E-Drawing
-
szia Gai
letöltötem e-drawingot és nekem az STL mentés jön nagyon jol .
Ha jól értelmezem a forditást akkor ha HTML- ben mentem akkor bárki megnézheti ?
tibor -
Igen, feltéve ha Internet Explorert használ és megvan hozzá az aciveX pluginja (ezt viszont sokan nem szeretik használni, mert komoly biztonsági réseket nyit a böngészőben).
-
hát akkor ez is csak fél megoldás , biztosan majd késöbb lessz valami ami biztonságosan lehetövé teszi , hogy bárki megnézhesse a rajzokat ugy hogy nem kell neki valamit telepitenie .
tibor -
Nos, valójában a RenderPlus System 3D PDF convertere még az, amelyik a leginkább elterjedt fájlokkal dolgozik (pdf olvasója ugyebár szinte mindenkinek van - igaz, ehhez a legújabb verziók kellenek).
-
kezd nagyon átekinthetö lenni a topik
-
szia Gai.
Gratulálok az elöléptetésedhez , ez kicsi hazánk jó hirét öregbiti !!
Hajrá magyarok , hajrá Magyarország -
Hát, igazán köszönöm...
Valójában "csupán" több munkával jár az egész, azt hiszem (illetve most már tudom...)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement