تیا رندر
-
آقا مجید شما یه افتخارید برای همه ما و ایرانمون واقعا یه افتخارید دستتون درد نکنه. عالی اگه اینجا سیستم امتیاز دهی داشت حتما می دادم
100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ... -
لطف شماست به من. منو ناک اوت میکنید
-
تیا رندر ، یه روش جدید رندر هم اضافه کرده به اسم "اینتر اکتیو رندر" و به اینترتیب الان واقعا جزو کلاس يك موتورای رندر ه دنياس، که با اين تكنولوژي، دائما یه رندر "پیش نمایش" به شما میده و این در حالیه که شما میتونید دائما ، تنظیمات متریال و ... رو تغییر هم بدید و در لحظه نتیجه رو ببینید، واسه دیدن فیلم آموزشیش به اینجا نگاه کنید:
http://www.thearender.com/resources/Thea_interactive_render_web/index.html -
سلام من تمام ویدئو های که تو یوتیوب و فیسبوکش بود رو با کمک دانلود منیجر دانلود کردم.اماویدئوهای آموزشی که فقط و فقط توخود سایت تیارندرهستش رو نمیتونم باکمک دانلود منیجر دانلودکنم.
با توجه به محدود بودن آموزش تیا رندر ومحدودیت دانلود اینترنت تو ایران به نظرتون راهی هست؟که بشه این توتاریالا رو داشت؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام دوستان ورژن جدید1.1.03.576تیارندر امده
دوتا ویژگی مهم داره اول سرعت رندر بیشتراز همیشه شده ودوم اینکه یه تکنولوژی جدید ارائه کرده که به شما اجازه میده بعد از اینکه رندر نهاییتونو گرفتیدرندرتون روهر چقدر دلتون می خواد تغییر بدید وذخیره کنیدبه نام
Motiva Colimo
برای دانلود ورژن جدیدودیدن ویدئوی معرفی این ورژن میتونیدبه سایتش برید
http://www.Thearender.com
-
اولا خوشامد گرم و صمیمی
من فقط اونارو دیدم و دالود نکردم. نمیدونم امکان دانلودش به چه شکله
تو این بخش میتونین یه سری مطلب پیدا کنید و با خود تیا هم یه فایل پی-دی-اف تو فولدر محل نصبش ریخته میشه که خیلی خوب توضیح داده
http://www.thearender.com/cms/index.php/tutorials.html
تیا همه محیطاشو یه ج جمع کرده تا مثل فرای-رندر یا مکسول ، پیچیده نباشه
فقط به ریبونهای مختلف که سر بزنید میتونید تنظیمات رو انجام بدید
http://www.thearender.com/cms/index.php/features/screenshots.html
-
سلام چرا هر کاری انجام میدم تیا فارسی نمیشه؟منظورماینه که زبانش عوض نمیشه؟
-
سلام مرسی از خوشامدگویتون
استاد همونطور که خودتون هم میدونیدتیا خیلی بهتر از وی ری هستش چراآموزش تیا رو شرروع نمیکنید؟حیفه واقعا مخصوصا ورژن جدیدش
هیچکس نمیدنه تیا چیه توی دانشگاه به هرکس معرفیش میکنم دیوانه میشه وحاضره وی ری رو ببوسه بذاره کناراز من( س ر ی ا ل) وآموزششو سراغ میگیرن
(با امید موفقییت های بیش از پیش برای شما) -
بگذارید این مساله رو با گیانیس در میان بگذارم. فعلا فقط امکانش پیشبینی شده و هنوز واقعا ترجمه نشده. شایدم شما ها بتونید
کمکم کنید تو ترجمه
edit:
تو ویندوز ایکس-پس
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Thea Render\Language
و توی سون فکر کنم توی فولدر پروگرام دیتا مکانش پیش بینی شده. یه نرم افزار هست که به ترجمه کمک میکنه: به هسم پو-ادیت
http://space.dl.sourceforge.net/project/poedit/poedit/1.4.6/poedit-1.4.6-setup.exe
حالا باید ببینیم فایلای اصلی کجاس . یه سریشم تصویره که باید با فتوشاپ معادل فارسیشو بنویسم و ترنسپرنسیشو تنظیم کنیم -
همونطورکه میدونید برای رندر گرفتن باید مدلمونو اکسپورت کنیمو بعد توخود محیط تیارندر بگیریم اما جدیدا تیا داره یکی یکی نرم افزارهارو بهشون استقلال کامل میده حالا این یعنی چی:یعنی تو خود نرم افزارهااینتراکتیو و متریال ادیتور و دارک روم و تنظیمات وخلاصه همه کارارو انجام بدیم و اصلا نیاز به خروجی گرفتن نداریم
سینما فور دی حال دیگه مستقلا برای خودش رندر میگیره وتوخودش اینتراکتیو داره
[attachment=1:9x66nern]<!-- ia1 -->12-17-2011 08-53-58 ق.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:9x66nern]
امروز تیا خبر داده که بزودی زود تری دی مکس هم داخل خودش رندر میگیره ودارک روم رو میبرن تو خود مکس
[attachment=0:9x66nern]<!-- ia0 -->12-17-2011 08-55-27 ق.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:9x66nern]
به امید روزی که تیای اسکچاپ هم مستقل بشه وماهم بیشتر از تیا لذت ببریم -
واقعاً ممنون بابت راه انداختن این تاپیک.
بی نهایت علاقه دارم تیا رندر رو یاد بگیرم.
امیدوارم شاهد تاپیکهای آموزشی از شما باشیم. -
من هرچی بلد باشم خوشحال میشم به دوستام یاد بدم ولی متاسفانه اطلاعات من در مورد تیا خیلی کمه اما عوضش خدا یه مهندس مجید یگانگی به ما داده که تستر تیا بوده وهست ودرحال حاضر دارند یه کار خیلی بزرگتر انجام میدند که متاسفانه بازهم متاسفانه هیچ کس خبر نداره و قدر این همه استعداد رو نمیدونه امامن وظیفه دارم که بگم ایشون دارند تیا رو فارسیش میکنند وجای تقدیر داره میدونید که الان همه نرم افزار ها حتی اجازه نمیدن ازشون خرید کنیم چه برسه به اینکه نرم افزار فارسی بشه واینم به خاطر اعتبار بین المللی ایشونه که سودش به همه فارسی زبان ها میرسه
بجه هااز مهندس یگانگی کمک بخواهین نه ازمن که هنوز اندر خم یک کوچه ام
اینم نمونهای از رندارای ایشون
[attachment=1:3mg7djop]<!-- ia1 -->'s_Room.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:3mg7djop]
درضمن ماهم میتونینم توفارسی کردن تیا بهشون کمک کنیم مثلایه سری تصویرو بافوتوشاپ روشون کار کنیم هر کس علاقه منده میتونه به مهنس یگانگی پی ام بده
[attachment=0:3mg7djop]<!-- ia0 -->222.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:3mg7djop]
-
آقای شجاعی ... آقا یکم کوتاه بیان ....من فقط انجام وظیفه میکنم. هنوز یه مشکل ک.چیک تو فارسیسازی هست که امیدوارم حل بشه. در اینصورت قدم بعدی کمک خواستن از شماهاس
-
استاد اگه شمایید با کمک گیانیس مشکل حل میکنیدمن که خیلی امیدوارم حل بشه چون قبلا تونستن به اسپانیای چینی برزیلی و.. ترجمش کنند .اگه حل نشد میتونیم بااونهام یه مشورتکی بکنیم ببینیم اونها از کدوم راه رفتند به قول پدرم کار نشد نداره امیدت به خدا باشه
http://www.thearender.com/forum/viewforum.php?f=91
موفق باشید
-
وای خدا عجب چیزیه این موتیوا!
نمیدونستم علم اینقدر پیشرفت کرده!
واقعا ازت ممنونم شهریاراما چه طوری میشه از تیا وارد موتیوا کرد؟
-
خیلی آسونه توی تیا بالا سمت راست روی هرکدوم از متریال ها که میخواهیی تو موتیوا عوضشون کنی راست کلیک کن بعد روی
Repaintable
کلیک کنید
[attachment=4:14rkepgh]<!-- ia4 -->1.jpg<!-- ia4 -->[/attachment:14rkepgh]
حالا یه علامت قلمو در کنار متریال مورد نظرمون ظاهر میشه
[attachment=3:14rkepgh]<!-- ia3 -->3.jpg<!-- ia3 -->[/attachment:14rkepgh]
بعد توقسمت
Render.General
روی تیک
Repaint
کلیک کنید اگه میخواهید احیانا نور هاتونو هم بفرستید توموتیوا وتغییر بدین تیک
Relight
هم بزنید
[attachment=2:14rkepgh]<!-- ia2 -->2.jpg<!-- ia2 -->[/attachment:14rkepgh]
حالا برید تو دارک روم رندر بگیرید
موقع
save
کردن با پسوند
save (*.clm)
کنید
[attachment=0:14rkepgh]<!-- ia0 -->4.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:14rkepgh]
حالا یه پیغام ظاهر میشه
[attachment=1:14rkepgh]<!-- ia1 -->6.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:14rkepgh]
YES
بزنید تا اتوماتیک رندر صحنتون تو موتیوا باز بشه
موتیوا کلومو خیلی آسون بنظر میاد اگه توی محیط موتیوا کلید
F1
بزنید یه پی دی اف آموزشی براتون باز میشه که خیلی خوب و ساده توضیح داده اگه خدا بخواد بزودی فارسیشو تو همبن تاپیک خواهم گذاشت
Happy Rendering -
[attachment=2:ab1qkq89]<!-- ia2 -->1111.jpg<!-- ia2 -->[/attachment:ab1qkq89]
تو هر کدوم از (2)تصویر زیر یک بار بیشتر رندر نگرفتن شوخی نمیکنم جدی میگم1بار رندر گرفتند
[attachment=0:ab1qkq89]<!-- ia0 -->7.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:ab1qkq89]
دوستان من تیارو از دوست خوبم مجتبی عزیزگرفتم اگه کسی میخواد به بنده پی ام بده درضمن موتیوارو هم خوشبختانه تونستم گیر بیارم
موتیوا یه تکنولوزی فوق پیشرفتست که واقعا مثل یه خواب میمونه با تیا(1)بار رندر بگیرید وبعد باموتیوا میلیون ها بار شایدم بیشتر میتونید رندرتونو تغییر بدین اونم بامتریال های مختلف ونورای مختلف وبامپ های مختلف تازه اونم
در یک صدم ثانیه با یه دکمه فکر کن چقدر تووقت و انرژی و اعصاب مصاب و.... صرفه جویی میشه
توتصویر بالا یه بار رندر گرفته و 1000بار متریالاشو عوض کرده من 6تاشو انتخاب کردم که شما ببینیدتوی ماشین پایینی هم یه بار رندر گرفته وتندو تند متریالاشو عوض بدر کرده که من 4تاشو براتون انتخاب کردم ببینید
حالا باورتون شد یک بار بیشتر رندر نگرفتن؟
Happy Rendering
[attachment=1:ab1qkq89]<!-- ia1 -->8.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:ab1qkq89] -
خیلی زحمت کشیدی واسه توضیحات ازت ممنونم.
راستی من یه مشکلی با تیا دارم، نمیدونم شما هم دارید یا نه؟
توی قسمت ویوپورت، پنل ها و نوار ابزارهایی که وجود دارن اکثر اوقات کار نمی کنن یا اگه هم کار کنن بعد چند ثانیه هنگ میکنن و دیگه هیچکدوم از اون کلید ها کار نمیکنه، البته همه قسمت های دیگه تیا حتی اگه اون کلید ها هنگ کنن، خیلی خوب کار میکنن.نمیدونم واسه چیه، شاید به خاطر سخت افزارم باشه.
یه سوال دیگه هم دارم برای شما زمان رندر بیشترین منبع سخت افزاری که سیستم استفاده می کنه کدومه؟
CPU
RAM
VGA
?
برای سیستم من رم تقریبا میشه گفت که اصلا استفاده نمیشه اما سی پی یو تا حد انفجار استفاده میشه.
البته من روی سیستمم کارت گرافیک ندارم و گرافیکم آنبورده، ممکنه برای این باشه یا کلن توی رندر سی پی یو بیشترین استفاده رو داره؟
این میتونه توی خرید کامپیوتر حرفه ای هم کمکمون کنه. -
تیا اصولا از سی-پی-یو استفاده میکنه ، چراکه استفاده از کارت گرافیک، وقتی چندبار یه شیی ،ایجاد و سپس حذف بشه آروم آروم میره واسه کندتر و کندتر شدن..... وقتی گیانیس رفت سروقت سی-پی-یو اوایل خیلی مخالفت بود ولی به زودی همه به هوشمندیش تبریک گفتن، این درحالی بود که همه یه گرایش پیداکرده بودن به گرافیک
http://www.thearender.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=3078 -
@unknownuser said:
واسه من فقط
Scatter
کار نمیکنه که توقسمت لایه های متریال ادیتور هستش ولی بقیشون کار میکنن البته باید اول روی دکمه ی
Layers
کلیک کنید بعد رو بقیه دکمه هاکلیک کنید تا تنظیماتشو ببینید اما بقیش کار میکنه واسه من وتا حالا هنگ نکردهبرای من همیشه کار میکنه مشکل نداره
فط توی تب ویوپورت این مشکل پیش میاد.
قبلاً هم که نسخه دمو رو نصب کرده بودم هم همین طور بود.
با نسخه 32 بیتی و 64 بیتی هم امتحان کردم مشکل حل نشد.
@unknownuser said:
تیا اصولا از سی-پی-یو استفاده میکنه ، چراکه استفاده از کارت گرافیک، وقتی چندبار یه شیی ،ایجاد و سپس حذف بشه آروم آروم میره واسه کندتر و کندتر شدن..... وقتی گیانیس رفت سروقت سی-پی-یو اوایل خیلی مخالفت بود ولی به زودی همه به هوشمندیش تبریک گفتن، این درحالی بود که همه یه گرایش پیداکرده بودن به گرافیک
به نظر من هم جی پی یو بهتر از سی پی یو هست.
به هر حال
در این صورت (که تیا و اکثر موتور های رندر از سی پی یو استفاده میکنن) در واقع سیستم های ارزون تر و ضیف ترهم میتونن رندر بگیرن چون گرون ترین قطعه سیستم در صورتی که از سری حرفه ای باشه کارت گرافیکشه.
Advertisement