Homorú felület
-
Szia Csaba!
Hogyan lehet egy homorú oldalu test homorú oldalából kivonni/hozzáadni egy másik testet?
Először a hagyományos módszerrel próbálkoztam, hogy a kivonni vagy hozzáadni kivánt testnek egy lapját felrajzolom a testre majd a push/pullal kivonom/hozzáadom. Nem működött.Köszi
-
Gondolom, az "Intersect" lenne erre a legalkalmasabb. Tudnál valami példamodellt feltölteni ide?
-
@mdk01 said:
... Hogyan lehet egy homorú oldalu test homorú oldalából kivonni/hozzáadni egy másik testet?...
Üdv!
Ha minden igaz, a push/pull csak síkokon működik, de valahol, talán itt a fórumban volt valamiféle script erre is.
Közben megtaláltam ez a Joint Push/Pull a Ruby Discusson-ban a "[Plugin] Joint Push Pull - Visual Edition" konkrétan: http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=180&t=6708 fejezetben.
De a hagyományos intersect is tökéletes megoldás, talán még néha egyszerűbb is összetett formák esetében.További szép napot!
Ui.: Debütálok!!! Sikerült végre beszúrnom jól egy linket!
-
Erre a tutoriálok között minden variációjú lehetőséget kimerítő videót láttam.
(illene most ide egy link, de nem emlékszem, merre is kutakodtam egykor... Talán, ahogy előttem ketten is írták már, az intersect kulcsszó alatt lesz) -
@medvegy said:
@mdk01 said:
... Hogyan lehet egy homorú oldalu test homorú oldalából kivonni/hozzáadni egy másik testet?...
Üdv!
Ha minden igaz, a push/pull csak síkokon működik, de valahol, talán itt a fórumban volt valamiféle script erre is.
Közben megtaláltam ez a Joint Push/Pull a Ruby Discusson-ban a "[Plugin] Joint Push Pull - Visual Edition" konkrétan: http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=180&t=6708 fejezetben.
De a hagyományos intersect is tökéletes megoldás, talán még néha egyszerűbb is összetett formák esetében.További szép napot!
Ui.: Debütálok!!! Sikerült végre beszúrnom jól egy linket!
Szia!
Köszi megnézem, de közben Csabával megbeszéltük egy másik kérdéssel kapcsolatba a GE. import topic alatt.
Üdv.
-
@mdk01 said:
...Köszi megnézem, de közben Csabával megbeszéltük egy másik kérdéssel kapcsolatba a GE. import topic alatt. ...
Üdv!
Láttam, sok sikert!
Advertisement