V-RAY آموزش
-
خب وی-ری شما جدیدتره از اونی که راهنماشو دارید. و اتوماتیک خودش با وارد کردن یه متریال اسکچاپ، یه متریال خام وی-ری میسازه،لذا شما متریالتون رو با زدن دکمه بی به شیء نسبت دهید. حالا به متریال ادیتور وی-ری مراجعه کنید و متریال همنام را انتخاب کنید. کافیه اونو ویرایش کنید یا اگه متریال آماده ای دارید، روش کلیک راست کنید و اون متریال دلخواه رو ایمپورت کنید.
-
مجید جان از کمکت ممنون .
یه سوال دیگه : من این متریالایی که با پسوند زیر هستن رو چجوری باید تو
وی ری وارد کنم؟
یا اصلا چجوری میشه ازش استفاده؟
مثلا:
acid.mat
wood.mat -
فایلهای متریال مکس رو نمیتونید مستقیما به چیز دیگه ای بدید،حتی متریال وی-ری راینو یا اسکچاپ رو نمیشه به مکس داد و بعکس
-
آقا مجید گل سلام
بابا...... ایول دارین به خدا!
آقا مجید این متریال رو چطور درست کنم؟ -
چجوری میشه روی یه صفحه منحنی خط بکشیم و بعد اکسترود کرد؟
-
@night lord said:
چجوری میشه روی یه صفحه منحنی خط بکشیم و بعد اکسترود کرد؟
ابتدا با ابزارهاي روي صفحه
tools on surface
روي اون ميتونيد خط بكشيد( ويا از تقاطع يه صفحه با اون منحني) و سپس با ابزار پول-پوش پيوسته
Joint pull push
اونو بيرون بياريد. البته كل اينكارا رو با خود ابزارهاي اصلي اسكچاپ هم ميشه ساخت. سعي ميكنم يه تاتوريال بسازم
به اين تاپيك مراجعه كنيد
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=323&t=16909 -
@kahgell said:
آقا مجید گل سلام
...............................
آقا مجید این متریال رو چطور درست کنم؟منو شرمنده نكنيد.لطفا به فايل ضميمه نگاه كنيد
ميتونيد ميزان صيقلي بودن رو بيشتر كنيد و آنيستروفي رو هم كمتر كنيد
-
آقا مجید واقا ممنون
-
چجوری میتونم این لکه هاو نویزهایی که روی دیوار و زمین بعضی موقه ها بوجود میادو از بین ببرم؟
-
آقا مجید یه راهنمایی میخوام
من رو سایت
VRAY-MATERIALS.DE
متریالای با کیفیت و عالی ای دیدم که ماله مکس هستش .
این متریالها اون جور که دیده میشه از نظر کیفیت و کمیت خیلی بهتر از متریالهای.
اسکچاپ هستن.من با متریالهای ویسمت که مال اسکچاب هستن رندر گرفتم ولی اون جور که انتظار داشم طبیعی بشه نشد!
میخوام بدونم رندر گرفتن با مکس و با متریالای مت که تو سایت بالا هست
رندر با کیفیت تری (واقعی تر)نسبت به اسکچاپ به من میده؟؟؟ -
@night lord said:
چجوری میتونم این لکه هاو نویزهایی که روی دیوار و زمین بعضی موقه ها بوجود میادو از بین ببرم؟
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=320&t=21728
@night lord said:
آقا مجید یه راهنمایی میخوام
.....
میخوام بدونم رندر گرفتن با مکس و با متریالای مت که تو سایت بالا هست
رندر با کیفیت تری (واقعی تر)نسبت به اسکچاپ به من میده؟؟؟كيفيت رندر هر دو وي-ري (ومتريالهاشون) يكيه چون ورژن هسته موتور رندر يكيه. ساخت متريال خوب و همچنين تهيه رندر خوب به تجربه نياز داره. البته توي بازار ايران متريالهاي مخصوص وي-ري مكس به راحتي گير مياد و ضمنا وي-ري مكس (فعلا) دو نوع نور رو اضافه تر داره (آي-اي-اس و نيمكره) كه به زودي وي-ري اسكچاپ هم خواهد داشت و فعلا ميتونيم اونارو شبيه سازي كنيم
اگه تجربه شما در وي-ري مكس بيشتره ،ميتونيد بعد از مدلسازي توي اسكچاپ كه سريعتره، به مكس بريد و بقيه كار رو اونجا پيش ببريد
http://cafedexign.com/showthread.php?t=8019 -
اقا مجید واقا دستت درد نکنه .
نمیدونم چرا اینجا دکمه تشکر نیست!؟ -
آقا مجید شما فرمودین که در متریالی که به صورت پستی و بلندی هست اون چمنی که دادین در تنظیمات جایی هست که بشه به این پستی و بلندی جهت داد یعنی به یه جهت خم بشند یا در جهت های مختلف به صورت تصاعدی؟ هست همچین چیزی؟
و اینکه تو یک محسط اگه من 7 نوع متریال داشته باشم که هر کدوم پستی وبلندی های متفاوتی دارند عددی که در دیسپلیسمنت می دیم چطور تنظیم کنیم که هر یک پستی و بلندی خاص خودشون رو داشته باشن؟ -
@kahgell said:
تنظیمات جایی هست که بشه به این پستی و بلندی جهت داد یعنی به یه جهت خم بشند یا در جهت های مختلف به صورت تصاعدی؟ هست همچین چیزی؟
و اینکه تو یک محیط اگه من 7 نوع متریال داشته باشم که هر کدوم پستی وبلندی های متفاوتی دارند عددی که در دیسپلیسمنت می دیم چطور تنظیم کنیم که هر یک پستی و بلندی خاص خودشون رو داشته باشن؟متاسفانه هنوز توی هیچ موتور رندری نمیشه به دیسپلیس جهتی غیر از بردار نرمال صفحه داد (بردار نرمال یه بردار عمود بر اون صفحس، مثل میخی که به یه سطح تخته بکوبیم و کاملا به اون عمود باشه) ولی 3 نکته هست. اولا با انتخاب گزیته
view-dependant
یه مقدار بهتر میشه و بسته به ناظر دیسپلیس میده و ثانیا
شما وقتی توی تنظیمات رندر مقدار دیسپلیس رو تنظیم میکنید، همه متریالایی که دیسپلیس دارن ،تحت تاثیر قرار میگیرن، ثالثا، خوشبختانه شما میتونید شدت مقدار دیسپلیس هر متریال رو هنگام ساخت اون متریال تنظیم کنیم. مثلا تو مثال صفحه پیش زیر بخشی که با رنگ قرمز مشخص شده
Type : noise
گزینه Multiplier
شدت دیسپلیس این متریال ویزه رو تعیین میکنه -
مرسی آقا مجید و یه سوال دیگه اینکه من تو وی ری بخواب در شب رندرگیری کنم چطور میشه؟ یعنی تنظیماتش چطوری هست؟ الان روش کاری من این هست که مجبورم کل طرح رو داخل یه باکس قرار بدم و در داخل آن شروع به نورپردازی کنم تنظیماتی هست راجع به این موضوع.
همچنین سوال قبلیم درمورد ارتفاع برداری در که هنگام بافت دادن اتفاق می افته در تصویر زیر دیده میشه! علف هارو ببینین عینه سبزه هفت سین عمودی هستن
-
دو راه هست که بشه چمن واقعیتری داشت. اگر فقط با رندر بخواهید به نتیجه برسید،به جای یه صفحه صاف با ابزارهای سندبوکس(که جزو خود اسکچاپ ولی به صورت پیشفرض پنهانن) باید یه توپوگرافی کم بسازید و بعد بهش متریال بدید و..
یا اینکه اصلا با یه رنگ تخت رندر بگیرید. بعد همون متریالشو رنگشو تو اسکچاپ به رنگی مثل قرمز تغییر بدید و از همون دید یه خروجی خام اسکچاپ (بدون رندر وی-ری) بگیرید، حالا ایندو رو توی فتوشاپ باز کنید ودو لایه روی هم قرار بدید و با کمک تصویر دومی ،قسمت چمن رو توی لایه رندر شده به راحتی انتخاب کنید. حالا یه تصویر از چمن هم لازم دارید که از نظر نور و پرسپکتیو به زاویه دید شما بخوره میتونید از اینترنت بگیرید و یا تو فصل مناسب از پارک اطرافتون، تا اونو جانشین چمنتون کنید.در مورد
رندر شب توی تنظیمات محیط ،شدت نور محیط و همچنین پسزمینه رو به یکصدم تا یکدهم تغییر بدید -
يه منبع عالي واسه ساخت آموزش متريال از خود سايت سازنده وي-ري
http://software.asgvis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=303&Itemid=480
و همچنين يه عالم آموزش عالي
http://software.asgvis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=182&Itemid=480&utm_source=Publicaster&utm_medium=email&utm_campaign=ASGVIS%20-%20Volume%202,%20Issue%204%20-%20V-Ray%20Render%20Contest%20&%20New%20Materials!
http://software.asgvis.com/index.php?option=com_content&view=article&id=184&Itemid=486 -
اما تو رندر شب حتما حواستون به نورهای چراغ باشه . مثلا میتونید برای نورهای چراغ و نقطه ای از نور کروی ویری و برای نور پردازی محیطی یک نور مسططیلی ویری ایجاد کنید و اونو اینویزیبل یا نامرئی کنید . نورهای دیفالت و نور جی آی را خاموش کنید . در پس زمینه میتوانید یک عکس قرار دهید اما بهتر است که پس از رندر شدن پی ان جی سیو کنید و در فوتوشاپ یک آسمان نماسب قرار دهید . برای آنکه چراغها نورانی تر بشوند یک براش گرد با لبهای اسموت شده و تار برداشته و دور چراغ را با رنگ سفید براش بزنید . سپس تنضیم لایه آن را روی اورلی یا شاید اسکرین قرار دهید .
رنگ آسما بهتر است کمی به بنفش متمایل باشد .
داخل فضاها حتما باید ساخته شود .
و نور قرار گیرد . در روز میشود پنجرها را سیاه کرد و با رفلکشن زیاد ، درون مدل را که نساختهایم ماست مالی کنیم. اما در شب راه ندارد و باید مدل کامل باشه .
در لابهلای پوشش گیاهی هم نور قرار دهید .
و درجایی از صحنه که در رندر دیده نمیشود یه عکس از شهر بگزارید و نورهای آن را به عنوان متریال منیر تعریف کنید تا منظر شب روح داشته باشد و مخوف و دلگیر نباشد .
به جای متریال منیر میتوانید یک تعداد نور بگزارید یک سری نارنجی و یک سری سفید .در مورد مترالهای منیر حواستان باشد که اگر دوربین فیزیکیتان روشن است ، باید شدت بسیار بسیار زیادی داشته باشد تا نورش به چشم بیاید .
-
مرسي . چه نكته هاي خوبي
-
سلام و سال نو بر همه دوستان مبارک امیدوارم سال خوب و پر باری پیش رو داشته باشین
سوالی داشتم در مورد تنظیمات آب در هنگام رندرگیری با وی ری در محیط اسکیچ.
دوستان اگر مطالبی دارن که باید هنگام رندرگیری از آب اونارو رعایت کرد رو ممنون می شم بفرماین.
Advertisement