بهترین سایتهای فارسی اسکچاپ کدومها هستند؟
-
سلام به همگی
مدتیه که من کمتر اصولا میرسم که به اسکچیوکیشن سربزنم.
و البته فرومها یا سایتهای فارسی.
درحال حاضر بهترین سایتهای آموزشی فارسی اسکچاپ کدومهاست؟
ممنون میشم نظراتتون رو ببینم. -
سلام استاد
قبلا راند2 بود که الان جمع شده
فکر می کنم باید اینجارو اکتیو کنیم -
من در خدمتتون هستم. با اینحال یه سایت بکاپ فارسی برای مواردی که لازمه لینک و فایل شیر کنیم به گمونم لازم هست. از جناب بهنام عزیزی خبری دارید؟
-
من نه خبری ندارم از وقتی که راندو تعطیل شده از کسی خبری ندارم متاسفانه اینجا هم یک سری محدودیت هایی داره و بازدید خیلی کم هست ما نیازمند یه سایتی هستیم که خیلی راحت تر دردسترس همه باشه الان هم که بعد از گذشت این همه سال تجربه های خوبی داریم برای ارائه
-
خیلی هم عالی
البته تعدادی از دوستان مشغولیتهای زندگی حسابی وقتشونو درگیر کرده. با اینحال تجربشون هم خب خیلی بیشتر شده. و همچنین جوونترای خوشفکری هم هستند که باید منتظر فعالیتهای بیشتری ازشون بود -
مساله اصلی، نگهداری سایته که یک بیزنس پلن خوب لازم داره که درامد داشته باشه. و به اینترتیب بتونه ادامه پیدا کنه.
-
من چند بار تلاش کردم برای یادگیری زبان اسکچ که بتونم یکسری پلاگین تهیه کنم برای معماری ایرانی مثل مدون کردن قوس ها و امثال اون منتهی منبعی نداشتم و نتونستم منبع خوبی پیدا کنم که یادبگیرم زبان روبی رو حتی نوشتن بعضی افزونه هایی که حجم کم دارند اما کارهای مهمی انجام می دن به جایی نرسیدم. می تونیم برنامه این سایت رو از اهدافش تا نگهداری و خدماتی که ارائه می ده رو که همون بیزینس پلن میشه، نوشت و بررسی کرد. من موافق این کار هستم، اگه شماهم موافق باشید می تونیم برنامه هایی که تو ذهنمون داریم رو بنویسیم و باهم به اشتراک بذاریم و این برنامه هارو تجزیه و تحلیل کنیم اگر به توافق رسیدیم می تونیم اقدام کنیم
اگر هدف این کار درآمدزایی با یک توافق خوب و برنامه مدون باشه به نظرم میشه انجامش داد
استاد
من محسن پوراکبری هستم و از سال 86 با اسکچ کار می کنم -
جناب اکبری عزیز و پیشکسوت. خیلی هم خوبه. خوشحال میشم در تماس باشیم.
Advertisement