V-RAY آموزش
-
سلام
آقا مجید یه موتور رندرگیر هست به احتمال خیلی قوی امتحانش کردین اما نمی دونم نظر شما در مورد این پلاگین چی هست ببینیناینم آدرس وب سایتش
http://www.randomcontrol.com/plugin-for-suمن حالا قسمت دانلود وب سایتش رو گذاشتم ولی متاسفانه نتونستم باهاش کار کنم این گالریش هست
http://www.randomcontrol.com/fryrender-gallery
و اسم پلاگین
Fryrender -
بله ، من با نسخههای قبلیش کار کردم، آخرین نسخه رو ندیدم
به هرحال جزو متر رندرهای خوب و فتوریل
انبیسد به حساب میاد، مثل
indigo, kerkythea, maxwell va Thea -
سلام
من امروز عضو شدم
امیدوارم مفید باشم -
سلااام و خوشامد فراوان. منو ببخشيد تو سفر بودم و كامپوتر دم دستم هم فارسي نبود. اميدواريم اينجارو محيط دوستانه اي به حساب بياريد و همه رو در جريان تجربياتتون بگذاريد.
راسيت به فكرم رسيد يه تاپيك واسه اعضاي جديد،معرفي، سوابق و .. بسازيم ،كه همه چي مرتي باشه، در ائلين فرصت انشاا... -
سلام بر همه
نمی دونم شاید بدونید یا نهبدون شک قویترین کتاب در مورد اموزش وی ری در محیط مکس کتابی است با عنوان
VRay - The Complete Guide
نوشته
Francesco Legrenzi
این کتاب امسال ویرایش دومش چاپ شده حدودا 3200 تا عکس رندرشده داره و در حدود 1060 صفحه هست تا اونجایی که دیدم 146 صفحه اولش در مورد تاریخچه کامپیوتر و مدلسازی و رندرگیری هست بقیه در فصل های منظم در مورد اصول و قوائد نوشته شده.
اما چرا این بحث رو اینجا نوشتم به خاطر اینکه من مقایسه می کردم تا حدودی پلاگین وی ری برای اسکیچ ساده شده وی ری تری دی مکس هست به همین خاطر وقتی کسی برخی از تنظیمات در محیط مکس رو به خوبی بفهمه فقط کافی هست که با تکیه بر روش های آزمون و خطا و امتحان به اون نتیجه مطلوب در محیط اسکیچ برسه.من نسخه 2008 این کتاب رو که حدودا 360 مگابایت بود رو تهیه کردم و خیلی جالب و پر محتواست اگر تونستین ویرایش دوم این کتاب رو تهیه کنین و با خودن اون خیلی چیزها روشن میشه اگر هم برای دوستان پیداکردنش و سخت باشه ،لطفا بهم پی-ام بدید
شما می تونین برخی از اطلاعات اولیه رو در اینجا ببینینhttp://www.francescolegrenzi.com/blog/static.php?page=vray_guide_eng
-
@majid said:
Displace
هم مانند بامپ،در متريال ايجاد پستي-بلندي ميكند با اين تفاوت كه برخلاف بامپ كه در سطح متريال است،ديسپليس، واقعا باعث پستي-بلندي واقعي در مش (جسم) ما ميشود. پس از ساخت متريالي كه ديسپليس دارد( به شكل زير كه به متريالمان به عنوان مپ لازم براي ديسپليس، مپ نويز رو داديم و اندازه انرا كوچك كرديم- به تصوير رجوع كنيد) انرا به يك سطح ميدهيم. قبل از اين موضوع بسيار مهم است كه ياداوري كنم كه حتما بخشي كه لازمست به آن ديسپليس بدهيم بايد از بقيه اشيا جدا شوند. مثلا من در مورد مثال ، انرا يك گروه كرده ام تا با بقيه مدل نچسبيده باشد[attachment=3:1rm788th]<!-- ia3 -->disp-mat.gif<!-- ia3 -->[/attachment:1rm788th]
حال لازمست كه در بخش تنظيمات ديسپليس از
Option
نيز مقدار ديسپليس را تعيين كنيم. اين مقدار بر روي همه متريالهايي كه مپ لازم براي ديسپليس را دارند ،اعمال ميشود.
[attachment=2:1rm788th]<!-- ia2 -->amount.gif<!-- ia2 -->[/attachment:1rm788th]
Max Subdivision
تعيين كننده تعداد تقسيمات مش فعلي به مش نهاييست.
و نهايتا ببينيد كه نتيجه رندر يك مدل ساده ،به چه شكل ميشودسلام من این پست چند بار خوندم و نتونستم دیسپلیس و اعمال کنم
یک حجم دارم که تنظیمات نویزو
option
طبق تصویر هم تغییر دادم ولی بازم وقتی رندر میگیرم نمیشه
ایراد کارم کجاست ؟؟ -
آقایون کشف کردم
تونستم دیسپلس کنم
از همگی واسه این آموزشها ممنون -
سلام بر همه
آقای یگانگی شما یه طرحی کار کرده بودین فکر کنم یه ویلا بود و یه تکنیک خاصی داشتین اونجا آب رو چطوری کار کردین اصلا تو وی ری تنظیمات آب چجوری هست؟ اگر سایر دوستان اطلاعی دارن لطفا کمک کنن. ممنونم -
واسه آب باید به متریالتون "بامپ" مپ مناسب بدید و همچنین انعکاس یا "رفلکشن" و اگه بخواید کاملا واقعی بشه شفافایت و ضریب شکست. ولی فقط با بامپ و رفلکشن یا انعکاس هم خیلی خوب میشه. سعی میکنم در اولین فرصت یه آموزش تصویری بگذارم. میتونید یکی از مپهایی که از سرچ توی اینترنت به دست میارید رو استفاده کنید.
-
سلام بر همه اعیاد شعبانیه و نزدیکی نیمه شعبان بر همه شیعیان مبارک
آقا مجید خسته نباشین تو این تصویر چطور می تونم خط سایه رو یه کم پراکنده کنم این تنظیماتش کجاست متوجه شدین؟ یعنی می خوام سایه اینطور یه خط راست و دقیق نباشه یه کم محو و بلور مانند باشه
-
ممنون و به همگی تبریک
تو تصویر تنظیمات نور خورشید، هرچه اندازه خورشید بزگتر بشه، لبه سایه ها محوتر میشه. مثل روزای ابری که گویا کل آسمون شده منبع نور و نه قط یه نقطه به اسم خورشید. لذا "سایز مالتیپلایر" رو زیاد کنید(زیر بخشی که با سبز فسفری رنگ شده)
http://forums.sketchucation.com/download/file.php?id=47529&mode=view -
آقای یگانگی یک سوال دارم
چرا شما برای وی ری کتابی نمی نویسید لطفا اینجا بگید چه مشکلاتی دارید یا چه موانعی دارید این بچه های فروم همه سوالاتشون رو جواب می دین و همه بر این موضوع تاکید کرده اند که دیگه شما همه فن حریفین نمیشه این اندخته های شما یه کتاب بشه برای اینهمه دانشجو؟
تا حالا نشده یه چیزی از شما بپرسم و شما بگید بلد نیستم منم مثل شما دوست دارم همه بلد بشن منتهی باید کسی یاد بده که بلده مثل شما مطمئن باشین اگه کتابی از شما چاپ بشه شاید نفر اولی نباشم اما مطمئن باشین دومین نفری خواهم بود که کتابتون رو می خرم. -
همه فن حریف بودن که شوخیه. اما ممنون از لطفتون، فعلا بی خیال کتاب کامپوتر شدم ولی 2تا کتاب دارم مینویسم که فکر میکنم یکیش مفید باشه و اثرات خوبی ایجاد کنه (قطعا البته مخالفت هم ایجاد میکنه) اما قدم جدیدیه در ادامه معماری ایرانی-امروزی -
سلام آقای یگانگی تکنیک یا نوع کار کردن به صورت تصاویر زیر چطور هست.
اینم لینک سایت طراح
http://www.kpmbarchitects.com/index.asp?navid=30&fid1=&fid2=91&fid3=13&minyearx=2011&maxyearx=2012#news
-
حدس من اینه که یه خروجی "خط+تکسچر" از اسکچاپ با یه رندر (مثلا با توی لایت یا وی-ری) توی فتوشاپ ترکیب شده. نمیتونم قطعی بگم . با اینحال بابت لینک مفیدتون ممنونم
-
عاااالی . بسیار خوب و دقیق و کاربردی. ممنونم
-
ساخت متریال آب در وری
برای ساخت این متریال می شه از متریال های آب خود اسکچ آپ استفاده کرد
پس از انتخاب متریال مورد نظر اوون رو به سطح یا حجم مورد نظر داده و تنظیمات رو مانند تصویر انجام بدینسپس با راست کلیک روی متریال اوون رو داخل صفحه متریال ادیتور وری می بریم ( این قسمت بستگی به ورژن وری شما داره که اگه از ورژن های بالاتر استفاده می کنید اتوماتیک این کار صورت می گیره و فقط شما کافیه صفحه متریال ادیتور رو باز کنید و به دنبال نام متریال بگردید
حالا اگه متریال آب رو در متریال ادیتور وری باز کنیم سه لایه فعال دارد مانند تصویر
و برای تنظیم رفلکس آب مانند تصویر عمل می کنیم
برای بامپ دادن باید از متریال خروجی عکس بگیریم و از اوون استفاده کنیم مانند تصویر
و به این صورت به متریال بامپ می دهیم و متریال رو کامل می کنیم
و در نتیجه خروجی رندر چنین می شو
و اگر لایه آخر یعنی رفرکشن رو حذف کنیم نتیجه رندر این می شود
البته تمام این تنظیمات در یک محیط کامل وخوب معنا دار می شود
و دیگه اینکه زیاد حرفه ای نیستم ، در حد خودم ازم بپذیریدو امیدوارم که مطالب کارآمد باشه
-
آقا امید دست شما درد نکنه واقعا ممنون زحمت کشیدین. مرسی
-
سلام بر همه
همونطورکه می دونید نسخه 8 اسکیچ هم عرضه شده و با زحکتی نسخه پروش رو دانلود کردم واقعا با سیستم عامل ها مخصوصا مخصوصا سیستم عامل ویندوز 7 خیلی مچ شده و سرعتش خوب شده به نواز ابزارش یه بخشی بنام سولید اضافه شده و و و
همچنین نسخه 1.48.89 وی ری هم واقعا معرکه است خیلی خیلی بهینه شده حتما این هارو تهیه کنین .اگه به وبلاگم سر بزنید، خبرای خوبی واستون دارم.
http://mp.3khat.ir/software -
بالاخره با کمی جستجو تونستم تنظیمات یک نوع رندرگیری سیاه و سفید رو پیدا کنم.
یه لینک می ذارم تشریف ببرید و ببینید.
http://3khat.ir/archives/680
البته الان در تلاشم تا یک خروجی فقط خط از اسکیچ بکشم بیرون تا روی این لایه رندر شده بذارم رندها با وی ری هست امیدوارم بتونم راهی رو غیر از استیل پیدا کنم.
Advertisement