Free Deform Plugin
-
@chris said:
One of my favorite plugins from my 3dsMax days was FFD or Free Form Deform. It is great for making non-uniform shapes or for stretching and bending objects like they are made from taffy.
Look about half way down on this page for images that show some of what you can do with FDD.
http://www.cs.unc.edu/~geom/ffd/Turns out the algorithm isn't that complicated once you understand it. Well, at least I understand it. I wrote a very sweet version in ruby that is only a few functions and 200 lines of code.
But it will need a lot of UI work to make it a real plugin. Is there any interest? Would you pay a few bucks for it?
Chris
szia
engem nagyon érdekel az a lehetöség , hogy a kiválasztott pontokat tudjam alakitani , ha ezt megcsinálná FIZETNÉK érte a RB árfolyamát .
légyszi ird be neki ezt . én beirtam a forditoval de nem biztos hogy megérti
KÖszi -
Láttam - ha gondolod, inkább "átírnám" a te szövegedet (úgyis te vagy, akit érdekel).
-
ok , csak az a lényeg értse mire gondolok
tibor -
Érteni fogja.
Most még csak azon gondolkodik, megérné-e neki, mert hogy elég babra munka lenne. -
Szia
Kérdezném , hogy a MOVER 2 -őt hogyan lehetne rávenni a MILIMÉTERES értelmezésre , mert most mindig angol mértékegségben mozgat .
Tibor -
Nem tudom, Tibor, nekem nincs meg. Ha vége ennek a hajszának a költözködéssel, megnézhetem, ha gondolod...
-
Légyszives probáld meg a készitövel beszélni .
Köszi
Advertisement