دوستان
متاسفانه اسم اون کاربری که اینا رو گذاشته بود و همه رو شگفت زده کرده بود رو یادم نمیاد. ولی جالب بود که گفته بود بین موتور رندرا فقط کی تی رو بلده. دانشجوی طراحی داخلی بود و اهل آمریکا
مدل سازی هم با اسکچاپ. اگه اشتباه نکنم رندر آشپزخونه 2 روز زمان برده بود تا تموم بشه
-
عالی
خیلی طبیعی شده -
-
واو خیلی باحال شدن دمش گرم
-
واقعا ممنون واسه کتاب و متریالها، اصلا فکر نمی کردم منبع فارسی برای آموزش کرکیتیا پیدا کنم
-
خیییییلی خوش اومدید
جالبتر واسه منه ، چون فکر نمیکردم کسی دنبال کرکی باشه.... اما گویا تعدادی باهاش کار میکنن
معمولا اخبار پلاگینش تو فروم هست مثلا این
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=323&t=31709&p=368903&hilit=su2kt#p368903
http://www.kerkythea.net/phpBB2/viewtopic.php?t=9901
خب این پلاگین امکانات بیشتری از کی.تی رو بهتون میده
این یکی ورژن هنوز بتاس
http://www.kerkythea.net/phpBB2/viewtopic.php?t=10413 -
سلام مرسی برای لینکا, فقط می خواستم بدونم اصولا متریالهایی که واسه کی تی از
kerkythea.net
داونلود می کنیم رو می شه ادیت کرد؟مثلا من در مورد
zuliban floor
سعی کردم اندازه ی بامپ مپ و دیفیوزمپ رو عوض کنم اما نشد؟؟؟ -
دوست عزیز خیلی از متریال هایی که دانلود می کنید توسط کابران حرفه ای ساخته شده و در واقع متریال های لایه ای هستن
مثلا همون
zuliban floor
یک متریال لایه ای هستش. توضیحات در مورد متریال های لایه ای در قسمت انتهایی فایل آموزشی موجوده. اون رو خوندید؟
به هر حال در جواب سوالتون باید بگم بله. قابل تغییر هستن و می تونید میزان بامپ، انعکاس، اندازه ی تکسچر و سایر تنظیمات رو تغییر بدین
اگر در صورت خوندن قسمت متریال های لایه ای بازم جواب سوالتون رو پیدا نکردید ما اینجا در خدمتیم -
mersi mjtaba mersiiii dameton garm
-
aly kar kardeh .vaghean lezat bakhshe .
-
واسه خیلی مواقع که هیچ موتور رندری جواب نمیده و یا اکسپورت به مکس مشکل پیدا میکنه (البته واسه مکسهای زیر ورژن 11، چون 11 به بالا مستقیما اسکچاپ رو وارد میکنن) یک گزینه عالی کرکیتیا هستش
-
سلام.ممنون از زحمتی که میکشید . یه سوال،من برنامه کیتی رو نصب کردم.ولی نوار ابزار مربوط به اون داخل اسکچاپم ایجاد نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید.
Advertisement