Gótikus Pécs
-
Némi kis érdekesség Pécsről - ez egy XIV. századi "rekonstrukció", melynek van ugyan régészeti alapja, de azért részben természetesen a fantázia és bizonyos "általános, a korban, illetve az egyes szerzetesrendeknél szokásos" építészeti elvek is belejátszottak:
http://www.sketchucation.com/forums/scf/viewtopic.php?f=82&t=46 -
Néhány film - immár úgy tűnik, hogy a végleges változatban:
-
Szia Gai.
Gratulálok a szépen kivitelezett videokhoz , csak nekem az emberek hiányoznak rolla .
Tibor -
Először is köszönöm...
Hát igen, ez igaz. De ha embereket rakunk, akkor azoknak illene mozogni is, és hát sajnos nem akkora a "költségvetése" ennek az egésznek, hogy ezt megengedhettük volna magunknak. Mereven beálló embereket meg hát mégsem lehet berakni - az még valószerűtlenebb lett volna...
-
Fognak még az emberek szántani vetni ezen a videón , csak idö kérdése !!
-
Hát, ezenmár nem - talán majd a következőn!
-
Igencsak szép texteket használtál. Környezet kissé szegényes. 3-4 egyéb épülettel már elment volna. Pálos kolostor nagyon hiényzik nekem. Tuttommal Bálicsban volt. Pécsen dolgozom és a középkor közel áll hozzám. Mi a project célja?
-
Szia és üdv a fórumon!
Nos, ami ott van a topicban, az még csak amolyan "munkafázis", így tényleg nincs telezsúfolva. Most már azért van több "uillusztrációnak való" épület is, de ezek mind kicsik.
Valójában az egész az Egyetemtörténei Kiállítás illusztrációja lesz (tavaly kellett volna megnyitni, mert akkor volt a 640. évfordulóka a Nagy Lajos féle egyetem alapításának).
A textúrák nem SketchUpban, hanem a rendereléshez, 3DS Maxban kerültek föl.
Pálos kolostor volt a Jakab-hegyen és valami rendházuk Ürögben. A Jakab-hegyi kolostor rekonstruálásával egy Búzás Gergely nevű, középkoros régész már foglalkozott (ő más programban dolgozik).
-
No ennek örülök. Ha szükségetek van segiitségre modellezés, UV terén sziivesen besegiitek. MAX-ot használok jó 10 éve.
Advertisement